2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده سر درس خوندن

362 بازدید | 33 پست

وقتی اومدن خواستگاریم قول دادن که من تا جایی که میتونم درس بخونم سوم دبیرستان بودم ازدواج کردم چون ازدواج کرده بودم رفتم بزرگ سالان چند واحد برداشتم بعد دیدم باردارم(البته ناخواسته بود) دیگه بقیه شون رو پاس نکردم الان میخوام بخونم شوهرم میگه نه من کلی حرف بارش کردم گفتم بخوام بخونم تو نمیتونی جلو رو بگیری الان از دستش عصبیم چیکارش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم

وقتی قول میدن بعد زیرش می زنن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

اسی منم مشکل شما رو داشتم  ، با دعوا کردن فقط لج میکنه با پنبه سر ببر ، خودتو لوس کن کم کم راه میاد بگو دوست دارم بخونم و وقتم الکی تلف نشه حالا صبح تا شب بیکار باشم چی بهم میدن و از این حرفا

کاش همیشه خوشحالیتون رو ببینم  ناراحتی شما ناراحتی من هم هست هروقت احساس کردین از حرف هام ناراحت میشید بهم اطلاع بدین من هیچوقت از شما دلخور نمیشم و حرفتون رو به دل نمیگیرم  چون دوست ندارم لذت دوستیمون رو با سوء تفاهم های بیجا عوض کنم  
کسی که بخواد درس بخونه توسن پایین نباید شوهرکنه

نه عزیزم ازدواج هیچ ربطی به تحصیل نداره ، هر آدمی معیار هاش فرق میکنه ، و زن باید موقعیت شناس باشه و بدونه حرفشو کی و کجا و چطور بزنه ما تو دانشگاهمون شاگرد اولمون ۳ قلو داره

کاش همیشه خوشحالیتون رو ببینم  ناراحتی شما ناراحتی من هم هست هروقت احساس کردین از حرف هام ناراحت میشید بهم اطلاع بدین من هیچوقت از شما دلخور نمیشم و حرفتون رو به دل نمیگیرم  چون دوست ندارم لذت دوستیمون رو با سوء تفاهم های بیجا عوض کنم