2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
انا دوست گلم...این کار ب نظر من صحیح نیست حتی اگر همسرتون مشکلی نداره،شما از همین اول حد و مرز خودتو مشخص کن،میتونی ب همسرت بگی ک اصلا با این رفتاربرادرشون موافق نیستی و دوست نداری کسی جزایشون شمارا لمس کنه،مطمئن باش همسرتون ب اونها میگه و خودشون رعایت میکنن...
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلااااااااااااااااام دوستای نازم صبحتون بخیر. در مورد موضوع من واقعا صحبت خاص دیگه ای ندارم.بهتر بود تو اوج رهاش میکردیمولی خوب بعضی از دوستان تمایل داشتن در موردش صحبت بشه...امروز اگه هر صحبت دیگه ای در موردش دارید بگید تا فردا موضوع جدیدمونو انتخاب کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه.... چرا نیستین؟ من دوست دارم موضوع زندگی مشترک را ادامه بدیم...البته نه در مسیر اشتباه،اینجاتاپیک سیاست زنونه نیست،دوست دارم از تجربه های مثبتمون بگیم نه منفی....چون دوهفته درمورد مثبت اندیشی حرف زدیم و خیلی تغییر کردیم....
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
من گاهی وقتا بعضی رفتارها و کارهای همسرمو درک نمیکنم....نمیدونم شماهم همینطور هستین؟مثلا وقتی ازش انتظار یه رفتاری را دارم،کاری میکنه برعکس اون؟من نمیفهمم چرا،گاهی ازشدت عصبانیت ب مرز انفجار میرسم...البته خودمو کنترل میکنم ولی نمیدونم باید ازش سوال کنم درمورد رفتارش یانه؟
سلام دوستای گلم وقت همگی بخیر هرمیون عزیز دقیقا به موضوعی اشاره کردی که من چند هفته س دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم... خواسته ای که از شوهرم دارم به نظر خودم معقوله و شوهرمم میگه چششم انجامش میدم امااااااااا چندماهه پشت گوش میندازه... تا دعوا و بحث هم جلو رفتم (البته قبلش با مهربونی، زبون نرم و خوش اخلاقی گفتم) چون مجبور شدم دعوا کردم اما باز فایده ای نداشت و هنوزم درک نمیکنم چراااااا!!!!
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
امروز سالروز ازدواج امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ست... تو سرویس های مختلف مجازی دیدم نوشتن بیایید به جای جشن گرفتن روز ولنتاین امروز رو جشن بگیریم ... که ی روز آسمانیه... خیلی خوشم اومد.. گفتم اینجا هم به شما بگم شاید جشن گرفتین و روز خوب و به یاد موندنی رو با همسر و فرزندانتون رقم زدین..
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
هرمیون ناز خاتون عزیز ممنون از نظرتون راجب تابلو..
خوبی سودابه جون؟
من ی پیشنهاد دارم برای موضوع جدید: ********* تمرین برای داشتن اراده قوی********
سلام سودابه جان قربانت .. سلامتی