2777
2789
هنوز هم بیشتر از خودت برای بقیه حس مادری داری........حست ستودنیست............امیدوارم هرچه زودتر صحیح وسالم به تداوم این حس ادامه بدی...........برایت تندرستی وکامیابی ارزومندم..............
همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم عزیزم امیدوارم هرچه زودتر خوب خوب خوب بشی و خانواده 4 نفرتون دور هم همیشه شاد باشید و کنارهم و باهم به آرامش برسید.

تو ی مادری و مادر ستون خونس. باید خوب بشی و ما همه اینو از خدا میخوایم.
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اثر انگشتانمان از قلبهایی که لمسشان کرده ایم هرگز پاک نمی شوند.
اشکمو در اوردی خداجونم تورو قسم میدم به امام زمان شفای همه ی بیماران بخصوص این مادرو بده
من 8 ماهه حاملم همیشه دعات میکنم هروقت حالت خوب شد بهم خبر بده تا دلم اروم شه
خدایا شکرت خیلی ماهی
مریم جون عزیزم خوشحالم که خنده رو رو لبات میبینم . محمدم علائمی شبیه به شما پیدا کرده بود که از دعایه خیر دوستای خوبم بهتره
مریم عزیز ای کاش بهم نزدیک بودیم . میدونم شرایط شما رسیدگی و تغذیه خیلی تاثیر داره . ارزو میکنم دور و بریات حسابی هوات داشته باشن . یه چیزی یادم اومد .........یه قطره ای هست به اسم مارتیغال از شرکت زردبند گیاهیه
انتی اکسیدانه هروز 22 قطره به محمد میدم هر قطره رو که میچکونم تصور میکنم که یه سلول بد داره ریشه کن میشه
چیز بدی نیست داروخونه ها دارن
یه کار دیگه هم میکنم که رز ا عزیز بالا توضیح داد . نوشته هات رزا جون خیلی مفیده . دستت طلا
هروز برایه خدام مینویسم . از ارزوهام از غصه هام از اشتباهاتم که خیلی مفیده . تاثیرش میبینم .
مریم جون اگه تونستی صبح ها اب پرتقال و لیمو شیرین
بعداز ظهرا اب سیب + هویج
غروب مخصوصا بعد حموم اب انار با نمک و گلپر
شب هام دم نوش گل گاو زبون + نبات + لیمو عمانی به اضافه کمی زعفرون فوق العاده است
یه وقتایی که اعصابت فشار میاره قرص زاناکس گزینه خوبیه البته تقلبی نباشه .
عزیزم شب به خیر .
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم