2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست
سلام سلام سلام به همه گل مامانای تیری

من مامان نیکا هستم متولد 21 تیر 90 وزنش حدودا 14500و قدش 90

نیکا فوق العاده شیطون و باهوشه کلی شعر بلده کاملا بلبل زبونی میکنه تا 13 هم میتونه بشمره امروزم منو تهدید میکرد

بهش گفتم وسایلتو جمع کن خسته شدم گفت نالاحت میشم میلم تو اتاق دلم مبیندما عصبانی میشما

عاشق مهد کودک رفتنه ولی من دوست ندارم بره یه کیف داره همش تو خونه میندازه رو دوشش میگه میخام بلم مهت کودک

بهش رو بدیمم هر شب باید یا سرزمین عجایب باشیم یا دنیای بازی خیلی دوست دارم تو این کارگاههای مادر و کودک شرکت

کنم ولی تا حالا موفق نشدم

متاسفانه این یه ماه همش سرماخورده بوده دیروزم دیگه بردمش پیش متخصص الرژی گفت حساسیت سرماخوردگی تو تنش

مونده تک سرفه میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های منم ماشاا... حسابی بلبل زبون شدن و روزی صد دفعه میپرسن مامان منو دوست داری؟ مامان عصبانی نیستی؟

مامان گریه نکردی؟
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
سلام به همه مامانای تیری مهربون واقعاااااااا خسته نباشید.
من یه مدت اینترنتم مشکل داشت نمی تونستم پیغام بگذارم که خداروشکر مشکلش حل شد
ترنج جون ممنون بابت مطالب مفیدتون...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
فکر کنم مامانهایی بی حال تر از خودمون تیریها جایی پیدانشهههه
کیانا هم بلاخره از پوشک گرفته شد
حالا باید برم سراغ پروژه جدا خوابیدنش .خدا بخیر کنه این یکی رو.کسی این پروژه رو گذرونده؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام
ترنج جان شما شب چطوری کنارش می خوابید مگه پسرت توی تختش نمیخوابه؟تختش از این نوزادیهاست؟
البته ببخشید که کنجکاوی میکنم بخاطر اینکه منم باید همیشه کنار کیانام بخوابم تا خوابش ببره موندم اگه تختش رو ببرم توی اتاقش خودم چطور باید بخوابم پیشش تا خوابش ببره ؟؟
ممنون از راهنماییت...
سلام مامانای مهربون
دخمل منم 16تیر90 بدنیا اومده
شیر که تا 9 ماهگی خورد بعدش دیگه هرکار کردم نخورد
از پوشکم فروردین ماه بازش کردم
از این بابت نسبتا راحتم فقط1مشکل خیلی بزرگ دارم اونم اینکه ما اذری هستیم و دخترم هم به همین زبون حرف میزنه و کاملا هم حرف میزنه و مشکلی در این مورد نداره اما وقتی میشینه پای کارتون خیلی اذیت میشه چون فارسی متوجه نمیشه و بخاطر همین همش میپرسه چی گفتن؟ چیشد و ...
میشه کمکم کنین؟
ممنون میشم
عشقم، هسرم و دخترم......
سلام ترنج 20جان ممنون که جواب دادی
من تازه اومدم تو سایت قبلا عضو بودم ولی خوب به دلایلی!!!!!!!!!!!! نبودم
الان که برگشتم خیلی چیزا رو گم کردم
اره عسل خیلی باهوشه اینو تو مقایسه با چند تا از بچه های اشناها و فامیل که دور و برمون هستن متوجه شدم
راستی جدا کردن جاب خواب بچه تو این سن خوبه به نظرتون؟
یعنی به قول معروف علمی و عملی هست؟
عشقم، هسرم و دخترم......