2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
3- دارم عادتش می دم که هر وقت می یاد تو رختخواب و می ره حتما من و ببوسه خوبیش اینه که عادت می شه و قهرامون طولانی نمی شه 4- باید تو مسائل مالی خودتو انقدر به شوهرت نزدیک کنی که بدون سوال پرسیدن خودش بیاد بهت بگه که انقدر حقوق گرفته انقدر وام گرفته و حتی انقدر بهش پاداش دادن. من مدام توی حرفهام میگم من دوست دارم درامدت حلال باشه من بهت افتخار میکنم فکر اقتصادیت خوبه پول حلال در ار حسابی هم د ربیار اینقدر برام مهم بوده و تکرار کردم که الان خوب میدونه اما تجربه من ثابت کرده که اصلا نباید وارد مسائل مالی اقایون شد باید خودتو بکشی کنار نه اینکه اصلا ندونیم ولی اصرار نکنین چون فکر میکنن چکشون میکنین یا دنبال پولشونه چشمتون واسه این میگم بستگی به کارش داره و درامدش میتونین سوالهای متفاوت بپرسین بچه ها کلیات درامد همسرتون رو بدونید خوبه ولی وقتی جز جز بخواین بدونین ممکنه پنهان کنه من قبلا همه چی رو می دونستم و در نتیجه پول برق بدیم اجاره رو بدیم نگرانی همه ابنا رو هم داشتم الان نمی پرسم نگرانیم ندارم مسولیتش با خودشه
یا مثلا اگه ناراحتی یا دلخوری از خانواده اش داشتم هیچ وقت با دعوا نمیگفتم. هیچ وقت هم به خاطر اونا با شوشو قهر نکردم. اما با حالتی مابین مظلومیت و دلخوری حرفمو میگفتم. این باعث میشد شوشو بهتر به حرفام گوش کنه. گاهی هم پیش اومده که شوشو از دست اونا ناراحت شده قهر کرده نمیخواسته بره خونشون و.............اما من بردمش .البته نمیگفتم : نه اشکال نداره .حالا اتفاقی نیفتاده میگفتم: منم میدونم کارش زشت بوده .هر کی جای تو بود ناراحت میشد اما حالا بیا امشب رو بریم. مهمونای دیگه هم هستن جلوی اونا بده.با قهر کردن چیزی درست نمیشه.باید باهاش حرف بزنی. واییییییییییییی اینطوری شوشو دیگه..............و من تحسین و محبت رو چشماش میبینم. آخه خانواده خودش خیلی انتقام گیرن. اما وقتی رفتار منو میبینه همش بهم میگه تو چقدر بزرگی. چقدر مهربونی. خبر نداره تو دلم هر چی فحشه دارم نثار مادر جانش میکنم. ههههههههههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی هم پیش اومده که شوشو از دست اونا ناراحت شده قهر کرده نمیخواسته بره خونشون و.............اما من بردمش .البته نمیگفتم : نه اشکال نداره .حالا اتفاقی نیفتاده میگفتم: منم میدونم کارش زشت بوده .هر کی جای تو بود ناراحت میشد اما حالا بیا امشب رو بریم. مهمونای دیگه هم هستن جلوی اونا بده.با قهر کردن چیزی درست نمیشه.باید باهاش حرف بزنی. افرین شقایق بسیار تا بسیار کار درستی رو انجام میدی چون واقعا درست نیست ادم با هیچ کدوم از خونوادهها قهر کنه یا رفت و امد نکنه در بعضی موارد میشه بیشتر کنترلش کرد
