2777
2789
دوستان من لباس های مارک دار پسرمو از نوزادی تا الان که 4 سالش هست رو واسه فروش گذاشتم همه لباسها در حد نو به طوری که چند ساعت یا چند بار استفاده شده در ضمن اجناس نو هم هست که خودم از اون طرف اوردم یا برام فرستادن.اگه دوست داشتید بگید تا براتون قیمت و جزییات لباس هارو بگم.
لباس های نو و در حد نو مارکدار با قیمت باور نکردنی
www.my.shop.LoxBlog.Com وبلاگ
دوستان اینجام یه سر بزنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=700931
و اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=665746

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممممممم

پسر منم متولد 17 مهر 90 هست خوشحال میشم باهاتون اشنا شمممممم

کیان من کلی حرف میزنه عاشق کتناب خوندنه و کارتون خیلی دوست داره و پسر فوقالعاده کنجکاوووووو........
Lilypie Pregnancy tickers
سم عزیز خیلی خیلی خوش اومدی
پس کیان همسن پسرم منه
عزیزممم
پسر منم خیلیییییییی کنجکاوه
کارتون رو خیلی نمیبینه
فقط عمو پورنگ
بیشتر ماشین بازی دوست داره

مامان تداعی عزیز خیلی اومدی
شماهم خودتو معرفی کن
بچه ها میخوام ازین هفته شروع کنم به از پو شک گرفتن حمیدرضا
ولی نمیدونم چه جوری شروع کنم
شماها شروع نیکنین؟؟؟
***از محبت خارها گل میشود***
یگانه من دو روز آروین رو با هزار کلک پوشک نکردم اما حتی یه بار هم جیشش رو نگفت منم دوباره پوشکش کردم فکر کنم هنوز آماده نیست
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
مادر.............کودک......ت تولد......وزن تولد.....شهرتولد.........................وزن ٢سالگی.....قددوسالگی .....محل زندگی کنونی
١- یگانه........حمیدرضا.....١٧مهر......٢٦٥٠.........تهران..............................١٢کیلو...........٨٥سانتیمتر .....میدان منیریه

٢- کیانا........آرتیمان......٢٩ شهریور...٢٧٠٠........تهران............................١١٥٠٠.............٨٧ ......پاسداران-میدان حسین آباد

3-سمانه......آروین..........4/مهر.......3/550......اصفهان...............................8/600...........87

4- فرشته.....امیررضا.......17مهر.......2400........تهران دهکده المپیک.............12600..........89 .....

5-نسیم......امیررضا.......12مهر.......3400.......مشهد.............................12500..........85

٦-مژده.......فراز......٢٤مهر.....٣کیلو......؟؟؟؟؟..............١٠٧٠٠.............؟؟؟؟؟؟؟..........؟؟؟؟؟؟

٧- مامان. جوجه....کارن.......٢٠مهر.......٣٥٠٠.........؟؟؟؟

8- سم....کیان.....17 مهر

9-مامان تداعی
سلام به همه ی دوستای گلم
خوبین
پسرای گلتون خوبن؟؟؟
مامان تداعی عزیز خیلی خوش اومدی
اینجا کلوپ پسرای شیطون 90 و فک کنم خیلی باید براشون وقت گذاشت برای همین خیلیا از جمله خود من خیلی نمیرسم که به اینجا سر بزنم
در هرصورت خوشحال میشم خودتو معرفی کنی
و اسم و روز تولدش رو بهمون بگی
واین که چی کارا میکنه و چی دوست داره
اگه واقعا جنس خوب و مارکدار و عالی میخوای سر بزن لباس بزرگسال به زودی اضافه میشه
my.shop.loxblog.com
لباس های نو و در حد نو مارکدار با قیمت باور نکردنی
www.my.shop.LoxBlog.Com وبلاگ
دوستان اینجام یه سر بزنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=700931
و اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=665746
مادر.............کودک......ت تولد......وزن تولد.....شهرتولد.........................وزن ٢سالگی.....قددوسالگی .....محل زندگی کنونی
١- یگانه........حمیدرضا.....١٧مهر......٢٦٥٠.........تهران............١٢کیلو...........٨٥سانتیمتر .....میدان منیریه

٢- کیانا........آرتیمان......٢٩ شهریور...٢٧٠٠........تهران............١١٥٠٠.............٨٧ ......پاسداران-میدان حسین آباد

3-سمانه......آروین..........4/مهر.......3/550......اصفهان............8600............87

4- فرشته.....امیررضا.......17مهر.......2400........تهران .............12600..........89 ..... دهکده المپیک

5-نسیم......امیررضا.......12مهر.......3400.......مشهد..............12500..........85

٦-مژده.........فراز...........٢٤مهر........٣کیلو......تهران...............١٠٧٠٠.............؟؟؟؟؟؟؟..........تهرانپارس

٧- مامان. جوجه....کارن...٢٠مهر.......٣٥٠٠.........؟؟؟؟

8- سم....کیان.....17 مهر

9-مامان تداعی
Lilypie Fourth Birthday tickers
2810