2777
2789

مشکل از شو شو بود کم تحرکی اسپرم داشت و تعدادشم کم بود کلا ضعیف بود هر چی دکتر رفت و دارو مصرف کرد نتیجه نداد بعدش رفتیم مرکز ناباروری اصفهان و زیر نظر دکتر عباسی بود منم بدنم کامل چک شد و اقدام کردیم برا ای وی اف و یه دوره یه ماهه دارو و امپول بعدش جنین فریز شد و سه ماه بعد انتقال و خدارو شکر جواب داد و دو تا دخمل ناز دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل از شو شو بود کم تحرکی اسپرم داشت و تعدادشم کم بود کلا ضعیف بود هر چی دکتر رفت و دارو مصرف کرد ن ...

دکتری که انتقال میده چقدر مهمه؟ من دوبار انتقال داشتم نگرفت

دلم میخواد دکترمو عوض کنم نمیدونم چکارکنم پیش کی برم!

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

واسه من خود اقای احمدی انتقال داد ایشون و اقای کلانتری جز بهترین دکتر های مرکز هستن البته خیلی ها هستن ک بار اول جواب نمیده و باید این کار و چند بار تکرار کنن یه خانومه بود دفعه ی پنجم جواب گرفت

واسه من خود اقای احمدی انتقال داد ایشون و اقای کلانتری جز بهترین دکتر های مرکز هستن البته خیلی ها هس ...

مهتاجان شوهرتوتقویت کردی؟؟اسپرمش خوب شد؟؟واس ماصفره

چ کنیم؟

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
ما چند تا بود روز انتقال شماره گرفتیم و در ارتباطیم یه خانومه بود گفت اندومتریوزم با یه تخمدان اونم ...

خداروشکرک شماطعم مادرشدن رو چشیدین.انشاالله ماهم یه روزی ب همین زودی میچشیم فقد باید ازاون بالایی بخاییم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