2777
2789
به نظر من خیلی خوبه آدم شوهرش رو دوست داشته باشه و عاشقش باشه و حتی بهش وابسته باشه اما اینکه تا این حد خودش رو وابسته کنه که در نبودش نتونه کار کنه نه منطقیه نه درسته مطمئن باشید شوهراتون از اینکه بهشون علاقمندید لذت می برن اما از طرفی هم مردها زنهای زرنگ و با اراده و متکی به نفس رو خیلی دوست دارند ناراحت نشید به خدا منظوری ندارم از حرفهام اما قبول کنید این که آدم به بهونه رومانتیک بودن و عاشق بودن اینقدر خودش رو وابسته کنه اصلا درست نیست عاشق باشید اما اعتماد به نفستون یادتون نره شما قبل از اینکه همسر شوهراتون باشید یک زن هستید یک زن مستقل و قوی
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
من هم با گلنار جون موافقم هرچی مردها بدونن که بهشون این طور و تا این حد و شدت تعلق دارید خودشون رو از شما دورتر میکنن اصلاً ذات آدما همینه چون میدونن هر طور باشن کسی هست که نازشون رو بخره اما یک تئوری کلی هست که برای به دست آوردن دل مردها باید خودتون رو نه خیلی علاقمند نسون بدید نه خیلی در دسترس ...این تدوری چه برای شوهر و چه هر مردی صادق هست
آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ستاره جون منم به تجربه دیدم هروقت بی حوصله ترم شوهرم خودش بیشتر میاد سمتم اما اگه زیاد نازش رو بکشم براش عادی میشم
من خودم کارمندم تو طول روز گاهی انقدر درگیر کار میشم که شوهرم یادم میره اما گاهی که یادش می افتم و دلم براش تنگ میشه احساس خوبی بهم دست میده و خدا رو به خاطر داشتنش شکر میکنم اما اینکه کار و زندگیم رو ول کنم و همش به فکر ش باشم و هی دلتنگ باشه اصلا موافق نیستم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
دقیقاً تئوری که گفتم همینه .. سعی کن شوهرت رو دوست داشته باشی حتی عاشقش باشی اما زیاد ابراز نکنی براش که همیشه دنبالت بیاد چون مردها فقط کافیه بدونن عاشقشون هستی که دیگه من بدو آهو بدو میشه
آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی
منم عاشق شوهرم هستم و فکر میکنم که تنها کسیه که دارم و وقتی که نیست خیلی براش دل تنگ میشم ولی سعی میکنم که خودمو مشغول کنم با غذا پختن و کارای دیگه تا بیاد وقتی که میاد فقط میشینم پیشش حتی بعد از شام به میز هم دست نمیزنم مبادا که لحظه هایی رو که با همیم از دست بره . من احساس میکنم که خیلی وابسته اش هستم وقتی شبا کار داره و دیر میاد حتی زار زار گریه هم میکنم وابستگی زیاد هم خوب نیست ولی من اینجوری ام.
دقیقا وابستگی منم همینطوریه ولی میخوام بهش غلبه کنم بنظرم فقط ما خانومها این طوری هستیم وگرنه مردا اونقدر مغرورن که اصلا به زبون آوردنش زورشون میاد.من با خاتون موافقم .در ثانی با اومدن بچه دیگه اوقاتمون اونقدر پرمیشه که وقت نداری سرتو بخارونی .تازه شوهرت باید بیاد دنبالت منت کشی خانمی!
سلام دوستان من تو زمینه طراحی عکس کار میکنم اگه مایل باشید می تونم عکس نی نی هاتون رو قشنگ کنم لطفا بیاین اینجا. نظر یاذتون نری عزیزان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=138292&PageNumber=1
انی شاپ....فروشگاه اینترنتی لباس کودک
http://anishop.mehmuni.ir/
سلام مامانای گل اگر برای سیسمونی یا نی نی های خوشگلتون لباس- کفش - جوراب شلواری - پتو - حوله و ... با قیمت های خیلی خیلی مناسب میخواهید یه سر به این تاپیک بزنید .

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=140441&PageNumber=1

منتظر تشریف فرماییتون هستم .
هم فروش حضوری دارم هم برای شهرستانی های عزیز پست میکنم .
به باردارهای گل و مامانای شهرستانی تخفیف وِیژه داده خواهد شد .

خیلی خوبه که اینقدر همسراتونو عاشقانه دوست دارید ... زیباست اما زیباتر اونوقته که دو طرفه باشه و همش از طرف خانوم هزینه نشه چون خانومها حساسند و در قبال این محبت دوست دارند طرف مقابل هم چنین باشد که اگر نباشد ضربه محسوب میشود در کل این عشق زیباست و اما من همسرم رو دوست دارم اما عاشقش نیستم بدون اون هیچ وقت بمن سخت نمیگذره همه کار بچه ها بدست منه دلتنگ همسرم نمیشم و بدون اون می تونم امورمو پیش میبرم ... حقیقت اینه که من اول اینطور نبودم دلتنگش می شدم و تا حدودی شبیه شما ها بودم اما این رابطه بیشتر از طرف من بود و ایشون خودش درگیر کار و زندگی و محبت روتین که خوب بود اما نه به اندازه من .... گذر زمان من رو ساخت و من یک زن مستقلی شدم که وابسته به او نیستم البته از نظر مالی وابسته ام اما از نظر عاطفی خیلی کم توقع و می تونم ماهها دور از همسرم بدون مشکل ایام رو بگذرونم