2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
اره عسل جان مثلا شده 3 ماه یه بار پنجشنه رفتم خونه مادرم و اون جمعه شب اومده دنبالم... اخه بعضی ها رو میشناسم یا تا به یه تعطیلی چند روزه میخورن بلند میشن میرن شهر دیگه پیش مامانشون .... خیلی دیدم که شوهرشون تو این مدت خیلی هم خوشحالن وکلی حال میکنن حالا یا حال مثبت مثل فقط با دوستا و رفیقاشون بودن یا قلیون کشیدن و هزار تا کار دیگه...
من از اون دسته از خانما نیستم که ازرابطه جنسی به عنوان یه وسیله ابزاری واسه کنترل همسرم استفاده کنم بلکه ازش استفاده میکنم تا به همسرم عشق بورزم و محبتمو بهش نشون بدم(به قول آوا جون این راهیه که تنها ما میتونیم انجام بدیم وتفاوت مادر و خواهر و همسر و.... همینجاست) همه چی به روحیه ما بستگی داره ملکه ها.مردها فقط برده ما هستن ازشون استفاده کنیم . باید فکر کنی این کارا چقد مهمه. اصلا واسه چی زن میگیرن این بدبختا درسته واسه عشق ورزیدن و تبادل عاطفه و دلگرمی ازدواج میکنن ولی همه اینا نهایتش این موضوعه این یک جور ابراز عشقه از نظر شوهرتون ترخدا از این رابطه برای کنترل و یا مثلا فلان چیز رو بخر تا منم.....نکنید این سم مهلکه برای رابطتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطتون رو بهش تنوع بدید نیازهای همسرتون رو بشناسید متقابلا نیازهای خودتون روهم بهش بشناسونید بهترین لباس زیرهاتون روبپوشید کلملت دلچسب همسرتون و پوزیشن های مورد علاقش رو کشف کنید گاهی(توجه داشته باشیم گاهی) شوخی رو چاشنی رابطمون کنیم گاهی خشن گاهی ملایییییم و.... رابطه جنسی خیلی ظریفه بخصوص اگه شوهر هاتی دارید مراقب باشید رابطه دچار یکنواختی و سردی نشه که البته خیلی کار سختی یه گذشت اون زمانیکه برای زن فکر به نیازهای ج نسی ننگ و عار بود و اگه کسی این فکرارو میکرد ببخشیید فاحشه بود
اتفاقا الان اگه خانمی به این مسائل توجه نداشته باشه حاکی از یه نقص بزرگه.باید روش مطالعه داشته باشه حسابی همسرش روموشکافی کنه و به نوبه خودش سعی کنه بهترین رابطه رو بسازه هر چقدر هم که بگی شوهرم عرضش رو نداره یا اهلش نیست بالاخره که ناخواسته شما رو با زنایی که تو خیابون میبینه مقایسه میکنه خب شما از نظر ظاهر چیزی کم نداری ولی از نظر هات بودن چی؟ دوستاى گلم باردارى و اومدن یه نى نى ناز تمام رابطه رو مختل میکنه. اگرم بچه ندارین قبل از اومدن بچه رابطتونو بسازین،البته اگه زندگى مشترکتون براتون مهمه. اگر نه که مسئلش جداست.
