2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک

| مشاهده متن کامل بحث + 23624 بازدید | 219 پست
دردام مبهم بود میزد تو گونه و استخوان ابرو  و یهوویی بود اینجوری نبود که همیشه همراهم باشه&nbs ...

چ جالب پس وقتی دردات شروع شد نایت گارد هم استفاده میکردی از قبلش ! دکتره بعد دردا بهم استفاده کنم اثری هم نداشت
والا برام تیزانیدین نوشته یه کم بهتر میشه میخورم ولی بازم فرق چندانی نکرده

بیسوادی بیداد میکنه تو دکتر جماعت ... آخرم ک نمیفهمن چیه میگن برو تزربق برای بلاک عصب

چ جالب پس وقتی دردات شروع شد نایت گارد هم استفاده میکردی از قبلش ! دکتره بعد دردا بهم استفاده کنم اث ...

واقعا دکتر با سواد و باتجربه خیلی مهمه 

من این مشکلام و از روانپزشک بی عقل دارم

ولی من با بوتاکس تا سه هفته هیچ دردی نداشتم حالا یه بار امتحان ‌کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا دکتر با سواد و باتجربه خیلی مهمه  من این مشکلام و از روانپزشک بی عقل دارم ولی من با بوت ...

من آخه اصل دردم زیر فکه نمیدونم اصن مال فک باشه یا نه
ازونورم وقتی با اینور غذا میخورم حس میکنم این طرف شل شده ینی یه حوری انگارفاصله میفته بین فک بالا و پایینم

من آخه اصل دردم زیر فکه نمیدونم اصن مال فک باشه یا نه ازونورم وقتی با اینور غذا میخورم حس میکنم این ...

پیش جراح فک و صورت برو و بگو برات درخواست عکس از دیسک فکت بده .مثلا من که مشهدم رفتم دانشکده ی دندانپزشکی اونجا حتی چندتا دکتر میتونن مشکلتو در کمیسیون مطرح کنن .بنظر من که از دندون قروچه ست .اون درمان بشه بقیه حل میشه

نه صدای گوش ندارم ولی خیلی شدید درد دارم بیشترش هم زیر فکه برای همینم مطمئن نیستم فقط برای این باشه ...

دعا میکنم براتون انشالله به حق روزهای پربرکت خدا شفای همه مریض ها رو بده وهمینطور شما هم سالم و سلامت باشین

پیش جراح فک و صورت برو و بگو برات درخواست عکس از دیسک فکت بده .مثلا من که مشهدم رفتم دانشکده ی دندان ...

آره یه دکتره هم بهم گف برو دانشکده دندان، کجاش باید برم؟     عکس مفصل دارم همونکه عکسو دید گف برو فیزیوتراپی اگرم خوب نشد شستشوی مفصل
آره خوبه چند نفر بررسی کنن شاید ب نتیجه برسه

آره یه دکتره هم بهم گف برو دانشکده دندان، کجاش باید برم؟     عکس مفصل دارم همونکه عکسو ...

ببین پس از مفصلته باید پیگیر درمان همین باشی . میگن اگر تا سه ۴ ماه فشاری به‌مفصل نیاد خودش خود به خود درمان میشه

خب چیکار کنیم خوب شیم ؟:( :( :( 

با شستشوی مفصل هم معلوم نیست خوب بشه
من زالو هم انداختم چند روز پیش اونم اثر نداشت

نمیدونم شاید بشه یه متخصص دردی پیدا کرد ک عصب رو بلاک کنه 

منکه دیگه منتظر معجزه ام  

گوشت یا فکت هیچ صدایی نمیده ؟ 

فک چرا حتی سمتی ک درد دارم شل هم شده قشنگ حرکات اضافی داره نسبت ب اون سمت  
گوشم نه صدا نمیده ولی آپارات یه وبینار در مورد مشکلات مفصل فک ک باعث وزوز گوش میشه بود دکتر محمود سعیدیان فک کنم با خانم دکتر فرهادی الان سرچ میکنم پیدا نمی کنم
اینجا یه مرکز وزوز گوش هست ادعاشون اینه با اسپیلینت وزوز رو درمان میکنن تو 6 تا 10 ماه! دکتر محمودیان اونجام هست فک کنم، مرکز وزوز گوش تهران، ولی من رفتم همین خانم دکتر فرهادی برام چند تا دندون رو تراشید ک اکلوژن رو تنظیم کنه من گفتم فوقش ویزیت میگیره ازم 200 تومن گرفت   اسپیلینت هم 4 تومن بود ک من قبول نکردم