2777
2789
چندسالی هست منزل پدرشوهرم ( به اصرار خودشون و درخواست همسرم ) می شینیم همسرم مرد خوبیه ولی در مورد یه سری تصمیمات بزرگ زندگیمون تحت تاثیر حرفهای خانوادش هست . پدرشوهرم با چنان تحکمی حرفش رو می زنه و این هم که از اول طبق میل اونا بوده نمی تونه دلایلش رو بگه . بهخاطر همین به من فشار می یاره /

الان قراره از اونجا پاشیم و خانوادش اصرار دارن خونه ای رو که با کلی سختی و قرض وقوله خریدیم بفروشیم و به جاش هر جا شد قولنامه ای بخریم .
اما من می گم فعلا" چندسالی رو بریم اجاره نشینی تا بعد همون خونه رو بزرگترش کنیم .
شدیدا" حرف اونا روش تاثیر گذاشته می گه ما که پول نداریم بریم اجاره نشینی هم این خونه رو می فروشیم هم از شر قسطاش راحت می شیم .
می خوام ببینم چطوری باهاش رفتار کنم تا حرفام روش تاثیر داشته باشه .

باور کنید اگه جایی هم بخوایم بریم خونوادش تعیین می کنن مثلا|" منطقه خودمون خوبه همین جاها بخرید یا اجاره کنید تا آخرش می خوان دخالت کنن

عزیزم..این چیزی نیست که یک شبه بتونی تغییر بدی ..شخصیت همسرت و رفتار خانواده اش....
اما تلاشت و بکن....کلا حرف و اونها رو نهی کامل نکن...اما بگو..ما همیشه می تونیم این خونه رو بفروشیم....حالا یکسال امتحان می کنیم..بریم یه جا اجاره....الان بازار خوبی واسه معامله نیست...
درضمن حرفت و هم به خانواده اش بگو...اروم منطقی...عصبی نشو....توی دلت نگه ندار....بهشون بگو.....البته نمی دونم جوشون چه جوریه....یه وقت لج کنن باهات....ولی...به نظرم حرفت درسته...و فروش خونه کار منطقی نیست توی این شرایط
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومی منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که مادر شوهرم خیلی دخالت میکنه و حرف خودش می خواد تحمیل کنه بهمون و متاسفانه شوهرم هم حرفاشو بدون چون و چرا قبول میکنه
همه به من میگند ازشون که دور بشی بهتر می شه ....آخرش هرچی باشه چون خونه اشون زندگی میکنیم حس مالکیت داره
انشا... هم من هم شما به زودی راحت بشیم
یسناخانوم اولین دقایق روز 12 شهریورماه زمینی شد و خانواده شهریوری ما رو با وجودش تکمیل کرد .
زندگی آرام . خونه ای داریم ماهی 800 تومان قسط داره و به خاطر قسطش دادیمش اجاره . اصلا" حقوق همسرم کفاف قسطش رو نمی ده در ضمن خیلی کوچیک و اداری هم هست . 50 م وام داره تا ده سال قسط

اینم که می گم بریم اجاره نشینی قراره برم سر کار و از حقوقم اجاره خونه بدیم . اونم با یه نی نی