2777
2789
عنوان

کمک

475 بازدید | 12 پست
یه موردی برامون پیش اومد که ضامن میخواستسم مادرشوهرم که چک داشت نیومد ضامن شوهرم بشه و شوهرم خیلی نارحت شد و حالا که کار ما تموم شده دوست شوهر م ضامن شد و مادر شوهرم بعد از چند روز اومده با چرب زبونی مخ منو زده که منو ببخشید و میخواد با شوهرم اشتی کنه ولی شوهرم میگه خیلی از این کارا کرده و من کوتاه اومدم و اشتی نمیکنه و مادرشوهرم هم همش زنگ میزنه به من خیلی چرب زبون و با سیاست . چیکار کنم چی بگم اگه زنگ زد ؟
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
مرسی سیما جون اخه میدونی همیشه کاراشو میکنه و نزدیک ماه رمضون و یا مکه یا زیارتی که میشه زنگ میزنه که منو ببخشید و نمیذاره پدر شوهرم با ما رابطه اش خوب باشه و الان هم میگه اون نذاشته الکی. و از خداشه که ما خونش نریم و ما هم مدتی هست بخاطر دورویی ازش دیدیم نمیریم به نظرتون بریم یا نه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماه رمضونی هم برم اخه ما بریم دق میکنه . وقتی میرم چجوری باشم و چقد بمونم اونجا ؟اخه میدونی اصلا نمیاد پیش ما بشینه و پدرشوهرم هم نمیذاره بیاد پیش ما میره تو اتاقش ولی وقتی داماده یا دخترش بیان میره صداش میزنه میارش .من سیاست اصلا ندارم و همش تو گوش دخترش هم میخونه که بگو ما نداریم در صورتی همش مسافرت و تفریح . من از دورویی هاشون نارحت میشم

سمیا اسپرت

1392/4/18 9:09 ق.ظ

عزیزم بگو شما مادر و پسرید خودتون با هم کنار بیایین.
من تو مسائل شما دخالت نمی‌کنم.
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
عزیزم من جدیدا سیاست خرم سلطان رو پیش گرفتم! که عجیییییب جواب میده.اصلا خودتو بدخواه جلوه نده.چون اینطوری هم نیستی مسلما . خیلی سنگین بگو مامان جان من باهاش صحبت میکنم و .... اما از اون طرف دلیلی نداره به شوهرت زیادی اصرار کنی که روابط صمیمانه ای از سر بگیره.البته بهتره همیشه در ظاهر حرمتا حفظ بشه اما رفت و آمدتون و نوع برخورد باهاشون رو سنگین تر کنید.
اسمم *باران* هستش دوستای نازنینم

مرسی دوستای گلم . اگه خواست بیا خونمون چون بعضی وقتا سرزده میاد و شوهرم میگه نمیخواد من اشتی نمیکنم چی بگم که نیاد