2777
2789

دخترام😍👇

بقیش اینجا👇

بزن رو لینک

https://instagram.com/dolls_hanan?igshid=1q6847im7ct98

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

گربم

مقاله نویسی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
گربم مقاله نویسی

ای جانم چه نازه.😍

منم دلم یه حیوون خونگی میخواد اردیبهشت میارم

سلام من یک بافنده عروسک هستم.سابقه کاریم از سال ۹۷ هست.سفارش میگیرم و عروسک هامو میفروشم.از اینکار لذت میبرم و خوشحالم می‌کنه.اگر دوست دارین عروسک من با اسم (حنان) داشته باشیم.ادرس پیج اینستاگرامم و تلگرامم این هست.(dolls_hanan)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم چه نازه.😍 منم دلم یه حیوون خونگی میخواد اردیبهشت میارم

انشالله

منم دختردار شدم براش بهت عروسک سفارش میدم یعالمه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
انشالله منم دختردار شدم براش بهت عروسک سفارش میدم یعالمه

ان شاءالله عزیزم🌸🙏

ای جانم چه نازه.😍 منم دلم یه حیوون خونگی میخواد اردیبهشت میارم

نه تولو خودا!!! حیوونا گناه دارن. اونا به طبیعت تعلق دارن نه به خونه زندگی ما.  

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

منم با دخمل درونم سرگرمم...  

با هم دیگه قر میدیم، ویترای کار میکنیم، کیک میپزیم، چیزای اوشمزه درس میکنیم.....  خلاصه حال میکنیم با هم  

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
منم با دخمل درونم سرگرمم...     با هم دیگه قر میدیم، ویترای کار میکنیم، کیک میپزیم، چیزای ...

عالیههه😍

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از آموزشها.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه ...

سلام 

من این تاپیکو زدم برای اینکار👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3886308/از-کارت-اینجا-بگوتبلیغاتعکس

برای تبلیغات کارتون توی این تاپیک تبلیغات بزارین.

واگر کسی رو میشناسین که هنر دست داره بهشون این تاپیکو پیشنهاد بدین

موفق باشین