2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
سلام دوست جونیام،دیروز خیلی کار داشتم نشد بیام سر بزنم
با دلبرک جون موافقم ثبات نداشتن و تغییر انچنانی بده،تنوع عالیه اما با بی ثباتی فرق داره مخصوصا در مورد مساله حجاب،،دیگه ادم یا اینوری یا اونوری، مثلا شما طوبی جون خیلی هم عالیه که محجبه ای برای ایجاد تغییر نیاز به کنار گداشتن حجاب نیست،میتونی تو مدل روسری سر کردن،مانتو دامن،رنگا و ... تنوع ایحاد کنی،تو مجالس خانومانه هم سنگ تموم بزاز با مدل لباس و موهات
المیرا جانم حرفش در مورد پوست،کاملا صحیحه،یه خانم باید پوست خوبی داشته باشه و فوق العاده تو ظرافت ظاهریش موثره،من خودم متاسفانه هی جوش میزنم :(
کلا صحبتای همتون عالی بود به قول هرمیون خانم باید مرد عملش باشیم ;)
حسنا بانو برای مسیر دانشگاه میتونی از اقای همسر بخوای شمارو برسونه و خودت رانندگی نکنی ،اما حیفه روزانه قبول شدی نری،ایشالا که نی نی گلی هم به سلامت به دنیا میاد
من نظر خودم اینه یه خانم باید همیشه اراسته باشه،مثلا یکم پنکیک و ریمل و برق لب خوبه همیشه استفاده کنیم و تو کیفمون هم داشته باشیم،به ویژه خانمایی که از صبح تا عصر سر کلاس یا محل کار هستن تا عصر شادابی چهرشون کم میشه با یکم ارایش که اصلا دیده هم نمیشه دوباره مرتب و سر حال میشن خانوما لطفا سعی کنین با صدای ملایم صحبت کنسد خیلی بده یه خانم صداشو بندازه تو گلوش و مردونه و ببخشید ببخشید لاتی حرف بزنه،تو جمله هامون سعی کنیم تا حد امکان فعل و فاعل رو کامل بگیم،به جای چایی بگیم چای،یکم لحن ناز داشته باشیم موقغ صحبت با خانوما و فامیلا ،حالا نه با اقایون غریبه طرز ایستادن وقتی تو صف منتظریم دست به کمر و مثل طلبکارت واینستیم، مبادی اداب باشیم اما حقمون رو هم نزاریم ازبین بره،مثلا کسی که بی نوبت میاد جلومون تو صف بهش محترمانه تذکر بدیم،اگر جایی کار به بحث کشید سرتونو به نشانه تاسف تکون بدین و بحث رو ادامه ندین خیلی زشته یه خانوم تو خیابون جیغ بزنه و حرف رکیک بگه(دیدم که میگما) در مورد پوشش لباسی که واقعا دوست داریم و راحتیم بپوشیم اما با در نظر گرفتن عرف،پیروی از مد خیلی هم خوبه و برای تنوع لازمه حالا بسته به سلیقمون میتونیم ازش استفاده کنیم، خانمای متاخل تو ظاهرتون تنوع بدین چند وقت یه بار،سعی کنین سلیقه همسرتونو بدونین و انجام بدین،به خدا دیدم مردی که سر این چیزا خیانت کرده :( بعدشم به نظرم یه خانم باید سعی کنه همیشه شاداب و مثبت باشه،برای همه ممکنه مشکل و گرفتاری پیش بیاد،گاهی درد و دل کردن با یه فرد نزدیک واقعا لازمه،اما تو خیابون پیش هر غریبه ای نباید سر صحبتو باز کزد،همیشه شاکی بودنو غر زدن واقعا باعت میشه دیگران دور شن از ادم،ادمای منفی رو از خودتون دور کنین ،اطرافیان ما معرف شخصیت ما هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طوبا جان ندیده عاشقت شدم ب خاطر سبک پوششت،کاش یه عکس از نحوه لباس پوشیدن و بستن شالت اینجا میذاشتی
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
ب خاطر جای جوشت حتما برو دکتر عزیزم...استفاده زیاد ازکرم پودر خودش تشدید کننده مشکلاتپوستی هست
