2777
2789
عنوان

خانواده همسرم☹️

339 بازدید | 15 پست

خواهر شوهرم از همسرش جدا شده و یه پسر داره حدودا ۱۵سالشه 

هرررکاری میکنم از پسرش خوشم نمیاد 

دیروز داشت پلی استیشن همسرم رو که ۳۰تمن خریدش رو با فشار داخل کوله پشتی میذاشت جایی مهمون بودیم آورده بودش 

هنوزم عقدیم و خونه خودمون نرفتیم

و اینم با خانواده همسرم زندگی میکنه 

همسرم رفته بود تا بیرون

به پسر خواهر شوهرم گفتم کیف براش بگیرین خراب میشه  

گفت دایی باید بخره ۶۰۰تمنه گفتم آره دستگاه خودشه خودش باید بگیره 

گفت یه قولایی داده بهم بعداً بهت میگه 

گفتم چه قولایی گفت قول داده برام پلی استیشن ۴بخره

خیلیی زور داشت بهم 

چون ما داریم وسیله میخرم ۱۵میلیون کم پولی نیست 

سریع واکنش نشون دادم گفتم پولش کجا بود خودمون تا کجا زیر قسطیم 

همسرم واقعا بی فکره

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دوران نامزدی انقدر خودتونو صاحب سبک ندونید شما تازه عضو جدیدی بزار به بودنت اصلا عادت بشه طرف ازتون فراری میشه 

حالا مخصوصا شما که نیومده با بچه خواهرش مشکلم داری 

بچه خاهرشه اگه پولی هم خرج کنه پول خدشه و شما میتونی فقط انتظار داشته باشی به اندازه ای ک برای بقیه خرج می‌کنه برای شما هم خرج کنه و اگه سطح توقعتون ازش پایینه ک باعث بشه براتون خرج نکنه اون یه چیز دیگست 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بنظرم خیلی دخالت نکن تو این خرج ها 

منم شوهرم برای تولد داداش ps5 گرفت 

ماعم نامزد بودیم و پول لازم ولی گفتم از الان دخالت کنم فکر میکنه با خانوادش مشکل داذم و میخوام از این به بعد اذیتش کنم

نزدیک ده تومنم برای پسر خواهرش بازی برای پلی استیشنش خرید

تو دوران نامزدی انقدر خودتونو صاحب سبک ندونید شما تازه عضو جدیدی بزار به بودنت اصلا عادت بشه طرف ازت ...

حالا کجا گفت نامزدم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

تو دوران نامزدی انقدر خودتونو صاحب سبک ندونید شما تازه عضو جدیدی بزار به بودنت اصلا عادت بشه طرف ازت ...

با این قسمت که‌نباید خودشو بد کنه موافقم ولی عقدن و‌رسما همسر طرفه پس پول خودش‌نداریم‌بهتر این‌بود که‌اونجا‌چیزی‌نکه و‌شوهرش اگه‌خواست‌بگیره‌نذاره‌حقیقتا زور‌داره ۱۵ تومن خرج‌کنه واسه بقیه مخصوصا که عروسی هم‌کلی‌پول لازم داره

با این قسمت که‌نباید خودشو بد کنه موافقم ولی عقدن و‌رسما همسر طرفه پس پول خودش‌نداریم‌بهتر این‌بود ک ...

عزیزم به ایشون ربطی نداره جدی میگم پول خودشه اونم بچه خاهرشه ایشون فقط می‌تونه توقع داشته باشه براش خرج کنه یعنی براش کم نزاره وقتی داره دقیقا چیزی ک دلش میخواد و براش بگیره آدم نباید خودشو صاحب مال و اموال طرف بدونه 

عزیزم به ایشون ربطی نداره جدی میگم پول خودشه اونم بچه خاهرشه ایشون فقط می‌تونه توقع داشته باشه براش ...

چرا؟ خیلی ببخشید تو‌زندگی‌مشترک‌همه چییی مشترکه! وقتی تخت خواب که‌خصوصی ترین بخش زندگیته با همسرت‌به اشتراک‌می ذاری پول که‌چیزی‌نیست! شما مفهوم‌زندگی‌مشترکو‌درست متوجه‌نشدی

چرا؟ خیلی ببخشید تو‌زندگی‌مشترک‌همه چییی مشترکه! وقتی تخت خواب که‌خصوصی ترین بخش زندگیته با همسرت‌به ...

نه عزیزم همه باید متوجه بشن زندگی مشترک به اسارت گرفتن طرف نیست و آنقدر این چیز خصوصی رو به هر چیزی ربط ندیم بهتره این یه بخشی از ازدواجه چ ربطی به بقیه موضوعات داره 

مثل این میمونه منه شاغل بخام برای مادرم چیزی بگیرم بعد همسرم بیاد بگه نه حق نداری این کار و کنی خوشایند بنظر میاد؟؟یا میگی من این همه زحمت میکشم یکی بیاد برای پولم امر و نهی کنه

ایشون می‌تونه انتظار داشته باشه همسرش ک آنقدر داره برای پسر خواهرش حاضره همچین خرجی بکنه باید برای من بیشتر و بهتر خرج کنه آره این اوکیه ولی اینکه بخوای برای پولش امر و نهی کنی نه