2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاست بعدی اینکه من خودم هررگزوسایل سنگین روبرنمیدارم.حتی جاروبرقی کردن ورنده کردن موادرو تاجایی که امکان داره به شوهرم میگم انجام بده .یگم مازنها ظرییم اینکرها سخته و.... باشوهرتون همون رفتاری روبکنید که اون الان باشماداره.مثلا وقتی سکوت میکنه حتما نیازبه سکو داره پس هی گیرندید چی شده چراساکتی و.....
خعلی خوشحالم.همین
7-*****سیاست های موثر در روابط با همسر***...........(7 رای) 8- ***********نحوه صحبت کردن و جواب دادن و جایگزین کلمات روشهای خروج از یکنواختی زندگی روزمره روشهای پس انداز و کنترل هزینه ا روشهای افزایش اعتماد به نفس********....................(7رای) 12-****وابسته کردن همسران ***.............................(7 رای) این سه تا موضوع مساوی رای اوردن هر کدوم 7 رای حالا بین اینها اول درمورد کدوم صحبت کنیم بعد کدومها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جاداره همینجا بهتون دوسه تا سایت معرفی کنم که جدااااااااااااا درنظافت خونه من وانگیزه من برای زیباکردن خونم اثرگذاشته مامی سایت اشپزی یادم داد.نوعروسان عکس چیدمان خونه هابودکه بسیااااارباعث شدمن به خونم برسم ونانازبشه.وهمدردی دات کام باعث شدسوال هام بی جواب نمونه
خعلی خوشحالم.همین
شقایقم به شماره 8 رای داد پس موضوع این هفته میشه ********چگونه همسران خود را وابسته کنیم ****** من سعی میکنم خلاصه های قبلی رو تیکه تیکه اینجا بزارم برای کسایی که نبودن قبلا با ما و برای اعضا قدیمی هم یاداوری بشه اما اما خیلی بیشتر از این نکته ها به تجاربی که خودتون کسب کردین نیاز داریم حتی کارهایی که خانومهای اطرافتون کردن و همسراشونو وابسته و جذب کردین از همه اینها اینجا بگین میتونه خیلی کمک کننده باشه و یه نکته خیلیییییییییییییییییییییی مهم ما در مورد همه این مطالب صحبت میکنیم اما بیاد داشته باشید که اینها برای همه جوا بنمیده یه نسخه ممکنه جواب درد همه نباشه ولی شما با توجه به شناختی مه از خودتون و زندگیتون و اطرافیانتون دارین باید اونچی رو که نیازتون هست از این مطالب استخراج کنید پس تنها به این نکته ها استناد نکنین اینها فقط راهنمایی و یه چراغ سبز واسه باز شدن دید وذهنمون اوکیییییییییییییییییییییییییییییییی
من یک خانومی ومیشناسم که الان 23ساااال اززندگی میگذره وشوهرش هرروز که میره اداره .دوبار بمدت زمان حدودنم ساعت به زنش زنگ میزنه وفداش میشه و.. خانومش مگه من شووهرم هر دوشب رابطه داریم.واینجوری شوهرمو به طرف خودم کشوندم .این زن وشوهربسیار رابطه عاشقانه ایدارن.خانومش میگه من هوای شوهرمو خیلی دارم وبازبون مدام قربون صدقش میرم. وبازبون نرم شوهرمو عاشق خودم کردم
خعلی خوشحالم.همین
1- من موثرترین کار در مورد شوشوها رو مهربونی میدونم هرچقد مهربون باشی بیشتر کارت پیش میره لوسی و مهربونی به شرطی که مهربون بودن به معنی کوتاه اومدن نباشه. باید محکم بود به وقتش هم محبت کرد. مهربونی زیاد به نظرم اصلا خوب نیس هرچقدر هم طرف با جنبه باشه بازم یه جا از گلوش میزنه بیرون
کاری که به نظر من خیلی جواب داده برای خودمن اینکه هم لحظه ورود هم لحظه خروج از خونه، از تخت و ... حتما همدیگرو ببوسیم این واسه وابسته کردن همسرم خوب بوده
زندگی یعنی:ســــــــــــــــپاسگزارم [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
دقیقا باهات موافقم اسمان این واسه مردها خیلی مهم مخصوصا زمانیکه از سرکار خسته میان خونه دوست دارن بریم استقبالشون برین بغلشون کنید خسته نبشید بگید یه جورایی خودتونو مشتاق نشون بدین و خوشحال از دیدنشون بوسیدن هم واقعا موثره قبلا بچه ها گفتن میتونین تو نحوه باز کردن در هم تنوع بدین همیشه یه جور نرین استقبالش کلا غیر قابل پیش بینی باشید این خیلی رو یمردها تاثیر میزاره اصلا خانومهایی رو که مثل کتاب خونده واسشون میمونن بعد مدتی واسشون عادی میشن
خانواده همسر من از نظر عاطفی زیاد به هم وابسته هستن. از بین اینا مادرشوهرم به همسرم بیشتر. وقتی تازه ازدواج کرده بودیم منم مثل همه تو فکر وابسته کردن همسری بودم. با خودم گفتم پس من باید محبتی بیش از اونی که مادرش بهش داشته بکنم تا محبت من چشمگیر باشه. پسری که از طرف خانواده محبت زیادی ندیده جذبش راحته تا پسری مثل شوهر من که محبت رو به اندازه کافی دریافت کرده بود. این بود که من محبت زیادی رو به همسرم آغاز کردم و گشتم دنبال جاهایی که مادرشوهرم پشت شوشو رو خالی میکرد من اون موقع حامی شوشو میشدم .این شد که یوواش یواش من تونستم کاملا جای محبت مادرشوهرم رو پر کنم و الان شوشو احساسی که به من داره قابل مقایسه با احساسش به مادرش نیست
مثلا مادرشوهرم یه کمی پولکیه. پول که باشه خوب و مهربونه نباشه نیست. تو دورانی که مزدوج شدیم مشکلات مالی واسه ما زیاد پیش اومد اما من پشت شوشو بودم. جوری که خودش تعجب کرده بود .این قضیه از همون موقع موند تو ذهنش که من فقط به خاطر خودش باهاشم.
2- بیشترین تجربه من تو مهمونیا سپردن یه سری مسولیتا مثل پذیرایی کردن اونم به این روش که چون دلت نمی خواد روسریم کنار بره همه چی رو اماده می کنم شما ببر اینجوری توام اذیت نمی شی منم سختم نیست
عسلی من اکثرا در لحظه ورود کارای مختلفی میکنم اگر خسته نباشم و حوصله داشته باشم مثلا از نظر ظاهری تغییر رویه میدم از لحاظ لباس دامن و پیرهن کوتاه و( تاپ و شلوارک که تقریبا لباس همیشگیم و راحتیم هست ) از لحاظ ارایش مثلا روژلب جیگری یا قرمز یا نه فقط سایه تیره با یه برق لب از لحاظ مدل مو باز یا جمع یا ساده یه روز قایم میشم که یعنی نیستم و بعد هیجان زده میپرم جلووووووووش خخخخخخ که مواظب باشین همسرتون نترسهههههههه
زندگی یعنی:ســــــــــــــــپاسگزارم [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
چه خوب اسمان من که اصلا حوصله لوازم ارایش رو تو این دوران ندارم بسکه دنبال این وروجک میدوم دلم میخواد خواب که میره بیفتم رو مبل بعضی وقتها میگم فکر کنم قیافه ام مثل انیشتین شده خخخخخخخخ بیچاره شوشو