2777
2789
عنوان

ایا وصعیت جنینی که بریچ است خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقطاز 18 هفته به بعد یه 32 هفته رفتم که وزن بچم 1750 بود بچم چرخیده بود و نیاز به سونوگرافی دیگه ...

میخای طبیعی بیاری یا سز   بسلامتی انشالله 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شما سفالکیه بچت؟ زایمانت کیه؟

بله سفالیکه تاریخ زایمانم 4 اردیبهشت. .. یعنی 40 هفتم 4 اردیبهشت تموم میشه توکل بخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
نه چه چیز ترسناکی داشته باشد؟ 

از اینکه نکنه بند ناف بپیچه یا مشکلات دیگه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بسلامتی اولیه؟ معاینه رفتی؟ انقباض داری؟ شکمت افتاده پایین؟

سلامت باشی نه معاینه بعد از اتمام 38 هفتس که آگه تحریک شدی زایمان کردی بچه سالم باشه و رشدش تکمیل. ..

انقباض کاذب دارم که طبیعیه 

شکمم نیوفتاده 😂😂 به مرور آمده پایین 

بچه اولمه بله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای گفت زایمانش  چطور بود

میگفت خیلی هم راحت بوده، الان که دیگه بچه بریچ باشه میفرستند برای سزارین، انشالله هر چی به صلاحه انجام بشه ، و بسلامتی زایمان کنی ،سزارین یا طبیعی

خواهرم براش مسئله ای بوجود اومد که دکتر گفت سزارین بهتره، و انجام داد ، بعد از تولد بچه ، دکتر که معاینه کرد گفت چه خوب شد سزارین شدی ، چون صفحات استخوانی مغز بچه تحت فشار بوده و اگه میخواستی طبیعی زایمان کنی بچه آسیب شدید میدید ، پس توکل به خدا کن ،هر چی خواست خدا باشه ، سزارین هم خیلی راحته اصلا نترس

سلامت باشی نه معاینه بعد از اتمام 38 هفتس که آگه تحریک شدی زایمان کردی بچه سالم باشه و رشدش تکمیل. . ...

انشالله بسلامتی زایمان کنی  سوره انشقاق زیاد بخون برای زایمان راحت  خرما هم بخور با سوره عصر برا صبوری بچت

از اینکه نکنه بند ناف بپیچه یا مشکلات دیگه 

نه عزیزم ربطی نداره به این چیزها بند ناف طی بازی خود جنین با بند دورش میپیچه که کاملا هم شانسیه آی چی بخورم و چی نخورم نپیچه نداریم بچه شیطون با بند ناف بازی میکنه و نتیجه اش میشه پیچیدنش دور خودش😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسمله؟ وزنت چقد بالا رفته؟ شکمت کوچکه؟

بله پسملههه 

من خیلی وزن کم کردم تو ماه های اولم ویارم افتضاح بود...

68 قبل بارداری بودم 62 بعد از 4ماه بارداری الانم 71 هستم ... شکمم نسبت به خودم اره بزرگه واقعا بزرگه ولی خداروشکر ترک پوستی ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله بسلامتی زایمان کنی  سوره انشقاق زیاد بخون برای زایمان راحت  خرما هم بخور با سوره ع ...

ممنون صورت آل عمران هم برای زایمان اسانه سوره انشقاق موقع درد باید خوند ولی آل عمران و قبلش بخون ...

سوره نور هم بخون بچه صبور و نورانی میشه 

برای نینیت صوت قرآن بزار باهوش میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40