5- رد کردن درخواست جنسی: زمانی هم که خیلیییییییییی بیحالم میگم میشه امشب فقط تو بغل هم بخوابیم (ببخشید اینقدر بی پرده گفتم)از نفس هم و گرمای بدن هم لذت ببریم یه شبه دیگه حسابی ..... بعدش خودمو لوس میکنم میچسبم بهش و ابارز خوشحالی میکنم از اینکه بدن مرد خودم لم دادم و دارم ارامش میگیرم اینکه چقدر خحس خوبی دارم اونم راضی میشه وقتی یواش یواش داشت وارد عمل میشد وقتی حس کردی که درخواستی داره بگو امشب چقدر دلم ........ میخاست ولی مثلا این کمردرد امانم رو بریده یا دل درد بدی دارم خلاصه بهونه بتراش . نزار به مراحل آخر برسه بعد یهو بزنی تو ذوقش همون اولش که حس کردی میخاد خبری بشه بهونه بیار. اگه اولش بگی سریع و هنوز تا به مرحله خطرناک نرسیده خودش رو جمع و جور میکنه ولی اگه هی لفتش بدی و به مرحله خطرناک برسه و اونوقت نزاری خیلییییییییییی بهش برمیخوره و ناراحت میشه حتی ممکنه ازت سرد بشه .یا از ترس اینکه پسش بزنی کمتر بیاد سراغت
سعی کنیم تا جایی که میتونیم نه نگیم مثلا خیلییییی خسته باشیم و از نظر جسمی امادگیشو نداشته باشیم و بدونیم اگه تو رابطه بریم یه رابطه دلچسب نخواهد بود.تو این شرایط بسته به روحیات همسرمون میتونیم راه های مختلفی تست کنیم مثلا بگیم عزیزم جسمم اصلا آمادگیشو نداره کاش منو محکم تو بغل خودت نگه داری خوب شم منم قول میدم واسه عزیزترینم جبران کنم......
سلام خب رابطه ی من و همسرم هم خیلی خوبه خداروشکر. حالا یه سری از رفتارایی که فک میکنم خیلی موثر بوده رو براتون میگم اول اینکه برای اقایون مهم ترین چیز همون مسائل جنسی هستش و تا حد ممکن سعی کردم براش کم نذارم . به نظرم باید طوری رفتار کنیم که همیشه این نیاز توشون وجود داشته باشه و براشون عادی و خیلی در دسترس نباشه. مثلا لوزومی نداره همیشه ارایش کرده باشی و لباس های خوشگل بپوشی . من که گاهی ارایش میکنم ، کلی به چشش میاد و استقبال میکنه یا مثلا همیشه تاپ شلوارک نمی پوشم .... به نظرم رابطه جنسی نباید زمان و مکان مشخص داشته باشه. بعضی وقتا هفته ای یه بار ، اما گاهی اوقاتم میشه هفته ای 3 یا 4 بار . به نظرم اینجوری خیلی خوبه نکته ی دیگه تا حد ممکن شوهرمو تنها نمیذارم که بلند شم برم شهرستان خونه مادرم بمونم ، خیلی به ندرت میرم تا یاد نگیره میشه بدون منم زندگی کنه.... با اینکه شوهرم سالها مجرد زندگی کرده اما اگه دو روز نباشم دپرس میشه و میگه اصلا دوس ندارم بدون تو خونه باشم...... ببخشید طولانی شد، بازم هست در ادامه میگم
افرین صدف خیلی خوب بود منم واقعا باهات موافقم مخصوصا در مورد او نقسمت روابط زناشویی اینم قبول دارم نکته ی دیگه تا حد ممکن شوهرمو تنها نمیذارم که بلند شم برم شهرستان خونه مادرم بمونم ، خیلی به ندرت میرم تا یاد نگیره میشه بدون منم زندگی کنه.... با اینکه شوهرم سالها مجرد زندگی کرده اما اگه دو روز نباشم دپرس میشه و میگه اصلا دوس ندارم بدون تو خونه باشم...... فقط یه نکته سالی یکی دو روز یا نهایتا 4 روز دوری اشکالی نداره نه اینکه عادت بشه ها یه جورایی نبود ما رو حس کنه و قدردان بشه البته اکراه برا دور بدن داشته باشین حتی به ظاهر ولی خوبه یه وقتهایی دور باشیم البته قرار هم نیست مسافرت چند روزه باشه میتونه مثلا یه نصفه روز گردش زنونه یا دوستاه بدون همسر باشه میگم این بستگی هم داره ها بعضی از مردها که منتظر فرصتن تا با رفقاشون باشن و این اصلا خوب نیست
