2777
2789
اگر لایق باشم برات دعا میکنم انشاالله همه بیماران و شما به زودی شفا بگیرید .
شاد باش و زندگی را همین حالا و لحظه زندگی کن . خدا با توست تو میتونی با خواست خدا به بیماری ات غلبه کنی پس نباز و کم نیار .
تو پیروز میشی دوست من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،

امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛

پس

هیچ وقت نا امید نشو ،

بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...

منبع:اس ام اس های زیبا
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...

باز روشن می شود زود،

تنها فراموش مکن این حقیقتی است:

بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید

و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود

و گاه روزهایی در زحمت،

تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛

خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود

و تو خواهی دید ...

منبع:وبلاگ رویایی در دل آب
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام
دختر تو فوق العاده ای . چیزایی که گفتی رو با تمام وجودم تو این مدت حس کردم . قبول دارم این کلاس دانشگاهیو . ولی دارم خسته میشم . ای کاش گذاشته بودیم شوهرم مثل شما این تجربه ولو سخت و دلهره اور رو داشته باشه . ترسیدیم نتونه تحمل کنه . به خدا قسم که شوهرم در کنار معایبی که داشته بیش از حد و توانش از خودش کار کشید و نزاشت من اینو حس کنم . کاری که میگم هم جسمی بود و هم فکری . اوایل مریضیش خیلی احساس گناه داشتم . ولی در اثنا مریضیش بیمارایی دیدم که خیلی سنشون کم بود . اخه یه بچه 3 ساله چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه فشاری چه مظلومیتی .... در کاره . اخه بچه ها که مثله فرشتن . مریم جون برات ارزویه سلامتی و شادی رو دارم . شما خوب میشید چون که خوب داستان افرینش رو فهمیدی . خیلی دلم میخواد ازتون بیشتر یاد بگیرم . بهم بگو برایه شوهرم چیکار کنم . راهنماییم کن .
خودم چیزی رو که خیلی تو مریضیش کار ساز دیدم دعا بوده الخصوص دعا در عوض خیر رسوندن به بنده هایه خدا .
سلام ... میدونین چرا آدم از اینکه کسی پشتش رو بخارونه لذت میبره ...میدونی چرا وقتی غمگینیم دوست داریم کسی پشتمون رو بماله ..یا وقتی بیماریم از ماساژپشت و کتف احساس خوبی داریم ... میدونی چرا وقتی میخوان کسی رو تشویق کنن میزنن پشت کتفش ؟ یا وقتی همدیگه رو بغل میکنیم کتف همدیگه رو لمس میکنیم ...یکی از هزار دلیلی که میشه آورد اینه که کتفهای ما محل بالهای زمان فرشته گونه گیمونه ... و هنوز کتفهامون حافظه زمانی را که در بارگاه ملکوت و بهشت سر میکردیم و در امنیت کامل و در پناه خدا بودیم رو درخودش حفظ کرده ... به همین زیبایی ... ما با به یاد آوری امنیت در ضمیر ناخودآگاهمان احساس خوبی پیدا میکنیم ... و وقتی که میخواهیم همدیگر را تسکین بدیم و تشویق کنیم او را با لمس کتفهایش به یاد آوری گذشته ملکوتیش وامیداریم ... گذشته ای که در آن جز خدا و عشق وامنیت هیچ چیز دیگری نمیخواستیم ....

میدونین چرا بچه همه حیوانات به محض اینکه به دنیا میان میتونن با والدینشون ارتباط برقرار کنن ولی بچه آدم نمیتونه در بدو تولد حرف بزنه و حثی یم حرف از الفبا رو هم نمیتونه بگه تا حد اقل 6 الی7 ماه بعد به زور زبون باز میکنه و به زحمت همراه تکامل بدنش صحبت کردن را فرا میگیره .... یک از هزار دلیلش اینه که ما وقتی به دنیا میایم کل اسرار ملکوت را میدانیم و چون باید این اسرار حفظ بشه از سخن گفتن برحذر هستیم ... ماهها طول میکشه تا ملکوت را فراموش کنیم وقتی که مطمئن شدن که کاملا حافظه ملکوتیمون خاموش شده و زمینی شدیم اون وقت بهمون اجازه حرف زدن میدن ... پس برای بچه هایی که دیر به حرف میان نگران نباشید ....!!

