2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ما رفتیم پارک الان خسته و کوفته رسیدیم

شام هم قرمه سبزی داریم الان برنج گذاشتم

والا دکتر بچهه ا گفت هیچ نوع ویتامینی دیگه نده تا 2 سالگی کافیه فقط چون ماهی کم میخورن یه شیشه شربت امگا3 داد که گفت همون یه شیشه کافیه

دیگه هفته ای 3 بار ماهی بهشون بده که اینا سخت میخورن همون هفته ای 1 بار زوریه....
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
سلام.مامی جون دکتر پسرم هم بهم گفت فعلا امگا 3 نیاز نیست تا اینکه 3 ساله بشه بهش بده.پسر منم ماهی نمیخوره.من نگران شدم باید از یه دکتر دیگه هم بپرسم حتما

راستی امروز پسرم قبل از اینکه جیش کنه گفت جیش تا خواستم ببرمش جیش کرد البته اما من که خیلی ذوق کردم خخخخخخخخخخ .چه مادرانه هایی هستیم ما
...
افرین محمد مهدی طلا

اتفاقا من گفتم به دکترشون که ماهی نمیخورن عصبانی شد و گفت این بخاطر فرهنگ اشتباه وعادت غذایی بد ما ایرانیاست که همیشه مرغ و گوشت و به ماهی ترجیح میدیم بچه ها هم عادت می کنن

حتما خانم هفته 3 بار ماهی بده بهشون
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
2810