2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک

| مشاهده متن کامل بحث + 23394 بازدید | 219 پست
سلام منم همین درد رو دارم شما درمان شدین چیکار کردین

سلام.شما موقع درد فک کرختی و مور مور صورت هم داشتین؟؟؟من سه ماهه درگیر این درد فک هستم،چیکار کردین خوب شدین؟؟

مهربان باشیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام.شما موقع درد فک کرختی و مور مور صورت هم داستین؟؟؟من سه ماهه درگیر این درد فک هستم

سلام عزیزم سرخود هیچ‌کاری نکنید به حرف کسی گوش نکنید برید پیش دکتر خوب و کاربلد نه سیف الدینی ، توکل کنید مطمئن باشید بهتر میشید من خودم تحت درمانم

سلام عزیزم سرخود هیچ‌کاری نکنید به حرف کسی گوش نکنید برید پیش دکتر خوب و کاربلد نه سیف الدینی ، توکل ...

من شهرستانم،شهری که حتی جراح فک و صورت هم نداره ،میشه بگید برای درمان چه کاری انجام میدید

من پیش دکتر گوش رفتم تشخیص داد و گفت تا ده روز به فک استراحت بده قرص نوافن هم داد و گفت کیسه آب گرم بذار نواحی درد،فعلا سه روزه دارم انجام میدم تا ببینم چی میشه،ترس م استرسش منو بدجور داغون کرده

مهربان باشیم...
من شهرستانم،شهری که حتی جراح فک و صورت هم نداره ،میشه بگید برای درمان چه کاری انجام میدیدمن پیش دکتر ...

تنها دکتری که میتونه درمان کنه فرهادی ، جای دیگه نرو چون میزنن فک بدتر میکنن چون تجربشو داشتم ، فرهادی تهران ، اینکه استراحت بده و فلان کن چرته البته شاید واسه بعضی ها جواب بده من همه راهایی که گفتید انجام دادم پس میگم سرخود هیچ کاری نکن باید زیر نظر دکتر باشی قدم به قدم درمان بشی ،تو دنیا فقط دکتر ساره فرهادی تخصص واقعی این مشکل داره بزنی گول میاره پیش سیف الدینی نرو پولتو انگار ریختی اشغالی 

سلام دکتر حسن هنرور رفتم کاملا خوب شدم من ۶ ماه درگیر بودم

سلام میشه بگید چیکار کرد برای درمانتون؟؟

کلا راه درمان چجوریه؟

مال من از یه دندون کشیدن شروع شد.الانم اگه بلند صحبت کنم صورتم شروع می‌کنه به گزگز کردن و ورم کردن،گوشمم درد می‌کنه گاهی علامت دیگه ای ندارم

کاش بگید مال شما چجوری بود علاىمتون

مهربان باشیم...
سلام میشه بگید چیکار کرد برای درمانتون؟؟کلا راه درمان چجوریه؟مال من از یه دندون کشیدن شروع شد.الانم ...

راه درمانش گارد و ورزش هایی که دکتر میده و استرس و اظطراب بدتر میکنه ،نگران نباش به امید خدا خوب میشی

تنها دکتری که میتونه درمان کنه فرهادی ، جای دیگه نرو چون میزنن فک بدتر میکنن چون تجربشو داشتم ، فرها ...

من سیستانم اگه بهتر نشم یا مشهد یا تهران باید برم،علاىم شما چی بود ؟؟

مهربان باشیم...

[QUOTE=375706032]راه درمانش گارد و ورزش هایی که دکتر میده و استرس و اظطراب بدتر میکنه ،نگران نباش به امید خدا خوب میش ...[/Q

دقیقا منم هروقت استرس دارم بدتر میشم ولی چه کنم که آدم مضطربی هستم متاسفانه 

الآن چون نزدیک عیده اگه بیام تهران میترسم دکتر نباشه

مهربان باشیم...
[QUOTE=375706032]راه درمانش گارد و ورزش هایی که دکتر میده و استرس و اظطراب بدتر میکنه ،نگران نباش به ...

دکتر من امروز اخرین روزش بود قکرکنم از۱۶ فروردین باشه ویزیت انلاینم داره شمارش تو‌گوگل هست

دکتر من امروز اخرین روزش بود قکرکنم از۱۶ فروردین باشه ویزیت انلاینم داره شمارش تو‌گوگل هست

ممنونم از شما.حتما آنلاین وقت میگیرم.علائم شما چی بود ؟ببخشید اینقدر سىوال میپرسم

مهربان باشیم...