بقیه خلاصه ها : 6- روابط جنسی: مردها دوست دارن پیشنهاد از طرف شما باشه مردها تنوع رو دوست دارن مردها دوست دارن شما هات باشین مشتاق باشین ببخشید ببخشید ارضا و لذت بردن شما براشون مهمه حتی مهمتر از اینه که خودشون ا ر ض ا بشن پس همیشه منتظر اونها نباشین خودتونم تمایل نشون بدین مشتاق باشین روابطتتون تنوع بدین هیجان بدیت متفاوت باشین و به خواسته هاش اهمیت بدین که اگه یه روز حال نداشتین براشون سخت نباشه منتظر اون لحظه که حال دارین و مشتاقین باشن و حرفتونو به راحتی قبول کنن کاری که من کردم گفتم بهش ببخشید بازم برا من مهمه که با هم لذت ببرین معاشقه کیم نه صرفا ا رض ا شیم همینکه با هم لذت ببریم ارامش بدیم به هم کافیه و خودشم دنبال همینه تو روابط حواستون باشه سرخوردش نکنین این بهترین راه برای رسیدن به هدفتونه از دست بدین همراهش خیلی چیزا رو از دست دادین خودت بهتر میدونی حالت و حستو زمانی که خوب ار ض ا میشی باید دقیقا وقتی فیلم بازی میکنی همون حالت رو داشته باشی .شوهرمن براش مهم من حتماااا ا ر ض ا شم حتما ولی خوب من گاهی نمیتونم سخته خسته ام و.....حس ندارم اصلا شاید چندشمم بشه و اونو هم خسته کنم واسه همین فیلم بازی میکنم حسابی متوجه نمیشه چون بعدشم حسابی از اینکه یه را ب ط ه عالی داشتیم ازش تشکر میکنم میگم خیلی خوب بود معرکه بود دیگه شک هم نمیکنه این بود خیلی دست رد به سینشون نزنین و بهونه نیارین این مردها رو سرد میکنه
بر اساس اخلاق شوهرامون باید دست بکار شیم سعی کنین از لحاظ س کس حسابی پایه باشین و بهش برسین چون زمان خودش کمی باعث سردی می شه این سلاحم نداشته باشین به ضرتونه وقتی مردی فکر کنه زنش داغه دایم حواسش بهش هست ولی زنی که سرده.اگر ماموریت 1 ماهه هم باشه می ره چون می دونه مشکلی نیست مرد باید بدونه زنش ازش داغ تر جذاب تر و جون تر نشون بدین این س ک س داشتن براتون مهمه لباس مناسب ارایش خوب روی خو شتنوع زیر الات عطر خوب و تنوع تو رابطه باعث میشه رابطه گرمی داشته باشین مردها اینها رو دوست دارن
باید بدونن شما از وجودشون بودن باهاشون لذت میبرین خوشحالین این حسها رو بدین بهشون اگه یه روز حال نداشتین اونها شما رو درک کنن به راحتی وسط کار نیمه کاره رها کردن به نظرم برای مردها خیلی زجر آور تره... چون وقتی تحریک شدن دیگه ار ض ا نشدن براشون عذاب آوره.... مردا وقتی سمت زن میان اگه زن جواب منفی بده غرور مرد بد جوری صدمه میبینه این مطلب رو ته یه کتاب خوندم که مردا جنس قوی هستن و خودشون رو خیلی بی نیاز میدونن و اینکه به چیزی وابسته نباشن ولی این میل جنسی که در مردا قویتره باعث میشه مردا اون ابهت و جایگاه والاشون رو بخاطر نیازشون ترک کنن این برای مردا خیلی استرس زاست که مبادا با نشون دادن نیازشون از مردانگیشون و قدرتشون جلوی دیگران کم بشه پس اگه زن تو این مورد پایه باشه مرد احساس مرد بودنش بیشتر میشه چون انگار بر انجام یه کاری غلبه کرده و موفق وسربلند ازاین کار بیرون اومده مخصوصا اگه زنش رو هم به ......... برسونه ولی اگر از طرف زن جواب منفی بشنوره بد جوری میخوره تو پرش چون وقتی مردی سمت زن میاد بخاطر س.....س انگار غرورش رو زیر پا گذاشته حالا اگه زن پایه باشه که هیچی توضیح دادم ولی اگه زن جواب منفی بده خب این غروره بد جوری شکسته میشه
