2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جون
من هم مشکل شما رو داشتم الان یک هفته است پسر بزرگم رو عمل کردیم ... یک باری از روی دوشم برداشته شده.
پسرم 6 سالشه... من هم بچه بود این کار رو به دلایلی انجام نداده بودم... الان هم نه به خاطر مسایل دینی و حتی علمی چون از نظز علمی هم هنوز اثبات نشده به خاطر زیبایی انجام دادم که در آینده دچار مشکل نشه.
حدودا یک هفته درگیری خودت رو آماده کن.
اصلا لازم نیست براش از قبل توضیح بدی ... من با کلی مشاور صحبت کردم...حتما هم به روش بیهوشی کامل باید انجام بدی... چون برای این سن بدون بیهوشی هم خطرناکه ... هم شکنجه است و کلی آثار روحی داره...
من بردم پیش دکتر منصور ملائیان فوق التخصص جراحی کودک و متخصص اورولوژی کودک هست... تو این زمینه نفر اوله.
بیمارستان کودکان تهران عمل میکنه...تو خیابون طالقانی
مطبش تو خیابون مطهریه.. همین امروز بهش زنگ بزن ... دکتر تا 12 شب تو مطبشه
الان شمارش رو ندارم.
پسر کو چیکت رو هم قبل از 3 ماهگی با روش حلق عمل کن ... برای سن پایین بهترینه
من پسر کو چیکم یک ماهش بود .. حلقش هم دو روزه افتاد خیلی راحت.
دکتر ملاییان با حلقه عمل نمیکنه کو چیکه رو باید ببری یک جراح کودک.... من بردم دکتر صلاحدین دلشاد
باران جون حتما قبل از مدرسه این کار رو امجام بده.
از بیهوشی هم نترس ... یک ربع هست با ماسک...
ما به پسرم گفتیم اومده آزمایش بده ... تا اطاق عمل هم باهاش رفتم ... تا بفهمه چی شده ماسک رو براش گذاشتن.
بعد از عمل هم سریع براش شیاف ضد درد گذاشتن.. درد نداشت
فقط 3-4 روز اول خیلی متورمه و طبیعیه..
بعد از یک هفته کامل خوب میشه.. تا چند روز اول نباید زیاد راه بره وفعالیت کنه براش کارتونها و کتابهای جذاب بگیر
اگه دوست داشتی به من میل بزن .... شمارتو بده ..هر چی میدونم بهت میگم :)
فقط هر چه سریعتر ... هر چی بزرگتر میشن پوست اون ناحیه ضخیم تر میشه و ترمیم سخت تره..
من پسرم رو تو دوازده روزگی ختنه اش کردم هم برا خودش راحت بود چون دستگاه عصبیشون هنوز خیلی رشد نکرده و درد کمتری رو تحمل می کنند هم اینکه تحرکی ندارند و احتمال خونریزی خیلی کمه . . ضمنا لزومی نداره به پسرت بگی رسمه ، بگو برای سلامتیش نیازه
سلام باران چرا این همه دیر به فکر این موضوع افتادی من پسرم رو تو یک ماهگی ختنش کردم فقط شب اول درد داشت اونم وقتی که پاش تکون می داد گریه می کرد سه روز بعد هم خوب خوب شد به نظر من تا دیر تر از این نشده ببرش خیال خودت رو هم راحت کن
عشق ورزیدن را از کویر بیاموزیم که دریا بودنش را به آفتاب بخشید ......
من پسرم رو ختنه ی حلقوی کردم روز هفتم تولدش
تو احادیث خونده بودم که سنت پیغمبر روز هفتم هست
روز سوم و پنجم و نهم هم تایید شده
از نظر علمی هم خوندم که زیر 10 روز اعصاب بچه هنوز کامل شکل نگرفته و درد کمتری حس می کنه
خودم که اصلا نفهمیدم چی شد چون تا روز دهم مادرم همه ی زحمات به گردنش بود

ولی الان اگه برگردم به قبل به جای حلقوی سنتی می کنم
چون چند تا مطلب بعدش خوندم که سنتی بهتره
از نظر زیبایی هم باز فکر می کنم چون دقت سنتی بیشتر از حلقه است بهتر باشه
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
من 10 روزگی بردمش برای ختنه البته روز سوم که برای معاینه بردیمش بیمارستان دکتر وقتی دید زردی نداره گفت الان هم میشه ختنه کرد ولی من نظرم این بود که وقتی نافش افتاد ببرمش که کمتر اذیت بشه
اگر تهران پارس هستی ببرش پیش دکتر حکیمی خیلی عالی بود رادوین فقط یک ساعت اذیت شد
من پسرمو 32 روزگی ازمایش انعقاد خون دادم و 33 روزگی به روش سنتی ختنه کردم عالی بود کمی اذیت شد ولی باری بود که از دوشم برداشته شد تازه خودمم بودم و اشک میریختم ولی خودم تنهایی اقدام کردمو باباباش بردیمش دکترش وقتی خوب شده بود دید گفت یه چیزی واست درست کردم بری همه جا پز بدی........ههههههههههههه
سلام نتونستم واسه عید ختنش کنم و توی خرداد 1سال و1 هفتش شد که ختنش کردم به روش سنتی بدون حلقه و بخیه!!!
تا 3 روز موقع ادرار سوزش داشت ولی بعد از سه روز کاملا خوب شد و هیچ مشکلی نداشت
آرامش خود را به هیچ چیز و هیچکس وابسته نکن تا همیشه آنرا داشته باشی.
2810