2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
ب هر حااال... ما دیشب یه جشن خیلی کوچولو داشتیم،وهمسری بسیار خوشحال وسورپرایز شد...بسیار هم بابت روزتولدمن عذرخاهی کرد... منم با سخاوت بخشیدمش...خخخخخخخ بخشش از بزرگان است
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=831652&postID=47905388 موضوع: مردان عاشق اینگونه زنانند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چه تاپیکه خوبی ولی نمیدونم چطوری انقدچیزوبخونم ویا بگیرم که دوروزه بادم نره خخخخ،بچه هاشوهرم این روزاخیلی مشکل داره وقتی اون ناراحته منم بدترغصه میخورم اینجافهمیدم من بایدخوشحال باشم وبهش امیدبدم تاهمه چی یادش بره نه غصشوبیشترکنم بنابراین همتون لایک دارین
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
من هرسال تولد همسرم و جشن میگیرم و هر سال سوپرایزش میکنم اما گاهی دلم میشکنه که اون بی توجه باور کنید خیلی سخته خیلی من توی 6 سال 2سال کادو گرفتم و امسال که شکلات بود اونم چند روز بعد تولد که گفت یادم رفته بود بهت بدم
اینم بگم هر سال که سوپرایزش کردم هر سال که هدیه خریدم هیچ وقت بابت تولد های من معذرت خواهی نکرد گاهی دلم خیلی میگیره میگم ادم حتی اگه دستش هم تنگ باشه میتونه روزی 200 تومن بزاره کنار که بعد یکسال بشه 72تومن حداقل یک لباس بخره یعنی واقعا نمیشه؟ من از اول سال تو فکر سوپرایز کردنشم همیشه بر عکس اون
سلام خوشگلا..چقدر دلتنگتون بودم.....به راستی دوری از این جمع واسه ی من به منزله ی دوری از ظرافته...چون هنوز خیلی از کارها ورفتارها واسم نهادینه نشده...در آینده ایی نه چندان دور به شما خواهم پیوست..موفق باشین همگی
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
سایا خانوم عزیز...ب نظر من شما کاملا یک طرفه داری خودتو فنا میکنی.... این اصلا صحیح نیست....من نمیگم برای همسرتون تولد نگیرین ولی وقتی ایشون کاملا ب این موضوع بی اهمیته.خودت فکر کن ببین چ کاری درسته؟ نمیدونم منظورمو دقیق چطوری بهت بگم ولی شماداری زیاده روی میکنی،اگرهم بهشون یاداوری کنی ک دیگه اون تولد اصلا لذتی نداره
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام هرمیون عزیز خوبی؟ تفلدت بوووووووووووود؟ تبریک میگمممممممم گلم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سایا جان روز تولد خودت رو هم جشن بگیر و برا خودت کادو بخر عزیزم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سایا جون بانو پیشنهاد خیلی خوبی بهت داد....همونطور که برای همسرت تدارک میبینی برای خودت هم تدارک ببین ججشن بگیر دوستاتو دعوت کن.وقتی ببینه برای خودت احترام قائلی ایشون هم یاد میگیره روزای تولدت برات کاری کنه در کنارش جشنایی که برای شوشو هم میگیری ادامه بده ولی یه خرده از زیاده روی هات کم کن یه خرده راحت براش برگزار کن همه چیو
نظرتون چیه چون این هفته مرتب نتونستیم بیایم و راجع به موضوعمون صحبت کنیم از شنبه هفته بعد منسجم راجع به موضوع الویت حرف بزنیم این چند روز رو هم در مورد نکات مشابهی که هرمیون مطرح کرد باشه چون من از فردا تا آخر هفته نیستم میرم ددر....