ولی اینا دلیل نمیشه که زن همیشه پایه باشه ممکنه زن در حالتی باشه که نتونه یا نخاد وارد عمل بشه پس باید با زبان خاص خودش و با دلبری و ناز و لوس کردن یا هر طریقی که قلق شوهرش هست به شوهرش بگه که پایه نیست ولی نباید اصلا طوری گفته بشه که غرور شوهر جریحه دار بشه وگرنه باعث سردی میشه
همه مردا دوس دارن افسار همه چی دستشون باشه و هیچ وقت کم نیارن یک راه اثباتشم همینه من شوهرم وقتی خیلی خستس حتما این کار رو دوس داره انجام بده و من بعد ها فهمیدم با این کار می خواد به خودش ثابت کنه من خسته نیستم و همه چی تحت اختیارمه تو این شرایط شما بگید نه جواب نه برای اونا به این معنی نست که خسته هستید یا حوصله ندارید به این معنیه که اونو از خودتون روندین و به شدت در روابط خانوادگیتون تاثیر می گذاره این بزرگترین سلاح شماس پس با خسته هستم و حال ندارم بچه دارم خودتون رو گول نزنید و این سلاح رو از خودتون نگیرید تنها تفاوت شما با مادر شوهر و خواهر شوهر همینه این مسیله برای شوهرتون نشونه های زیادی داره نه فقط یه رابطه جسمی ما باید به راضی کردن شوهرمون در این زمینه واقعن به عنوان یه وظیفه نیگاه کنیم بعدش بریم سراغ جنبه تفریحی و ....
بهتره همیشههههههههههههههههه هات باشید و از لحظات دلپذیری که میتونید بسازید لذت ببرید حتما خیلی ها خوندید که یکی از بارزترین مشکلات زناشویی که منجر به طلاق میشه مشکلات جنسی هست یعنی عدم توانایی دردرک نیازهای جنسی طرف مقابل حالا بیاید مسئله رو از این منظرنگاه کنیم که داشتن یه رابطه خوووووب چقدر میتونه تو تموم مسائل ما کمک کنه.اصلاخودش به نوعی سیاست محسوب میشه
من اوایل ازدواج شوهر خیلی گرمی داشتم ولی چون سه ماه بعد حامله شدم افسردگی کوفت و زهرمار خیلی نه نه گفتم تازه من دلایلم قانع کننده بود ولی به خودم که اومدم دیدم امتیاز بزرگی از دست دادم من با همین رابطه می تونم خیلی جاها اون رو به سمت خودم بکشونم ولی من دقیقا دارم بهش اموزش می دم که وقتی دلت می خواد خودت رو کنترل کن پس این اتفاق افتاد سعی می کرد به این مسیله فکر نکنه که تقاضا کنه و بعد هم سرخورده بشه و من چند سال طول کشید تا دوباره تونستم زندگیم رو برگردونم حالا من پا پیش می زارم می گم نمی تونم بدون تو باشم چون نیاز دارم
مردااز رابطه جنسی میفهمن که ما پذیرای اونا هستیم.اگر حوصله نداریم اونا رو کامل پس نزنیم چون اونا خسته هستم رو نمیشنون .فکر میکنند دوستشون نداریم شوهر من اگه بهش بگم نه خیلی ناراحت میشه واسش خیلی مهمه که نه نشنوه با عرض معذرت نمی میرین اگه تو خستگی این کار رو بکنید انقدر به فکر نه گفتن نباشید اون لحظه به این فکر کنید که چه چیزی از دست می دین بچه ها من هر وقت به خودم رسیده باشم و لباسهای شیک و تا حدی سک...ی پوشیده باشم ناخودآگاه خودمم تمایل جنسیم زیاد میشه ولی هروقت به خودم نرسم اصلن تمایلی ندارم