میدونین چراوقتی غمگینیم گریه میکنیم ؟ چون گریه اولین واکنش زمینی شدن ماست و اون موقع نهایت غم رو بخاطر جدا شدن از ملکوت تجربه کردیم ...پس هروقت غمگینیم یادی از اون حافظه ی کمرنگ مارا وادار میکند تا اون تجربه زمینی رو دوباره انجام بدیم و گریه کنیم ...

حالا بچه بیماری که به سختی زندگی میکنه یا بیماری سخت وکشنده ی داره.یا در نوزادی یا جنینی فوت میکنه کجای این قضیه است ... ؟ او که گناهی نداره ؟ او که هنوز آموزشی ندیده که بخواد آزمون پس بده .... او که اونقدر زنده نمیمونه که این دنیا براش بشه کلاس دانشگاهی ...اینو چه طوری توضیح میدیم ؟

جواب اینجاست .... نگران این نوزادان نباشید ... آنها در حافظه ملکوتیشون غرق هستند ... آنها حفاظت شده هستند و چون کاملا با زمین ارتباط ندارند دردها را به شدتی که ما در زمینی شدگیمون حس میکنیم حس نمیکنن .... اونها در یک لفافه نور پیچیده اند و درد ها نمیتوانند او را خیلی آزار بدهند ... آمدن و رفتنشان از این دنیابرایشان درد آور نیست و مثل یک خواب است .... بعضی از این نوزادان توانایی زندگی زمینی را ندارند و در اصل فرشته گونه ا ند و حتی نمیخواهند به دنیا بیایند و تنها اینجا مامور آزمونهای الهی برای زمینیانی هستد که حکم والد شان را دارند .بعضی هایشان به دنیا میآیند اما توانایی دورشدن از ملکوت را ندارند و زود برمیگردند .... و بعضیهایشان معلمهای بزرگی هستند که در غالب کودکان بیمار به تربیت والد زمینیشان مشغولند و به محض اتمام ماموریتشان برمیگردند ... و در ملکوت حافظه ی درد زمین را از یاد میبرند ...!

اونهایی که کودک بیمار دارید و اونهایی که نوزاد و یا جنینی را از دست داده اید ...آنها مال شما نیستند .روحهای متعالی هستند که به عنوان امانت و گاهی امانت دار به دامان شما راه یافته اند ... . نگران آنها نباشید .خدایی دارند از مادر مهربانتر و شما مسئول بیماری و یا شفای آنها نیستید ... فقط درسها را بگیرید و به خدا بسپارینشان ... عشق مادرانه شما بزرگترین آزمون خداست ...آزمون صبر و امید و ایمان و گاهی سخت تر همچون آزمون کفرو شرک و امید به غیر خدا بستن .. دلتنگی نکنید .در رستاخیز آنها در بارگاه ملکوت بنا به آشنایی زمینیشان با شما برایتان دست تکان خواهند داد و آنجا میبینید که اگر درسهایشان را فراگرفته باشید چه سربلند و پر افتخار به پیشوازتان در آستان بهشت خواهند آمد و آغوش گشوده وکتفهای شما را لمس خواهند کرد ...

چقدر شیرین ...

خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
سلام
مریم جان بهت تبریک میگم با این نگاه قشنگت به کائنات واین همه انرژی مثبت
فقط از دستم همون دعایی بر میاد که تاپیکو براش زدی
دوست خوبم از ته دلم برات ارزوی سلامتی میکنم
اللهم اشف کل مریض بحق القران
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
قربونت برم فاطیما جان ...من بزرگترین نعمت خدا رو از شما خواستم همونی که میتونه تقدیر رو تغییر بده ..من از شما نعمت دعای خالصانه در حق خودم و فرزندانم و همسرم رو خواستم که اونو داری بهم هدیه میدی ممنونتم دوستم
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...