2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول از خودم میگم خیلی پر حرفم همچیو با جزییات به شوهرم میگم ی هفتش در تلاشم خیلی بهتر شدم باعث شده شوهرم کنجکاو شه ببینه کجام و چی کردم راستی انقد ابراز علاقه میکردم وقت به شوهرم نمیرسید اما الن یکم خودمو نهگه میدارم خیلی خوبه...راستی همش اخرین پیامو من بی ج.اب میزارم همیشه باید اخرین پیام واسه من بود شده بود تا صب ا.ن قلب بفرسته اخریش باید من میفرستادم این اخلاق مسخرمم ترک کردم   

منم سرعت حرف زدنمو کم کردم.حرکاتمم ارومتر کردم.به ظاهرم بیشتر اهمیت میدم البته هنوز جای کار داره. ب ...

من شاغلم کلاس زبانم میرم اصلا وقت نمیکنم قبلا خیلی به خودم میرسیدم الان تو محیط کارم اجازه نمیدن همش تذکر میدن منم دیگه نمیتونم به خودم برسم مثلا مژه بکارم یا مو رنگ کنم سر کارم تو چشم میام نمیدونم چی کنم

من شاغلم کلاس زبانم میرم اصلا وقت نمیکنم قبلا خیلی به خودم میرسیدم الان تو محیط کارم اجازه نمیدن همش ...

منظور از خود رسیدن فقط مژه گذاشتن و ... نیست .خیلی کارای دیگه هم هست.منم مشغله ام واقعا زیاده.هم شاغلم و هم زبان تدریس می کنم. باید بتونیم مدیریت کنیم اصلا اینجا برای همین جمع شدیم.

منظور از خود رسیدن فقط مژه گذاشتن و ... نیست .خیلی کارای دیگه هم هست.منم مشغله ام واقعا زیاده.هم شاغ ...

خب از نظر ماسک و و رسیدگی به پوست و بهداشت از نظر روحی عادتمه به خودم برسم از بچگی منظورم این بود دلم میخاد این کاراو کنم و بخاطر شرکتمون محدود شدم 

دوستان ما داریم این تاپیک رو البته از اون شعبه اولش دوباره فعال می کنیم.لطفا بیاید و نظر بدید تا دوب ...

سلامم میشه لطفا لینک شعبه یک این تایپکو بهم بدین؟؟؟

من میخوام همراهتون باشم و از مطالب استفاده کنم!

اما اینجا کسی فعالیت نمیکنه....

باید کماکان مرد، اما زیست....

سلام خانوما چقدر خوبه که همتون به چيزي که ميخواستين رسيدين حالا وقتشه بياين يه کمک به ما تازه واردا هم بکنين. بياين هر روز گزارش بدين از کار خونه تا رسيدگي هايي که براي خودمون انجام ميديم