2777
2789

سلام خانومای کرمانشاهی یه دکتر خوب میخوام برای مراقبت دوران بارداری.زیاد شلوغ نباشه و رسیدگی شون هم خوب باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوام شلوغ نباشه .آخه تو حاملگی واقعا سخته 

خب معطلی که هرجا بری داری

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
وقت میزاره؟مطبش کجاس ؟

مطبش توی پارکینگ شهرداری توی کوچه نازنین فرشچیان،آره وقت میذاره و رسیدگی میکنه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
رسیدگیش خوبه؟آخه بعضی ها سر سری آدم و راه میندازن

معاینات و درست انجام میده و خوش اخلاقه و به حرفات دقیق گوش میده البته من از وقتی دخترم به دنیا اومده دیگه نرفتم پیشش

پس خوبه.کدوم بیمارستان کارمیکنه؟

من اورژانسی بودم معتضدی بودم فک کنم بیستونم هست

مرسی از شما دوست عزیز

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی و به سلامت زایمان کنی و نی نی نازتو سالم بغل بگیری😚

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی و به سلامت زایمان کنی و نی نی نازتو سالم بغل بگی ...

ممنون عزیزم از لطف و مهربانی شما.خدا بچه شما هم براتون به سلامت نگه داره همیشه