2777
2789
عنوان

بچه ها من قارچ پوستیم برگشته اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 81 پست
دقیقا غلبه سودا دارم    والا تو گردنم لکه های قرمز زده نمیدونستم تا الان این تاپیکو دیدم & ...

ببین ممکنع باش ب دکتر مراجع کن حتما شما من واقعا از این بیماری میترسم و خیلی درد و سختی کشیدم 

منم گل ختمی میزنم البتع ب سرم قبلشم گلیسیرین و سرکع سیب میزنم میزارم بمونه بعد حمام میکنم موقع بیرون اومدن گل ختمی میرنم

توصیه ام بهت اینع دکتر مدرن انتخاب نکن بدبختم کرد ب معنای واقعی میگم کورتون ادمو نابود میکنع البتع من مصرف داروهای کورتونیم کم بود شاید در حد 3ماه خیلی پیگیری کردم  تا ب اینجا رسیدم شکر خدا

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دمنوشا رو باید از داروخانه بگیرم؟

من مشاور دارم از شرکت کیمیا اسانس تهیع میکنم و پست میکنن میفرستن برام 

بندع رژیم غذایی هم دارم و کاملا غذاهای طبیعی مصرف میکنن

ببینید من حتی قند مصرف نمیکنم چ برسع خیلی چیزا 

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
ببین ممکنع باش ب دکتر مراجع کن حتما شما من واقعا از این بیماری میترسم و خیلی درد و سختی کشیدم  ...

ببخش وقتتم میگیرم    ببین یبار شروع کردم جوش زدن   میزدم    حالا قبل نداشتم   ی مشکل ترسناکی پیش اومد خیلی ترسیدم شروع کردم جوش زدن    جوشام زیاد شده بود از ترس جاش      اول رفتم سنتی ولی بنظرم اصلا خوب نبود دکتره البته ی مشکل دیگرو حل کرد ولی برای جوش فقط خنکی داد خلاصه از بس زیاد بودن و برای جاش رفتم دکتر و راکوتان    و همین راکوتان باعث مشکلات الانم شده نگم همش بیشترش     و کاش همون موقع ی اسلامی درست و درمون می رفتم 

ببخش وقتتم میگیرم    ببین یبار شروع کردم جوش زدن   میزدم    حالا قبل نداشتم ...

ن جانم خوشحالم ک کمک میکنم ،ببین من ب هر دکتری اعتماد نکردم چون واقعا میترسیذم شلید باورتون نش 7ماه کارم فقط سرچ راجب مطلب بود ،خیلی دکتر تو شهرمون تو شهرای دیگ بودن ک پدرم مادرم زن داداشم بهم معرفی میکردن ولی من رو یکی نظر داشتم چون از شاگردای پرفسور خیراندیش بودن 

طب اسلامی درمانش نیست و درستش طب سنتیع اینو منم اشتباه گرفته بودم

منم از ی جوش تو سرم بود ک پخش شد ،من کل تنم شد اینطور بهتون بگم البتع وقتی داروهای کورتونی را ول کردم قبلش خوب بود