در مورد رفتار با خونواده شوهرم هم خیلی شبیه شقایق جوون هستم اصلا بدشونا نمیگم و سعی میکنم واقعا هم برام مهم نباشه که چه جور رفتار میکنن .... اگرم از رفتارشون ناراحت بشم و خیلی اذیتم کنن با زبون خوش تو یه فرصت خوب و با مظلومیت تمام اون قضیه رو به شوهرم میگم تازه تهشم میگم حالا اشکال نداره ها اما خب من خیلی ناراحت شدم..... اجازه هم نمیدم بخاد به خونوادش بی احترامی کنه. مثلا روز مادر که میشه خیلی زودتر از خودش زنگ میزنم به مامانش تبریک میگم... الان طوری شده که با خونواده ی من با نهایت احترام حرف میزنه و رفتار میکنه و جلو خونوادش هم انگار که من مظلوم باشم همش مواظبه اونا کاری نکنن که ناراحتم کنن
عسلی آفرین حقا که عسلی به نظرم تنوع تو شکل س کس و محلشم موثره،من گاهی خودم روزایی که به خاطر وروجک کم به هم رسیدیم خودم نصفه شب با بوس و نوازش بیداررش میکنم و جالبه با وجود خواب و خستگی حسابی استقبال میکنه
عسل بانو جون میشه کمکم کنی من شوهرم مدتیه میلش خیلی کم شده اخه میدونی جند وقتپیش بهش گفتم من اصلا خیلی به اون رابطه اهمیت نمیدم یعنی اگه نباشه مهم نیست حالا خودم میخوام روم نمیشه اونم به رو خودش نمیاره چیکار کنم شوهرم بیشتر بشه میلشچکارایی کنم بیشتر بیاد طرفم ا
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
منم اووووووووووومدم .مطالب عالین ولی اینترنتم قطع شده بود.من سع میکنم به غذاهام هم تنوع بدم.گاهگاهی دکورخونه روکلا متحول کنید .بزارید هیچی عادی نشه. زیاد خودتو ب شوشو نچسبون.بزارید اون دنبالتون باشه .ولی مواظب اشیدسردی هم رخ نده .
خعلی خوشحالم.همین
حتیییی ملحفه و مدل رختخواب رو عوض کنیدد .. رنگ ملحفه هاتونو تو طیفای مختلف بذارید .. جالبه که آقایون با دیدن شمع تو اتاق خواب و گلبرگای گل کلی ذوق میکنن امتحان کنید
و دوست دارم ... خدایی که در این نزدیکیست ...
رااااستی. من یه مشکل اساسی برام بیش اومدکه رفتم پیش یه روانشناس عالی بمن گفت هرگز به شوهرتون نگید رابطون سرده.دوسندارید رابطتون رو.واصلا تویه اتاق خواب شوهررو ناراحت وخوردنکنید.اگربه مردبگی رابطه سرد هس و....مرد هم احساس ضعف میکنه .چون برا مرد اونجاش مهمترن عضوبدنشه وتو بهش توهین کردی.ومردبدترین واکنهارونشون خوا هددادمثل خیانت و.....
خعلی خوشحالم.همین
شمع های خوشبو وارزون گاهی یک شاخه گل منو شوشو اهنگ های عاشقانه مخصوص داریم مثلا وقتی آهنگ جدیدی میشنویم میگیم این مال ماست پس به یاد هم گوش میدیم گاهی زنگش میزنم تا تلو جواب داد اهنگو براش میزارم یا اسش میدم کجایی دلم برت تنگه البته 5ساله این کارارو کردم وحالا اگه قهر کنم یه روز نزنم دیووووووووووووووونه میشه
روانشناس میگفت حتماااااااااااااااااااااااااا سعی کنیدوزهاتون باشادی بگذره.چون فقط ادمهایی درذهن مامیمونن که بااونها خاطره خوش داشتیم.انجوری توذهن شوهرمیمونید.و یه روز تو ماه حتماااااااااااااااا ازشوهرت دوورباش
خعلی خوشحالم.همین
لباس خواب هم خیلی مهمه یه لباسی که ببخشید تحریک کننده و جذاب باشه دقت کنید از نظر مردها صرفا لختی بودن لباس مهم نیست اتفاقا وقتی خیل لباس لختی هم باشه اصلا استقابل نمیکنن لباس زیرهاتونم متنوع باشه با رنگهایی که تو چشم بیاد اینها همه موثره بچه ها قبل رابطه اگه میتونین دوش بگیرید عطر بزنید میتونید از زیور الاتی که تو دست پاتون نیست استفاده کنید مثل خاخال یه زنجیر باریک تو گکردن گوشواره چسبون و این چیزا هر دفعه یکیشم استفاده کنید کافیه میتونید از این شکلهای تاتو موقت استفاده کنید لاکهای جیق بزنید