2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلیم عکس گرفتم حجمشم کم کردم فقط نفهمیدم بعد اپلود چجوری میاد اینجا حالا اگه حوصله داشتی راهنماییم کن برات عکساشم میزارم.
اوا که خیلی استقبال کرده.
راستی من اینارو از انقلاب و یه کانون فکری که جلوی خونمونه خریدم .فکر کنم راحت بشه پیدا کرد
کیانای منم مثل پسر ترنج هستش البته ظهرها هم یه 2 ساعتی می خوابه معمولا 1 تا 10.30-11
ولی یه چیز وحشتناک :کیانا رو داشتم از پوشک میگرفتم خییییلی هم خوب باهام کنار می یومد ولی نمیدونم چرا الان چند روزه اصلاااا به روی خودش نمی یاره و مرتب خودش رو خیس میکنه دارم دیوانه میشم چی کارکنم؟؟؟یعنی دوباره پوشکش کنم؟؟؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
نه اصلا پوشکش نکن
تند تند ببرش یه چند روز اینجوریه دوباره خوب میشه
اصلا عکس العمل نشون نده و بروش نیار لباسهاشو عوض کن
و نزار کار به اونجا برسه هر یک ربع ببرش جیش کنه......
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
آخه اصلاااااا حاظر نیست حتی بعد یک ساعت نرفتن هم بره توی دستشویی بشینه. مرتب بلند میشه و می گه ندارمممم ...
دارم رسما دیوانه میشم
امروز خواهرم میگفت جاریش بچش رو از هشت ماهگی میبرده دستشویی اونوقت من هنوز کیانا رو پوشک میکنم
کارهای کیانا یه طرف حرفهای دیگران هم بدتر اعصاب من رو میریزه بهم...
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
بر و بچ سلام.....
پسر من دیگه کاملا از پوشک گرفته شد و نزدیک یک هفته هست که دیگه شبها هم پوشک نمی شه..... و الان هم تا دستشویی داشته باشه خودش می دوئه و شلوارش رو در می یاره....
فقط خیلی باید صبور باشیم....
مامان کیانا اصلا پوشکش نکن... به اعصاب خودت مسلط باش.... یه مقدار زمان بره ولی می شه....
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014012015533539214
ممنون ترنج جون و ممنون سمیه عزیز
مامان محمدمتین مبارکت باشهههه گلم دست راستت رو سر ما.سمیه جون چقدر زمان برد؟بیرون از خونه پوشکش نمی کردی ؟ اصلا روشت چی بود؟ببخش که اینقدر سوال میکنم...
فکر میکنم چون بیرون از خونه که میره مثل خونه مامان همسرم و من پوشکش می کنم یه جورایی شرطی شده نمیتونم هم نکنم چون بیشتر وقتها با همسرم تنها میره اونجا و من پیشش نیستم
شما جای من بودید توی این شرایط چی کار میکردید؟