2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
من خیلی دلم هوای مدرسه کرده... خیلی دلتنگ اون روزها هستم...ک فارغ از همه غم ها و عصه ها..یه دنیای کودکانه پاک داشتیم...رفاقتهایی ک هیچی نمیتونست اونو ازبین ببره...لقمه هاییکه مامانم میذاشت واسه زنگ تفریح... نیمکتهای چوبی چهار نفره.... معلمهای دوست داشتنیم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوستان من هیچ وقت به این فکر نکرده بودم برای خودم کیک بپزم یا بخرم و نه حتی اون روز بیشتر از روزای دیگه به خودم برسم و خودم رو تحویل بگیرم انشالله از سال بعد بر عکس روزای که تولد همسرم بوده و من از 6 ماه قبل به فکرش بودم
دوستان ی مشکلی برام‌پیش اومده که نمیدونم چطور باهاش کنار بیام.شوهر‌من ادم درون گرایی هست و اصلا وقتایی که از من‌یا هر‌چیز دیگه ای‌ناراحت باشه‌ حرفی نمیزنه.مخصوصا وقتی از خونواده ها یا من دلخوره اصلا صحبتی از ناراحتیش‌نمیکنه تا بتونیم‌حلش کنیم.و همیشه هم مواقعی که ناراحتم‌میکنه پست ویش میگیره که پس نیوفته!برام‌قیافه میگیره یا حرف هایی‌میزنه‌که من ناراحت شم و اخرش اشکمو‌در میاره.نمیدونم‌در مقابل این‌رفتارش چیکار‌کنم!!گاها پیش اومده‌که‌واقعا مقصر نبودم‌ولی تا چند روز باهام بد خلقی کرده.به‌نظرتون در مقابلش چطور باید باشم‌تا به قول معروغ‌کم‌نیارم
سلام دوستان راشین عزیز من تجربه خودمو برات میگم کلا زمان ناراحتی لازمه که آقایون یه خورده با خودشون خلوت کنن تا بتونه آرام بشن.شما هم یه مدتی کوتاهی اصلا طرفش نرو تا به خودش بیاد.اینکه میگی دست پیش میگیره راستش اگه اون مقصر باشه و شما بری پیش قدم بشی به نظرم اون فک میکنه که شما مقصری.پس بهتره بزاری خودش بیاد طرفت .یا مثلا بعد از اینکه اوضاع آروم شد.بری کنار بشینی و بهش بگی که مثلا کاش میشد با حرف زدن مشکلمون حل بشه تا اینکه شما مشکلات بریزی توی خودت. بازم صبر کن بقیه دوستان بیاین و نظر بدن آخه اونا یه پیرهن بیشتر از من پاره کردن
سلام دوستای گلمممممم این هفته در مورد اولویت قرار بود صحبت کنیم... نیومدین عایا؟؟؟؟؟؟؟؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
بانوی عزیزم...لطف کنید یکم جزیی تر بگین ک چجور اولویتی مدنظره؟؟؟ الویت هامون تو زندگی مشترک؟یا الویتهای زندگی شخصیمون؟؟
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
واقعا تعیین الویت کار مشکلیه...من واسه زندگی مشترکم یه شعار دارم...و اون اینه ک نذارم هیچ مشکلی بیش از یک روز تو زندگیمون دوام داشته باشه... من و همسرم توافق کردیم ک حتی شدیدترین دلخوریها و عصبانیتمون فقط یک روز وجود داشته باشه...فردا صبح فراموشش کنیم..و بعدها تویه فرصت مناسب حلش کنیم.... باور کنید نود درصد مسایل زندگی بدون اینکه بعدهایی وجود داشته باشه کلا از یادمون میره و فراموش میشه.... توصیه میکنم دوستای گلم این کارو انجام بدن....شب ک خابیدین...حتی باقهر...حتی با گریه...فرداصبح روز جدیدی باشه واستون...اصلا انگار هرگز ناراحت نبودین....هرچقدر ناراحتیمونو طولانیتر کنیم ب زندگی خودمون ضایعه و خسارت میزنیم
سلام خوشگلا..صبح زیبا و خنک پاییزیتون بخیر ....به نظر من اولویتها توزندگی هر کسی متفاوته......واین که هیچ وقت نمیشه گفت که مثلا فلان چیز اولین اولویت تو زندگیمونه چون اولویتها تو هر موقعیت زمانی متغیره البته یه سری چیزها هستند که جایگاه خودشون رو باید حفظ کنند مثل رعایت ادب و احترام بین زن و شوهر که یه اصل مهمه......اما میشه امور رو نسبت به شرایط فعلیمون اهم و مهم کرد.....مثلاالان که مدارس شروع شده یکی از اولویتهای من رسیدگی به تکالیف پسرمه....یا این که نظم و ترتیب جز اولویتهای خونمونه...
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
همونطور که اشاره کردم قبلا هم صحبت های مختصری در مورد این موضوع شده بود حالا خوبه که مفصل تر در موردش صحبت کنیم..... گفته بودیم که برای اینکه الویت باشیم باید در اولویت قرااااار بدیم.یعنی نمیشه انتظار داشت همسرمون ما رو در بالاترین الویت ها بدونه ولی خودمون همسرمونو الویت اصلی قرار ندیم1!!!! برای این کار باید قبل از هر چیزی تغییر رو از خودمون شروع کنیم.پس به یه سری کارای اشتباه اشاره میکنیم که میتونه ما رو در لیست الوست های همسرمون از رتبه اول پایین بکشه