2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه غده احساس کردم تو سینه ام خیلی وقته اما هر کاری میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم برم دکتر از عاقبتش میترسم دلم واسه بچه ام میسوزه هنوز خیلی کوچیکه واقعا موندم چکار کنم از ترس به خانواده ام هم نگفتم
یه غده احساس کردم تو سینه ام خیلی وقته اما هر کاری میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم برم دکتر از عاقبتش میترسم دلم واسه بچه ام میسوزه هنوز خیلی کوچیکه واقعا موندم چکار کنم از ترس به خانواده ام هم نگفتم
میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه...!

از اون پنجره قشنگ مارو هم "دعا" کنید.....!

می می ناز عزیزم در این شبهای عزیز، سلامتیت و تندرستیت رو از خدای مهربان خواستارم...

به امید بهبودی هرچه زودتر تووووووووووووو، دوست عزیز...
*** نیستی و بهار هم بی تو ...سوء تعبیر یک زمستان است...!***

سلام می می ناز عزیز امیدوارم به حق صاحب این شبای عزیز سال دیگه تو این ماه دیگه هیچ خبری از بیماریت نباشه . من هر سال شب عاشورا برا سلامتی خانوادم شمع نذر حضرت علی اصغر دارم و امسال 1 بسته نذر سلامتی شما دوست عزیز میکنم . به امید روزی که از شنیدن خبر بهبودی کاملت لبخند شادی رو لبامون بشینه.
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
ome moin.

....hatman peigiri kon azizam......har ghodei ke saratan nist......shayad tajamoe shir bashe masaan, ke ofonat mikone age peigiri nakoni.....makhsosan age bachato az shir gerefti shaye hast...

kheii az todeha ham faghat charbie ke faghat kontrol mikhad....hich kariam nabayad bokoni

boro dr azizam....be khoda tavako kon

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
بعضی وقتها فکر میکنم از عوارض شیرندادن به بچه ام باشه یا شاید زیاد از شیردوش استفاده کردم آخه از صبح تا شب کارم فقط شیر دوشیدن و فشار وارد کردن به سینه ام بود چون نمیخواستم بچه ام شیرخشکی بشه
سپید یاس عزیز خدا رحمتشون کنه. تسلیت میگم عزیزم
ام معین جان همین که میگه جابجا میشه میتونه دلیل خوبی باشه لطفا زودتر برو و پیگیری کن به این فکر کن که اگر خدای ناکرده چیزی باشه هرچی دیرتر بری بدتره و برای بچه ات هم آسیبش بیشتره. اگر زود بری ممکنه حتی اگر بدخبم باشه فقط با جراحی خوب بشی و نیاز به کاری نباشه. اما دیر بجنبی و بزنه به زیر بغل و جاهای دیگه اونوقت خیلی دردسر بیشتری داره . دردموقع پریودی نشان دهنده غده های هورمونیه که بازهم خبر خوبیه. اگر کمتر از 2 سال از شیردهیت میگذره میتونه هم غدد شیری باشه که لمس میشه. بهرحال چاره اش یک نصف روز وقت گذاشتن و سونوگرافی رفتنه تا حدی خیالت راحت میشه

مریم جونم امروز 30 امین جلسه رادیوتراپیم رو هم رفتم و تموم شد. ازفردا باید تاموکسیفن بخورم تا 5 سال و یکماه دیگه هم برم چکاب و اگر مشکلی نبود سینه مقابل رو هم بردارم. شما چطوری خانومی؟ از حال خودت مارو بیخبر نذار. امیدوارم به نتایج خوبی رسیده باشی. دوستت دارم

نداجان سالگرد ازدواجتون مبارک باشه به امید زندگی عشقولانه و سراسر شادی برای شما و همسری
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197