2777
2789
عنوان

کاربران عزیز لطفا توجه کنید ( نی نی یار3)

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 247 پست

در یکی از تاپیکهام ماجرای مراجعینی که ازدواجهای غلط داشتند رو نوشتم( تاپیکم موجوده میتونید ببینید؛ و نوشتم که مشخصات و هویت افراد ساختگیه) بعد ایشون اومدن گفتن شما زندگی مراجعینت رو تاپیک میکنی! خب وقتی اسمی از کسی نمیبرم چه اشکال داره از اشتباهات دیگران اعضای سایت درس بگیرن؟مگه نه اینکه اینجا نینیسایته و جمع زیادی از خوانندگانش در شرف ازدواجن؟ باور کنیپ کیفیت مطالب سایت با این تاپیکها بالا میره ولی ایشون سریع اومد به توهین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در اخر که به تک تک خوانندگان تاپیکم ریپلای میدادن این خانم دروغگو هست و بهش اعتماد نکنید من ازشون خواستم از تاپیکم خارج بشن و گفتم خداحافظ☝️ببینید چطور جواب دادن! الکی جو سازی کردن و گفتن توهین کردی!!!!و به خوانندگان تاپیک گفتن قضاوت باشما!!!! ایجاد جو متشنج از سوی ایشون واقعا جالب نبود! بعپ هم با بی ادبی گفتن بثمن با تو حرف نزدم که میگی خداحافظ با خوانندگان تاپیک بودم! واقعا متاسفم از حضور چنین افرادی در سایت که حتی املای فارسیشون رو بلد نیستن درست بنویسن بعد میگن روانشناسن و بقیه فریبکار!!!!! واقعا چه نفعی برای من داره واسخ دهی به والات روانشناختی؟فقط هدفم کمک بود بعد ایشون جلوی خیلی از مراجعینم که عضو این سایت هستن اومده میگه شما زندگی مراجعانت رو تاپیک میکنی! من واقعا به احترام شان خودم و قوانین سایت سکوت کردم وگرنه به هیچ وجه مجاز نمیدونم حضور مسموم چنین افرادی رو.خواهشا پیگیری بفرمایید.تاپیکم حذف شده ولی احتمالا بهش خودتون دسترسی دارید، قضاوت با شما.ممنون که وقت گذاشنید🙏

@5_wander   بیا

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نی نی یار عزیز ببخشید امکانش هست پست های من پاک بشه

چند جا شماره تماس گذاشتم برای گروه تو گوشی الان هر کسی از سایت برنمیداره میزنگه واقعا  به مشکل برخوردم😭

منم تصمیم  گرفتم مامان بشم...برام دعا کنید

ني ني يار توروخدا زود تعليق كاربريم كن زندگيم داره بهم ميريزه

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4143714&slug=چکار-کنم-باهاش&postId=130710214

میشه حذف کنید..ممنون

دوتا چشم خماریت خارومی که😍.                            دو ابروی کمونیت زارومی که🥴                                مو تنها سادم نشته کنج خونَه....                                تو عشقت نازنین دیوونمی که.                                   تو عشقت نازنینو ویرونمی کههههه😍🥰💏💕

با سلام و احترام خدمت شما بزرگوار

امکان داره این تاپیکمو حذف کنین ممنون میشم ازتون تشکر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4185332&slug=کیا-خانواده-شوهرشون-باهاشون-سرد-برخورد-میکننشما-چکار-میکنید&postId=131832013

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
2810