2777
2789
ام معین جان راهنمایی کامل رو دوستام زحمت کشیدن و گفتن به نصیحت بچه ها عمل کن عزیزم ...

سلام تاتا خانومم ..خدا رو شکر که تموم شد .... تو دختر با اراده و قوی هستی ماشالله ...ان شالله به سلامتی کاملت برگشتی و کنترلهات فقط برای اینه که خودتو دوست داری... از من نپرس ...اگه بتونم خودمو به قدرت خدا نجات بدم همه رو خبر میکنم ...فعلا بیصدا بمونم بهتره ...برای من دعا کن نازنینم ...
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
ام معین جان حتماااااااااااااااااااااا برو دکتر عزیزم.به قول فاطمه جون هر غده ای سرطان نیست.ما ایرانیها عادت داریم نیمه خالی لیوان رو ببینیم.چرا مثبت فکر نمیکنی؟شاید غده چربی باشه یا شاید یه غده خوش خیم باشه.
ضمنا اگرم خدایی نکرده زبونم لال بدخیم باشه هر چه زودتر بری دکتر درمانت راحتتره.
حتما برو دکتر عزیزم.هیچیت نیست ایشالا.
ما رو بی خبر نذار.
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم عزیزم امروز به دختر کوچولوم به نیت شفای شما گفتم دعا کن...اونم دستای کوچولوشو برد بالا و گفت دو...منظورش از دو، دعاست.گفتم خدایا به این دستای کوچولو یه نظری کن و مریم جونمو خوب خوب کن.
�دعا� تنها کاریه که از دستم برمیاد دوست گلم.
sala maryam jan,
لهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
الهم صل علی محمد واhttps://as1.ninisite.com/statics/smileys/l/l_27.gifل محمد و عجل فرجهم
سلام مریم خانوم گل ببخشید دیر به دیر کامنت میدم ولی عوضش هر روز میام سرک میکشم...ازین که تسلیم نشدی و نمیشی و نخواهی شد خوشحالم گلم و از اعماق وجودم برات آرزوی سلامت دارم.... بووووووووووس
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
الهی برات بمیرم.خدا ایشالله به حق نگرانی های مادرانه ات که میدونم چه قدر زیاده تو رو به کوچولوها و همسرت ببخشه .من خودم مادرم میدونم وقتی یه سرما خوردگی میگیرم همش نگران دخترکمم که نکنه بیماری من باعث بشه کمتر به اون رسیدگی کنم .الهی به حق خون امام حسین زودتر بیایی و خبر شفات و بگی و همه رو خوشحال کنی هم شما و هم دوستان بیمار دیگه.
دخترم باران و شوهرم حسین عاشقشونم خدایا نگهدارشون باش
شکلات جونم ....فداش بشم الهی ...خانوم کوچولوی فرشته ای .... دستای کوچولوش هنوز بوی بهشت میده ...کف دستاشو از قول من ببوس ..... دو (دعای ) این خانوم رو حتما خدا میشنوه ..الهی اول زیر سایه خدا و بعد زیر بال پدر و مادر بزرگ شه و به بار و بر برسه ..سلامتی نینی نازت و خودت و همه عزیزاتو از خدا میخوام ......اوووه من چققققققدر خوشبختم !!!!!!!چقدر حالم خووووبه یهو!!!!!
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
لهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

14صلوات: برا سلامتی اقا امام زمان به نیت تعجیل در شفای شما مادرعزیز
قربون مریم عزیزم برم.
دوست دارم عزیزم و منتظر شفات هستم.میدونم که به زودی اتفاق میفته.مطمئنم، چون به مهربونی خدا مطمئنم...
مریم جون فکر نکن فراموشت کردم اینجا نمیام زیاد ولی هر بار که یادت میفتم یه صلوات میفرستم و برات دعا میکنم ....تو واقعا خیلی خوشبختی که این همه دعا پشت سرته عزیزم :-*
به اینستاگرامم سر بزنید خیلی چیزای خوشگلی واسه نینی هاتون و تزیین سیسمونیشون هست Http://instagram.com/beautybabyroom