2777
2789
عنوان

بچه ها من قارچ پوستیم برگشته اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خداروشکر تو سرم نمیزنه  واسه من اصلا خارش نداره و لکه قهوه ای روشنه

منم  عین توام تا حالا هم سرم نزده ولی بخاطر صابونه میگم نکنه بزنه ولی فکر نکنم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نمی دونم اسمش چی بود فردا می پرسم ازش میگم ان شاء الله 

مرسیی

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁
تو چیکار میکنی ؟؟؟ من فقط مثل بنز دارم شامپو استفاده میکنم همین 

شامپو چی میزنی 

تا زمانی که مرتب شامپو بزنی نمیاد ولی یبار نزنی سر و کلش پیدا میشه

خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش . 
نه خداروشکر تو سرم نمیزنه  واسه من اصلا خارش نداره و لکه قهوه ای روشنه

مال منم خارش نداره فقط رو مغز و اعصاب منه تازه امشب از اون صابون تاریخ مصرف گذشته نوباکتر که باهاش رفتم حموم اونسری زدم به دستم اومدم سرمو خاروندم حالا میگم سرم نکنه بگیره اه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من باردارم و جدیدا نزدیک سینم هم زده حالا میخوام دکتر اساسی برم تا اومدن پسرم خوب بشه 

خارشم داره؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شامپو چی میزنی  تا زمانی که مرتب شامپو بزنی نمیاد ولی یبار نزنی سر و کلش پیدا میشه

دقیقاااااااا یک بار همش یک بار  دتول نزدم 

مال منم خارش نداره فقط رو مغز و اعصاب منه تازه امشب از اون صابون تاریخ مصرف گذشته نوباکتر که باهاش ر ...

نه نمیگیره 

من شامپو کتوکونازول میزنم خوبه

خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش . 
تو چیکار میکنی ؟؟؟ من فقط مثل بنز دارم شامپو استفاده میکنم همین 

من اوایل خیلی کم بود ولی بشدت درگیرش بودم چون دختری بودم ک خیلی ظاهرم برام مهم بود و کارم شدع بود غصه خوردن دوتا دکتر مدرن رفتم ک بدترم کردن و پخش شد تو بدنم تا اینقد گشتم ک ی دکتر طب سنتی خوب پیدا کردم شاید باورت نش بدتریناشو کشیدم بی خوابی و خارش و سوزش 

فقط ارزومع هیچکی ب این مریضی دچار نش خیلی بدع😔

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
2810