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
در مورد ظاهر برای پوشش موها شال و روسری های با طرح های زیبا استفاده کنید،شال و روسریتون رو حتما اتو بزنید ک خط و چروک نداشته باشه و خوش حالت بایسته،یا میتونید از شالایی ک نیاز ب اتو نداره استفاده کنید
میتونید مدلدار ببندید شال و روسریتون ک توی شیک بنظر رسیدنتون خیلی موثره،وسیله خاصی هم نیاز نداره،فقط سوزن ته گرد. و مقنعه حجاب!ی پیچ توی اینستا هست من خودم از اونجا مدلها رو برمیدارم،مدلای جدید هم میزاره،اینجا اسم پیجو میگم شایدبدرد کسی بخورهdifferhijab
در مورد لباس من خودم لباس پوشیده میپسندم در عین حال شیک،بیشتر لباسام مانتو کت رنگی بلنده،زیرشم ی تاپ مشکی و ی دامن مشکی راسته میپوشم،جدیدا کت و سرافون تا نوک پا دوختم و الان قصدم دوخت کت کوتاه و دامنه،در این زمینه هم پیج نعیمه قدیمی توی اینستا رو معرفی میکنم برای ایده گرفتن،همیشه ست میپوشم،بدلیجات استفاده میکنم،مخصوصا گردنبند رو مانتویی و انگشتر های بزرگ فانتزی،گاهی با بعضی مدل شالهام گوشواره هم میندازم
با توجه ب مدل مانتوهام از گل سینه های ظریف و خوشگل براشون استفاده میکنم،بیشتر رنگ مانتوهام جلب میکنه،رنگهاییه ک هم روشنن هم ملایم،بیشتر مانتو کرپ میپوشم،پارچه کرپ عالیه برای مانتو کتی،برای روسری یا شالم گاهی گیره های تزیینی خوشگل استفاده میکنم
برای ناخن هام لاک ساده میزنم و چون بلد نیستم طرحدارش کنم از تاتوناخن استفاده میکنم ، فقط باید از پلاستیکش جداش کنی و بزنی ب ناخن،فرنچ هم عالیه،بخصوص برای محیط کاری یا جایی ک دوس دارین ناخن هاتون زیبا و عالی بنظر بیاد،فقط ی لاک سفید برق ناخن نیازه،موهای بدنم نمیزارم قابل رویت شه،هر شب اصلاح میکنم،هر شب حمام،برای بدنم صابون خوشبو کننده و ترم کننده پوست بانوان استفاده میکنم آخر حمام،وقتی پوست رو بو میکنی بعد استفاده ازش ی بوی خیلی ملایم و مطبوع داره،برای موهام شامپو بچه،چون بوی خیلی خوبی میده،آدم دلش میخواد هی بوش کنه،موهامو زیر روسریدم اسبی ساده میبندم،گیره دوس ندارم
همیشه از کفش های پاشنه دار استفاده میکنم،بنظرم هم باعث عالی شدن استایلت میشه هم واقعا تاثیر داره توی زیبا راه رفتن،اگه جلو باز باشه حتما ناخن های پامو لاک میزنم،پاهامم همیشه نرم کننده میزنم وقتی میخوام برم بیرون!وقتی صندل میپوشی باید پوست پاها ترم باشه نه خشک!عطر من خودم برای بیرون 212استفاده میکنم،همیشه هم روی شونه هام میزنم و مچ دستم و روی روسریم،چون وقتی بغلت میکنن عطری ک روی شونه ات زدی حس خوبی منتقل میکنه،موقع روبوسی عطر روی روسریت،مچ دستم بخاطر گردش خون بوی عطر میپیچه
کیف هم همیشه کیفهای کوچیک و شیک رو بیشتر دوس دارم!باشگاه همیشه زیر انداز میبرم،ی شیشه آب، دستکش،چون واقعا باشگاه ها بنظرم چون همه عرق میریزن کثیفه بخاطر همین دستکش میپوشم،حوله برای خشک کردن عرق،اسپری بدن،دستبند اسپورت، بیشتر اوقات ساپورت میپوشم با تاپای مختلف،کفش ورزشی،موهامو سعی میکنم ساده درست کنم مثلا گیس، دم اسبی،خرگوشی،چهل گیس،گوجه ای و.....!