2777
2789
عنوان

کمک

475 بازدید | 12 پست
یه موردی برامون پیش اومد که ضامن میخواستسم مادرشوهرم که چک داشت نیومد ضامن شوهرم بشه و شوهرم خیلی نارحت شد و حالا که کار ما تموم شده دوست شوهر م ضامن شد و مادر شوهرم بعد از چند روز اومده با چرب زبونی مخ منو زده که منو ببخشید و میخواد با شوهرم اشتی کنه ولی شوهرم میگه خیلی از این کارا کرده و من کوتاه اومدم و اشتی نمیکنه و مادرشوهرم هم همش زنگ میزنه به من خیلی چرب زبون و با سیاست . چیکار کنم چی بگم اگه زنگ زد ؟
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
مرسی سیما جون اخه میدونی همیشه کاراشو میکنه و نزدیک ماه رمضون و یا مکه یا زیارتی که میشه زنگ میزنه که منو ببخشید و نمیذاره پدر شوهرم با ما رابطه اش خوب باشه و الان هم میگه اون نذاشته الکی. و از خداشه که ما خونش نریم و ما هم مدتی هست بخاطر دورویی ازش دیدیم نمیریم به نظرتون بریم یا نه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه رمضونی هم برم اخه ما بریم دق میکنه . وقتی میرم چجوری باشم و چقد بمونم اونجا ؟اخه میدونی اصلا نمیاد پیش ما بشینه و پدرشوهرم هم نمیذاره بیاد پیش ما میره تو اتاقش ولی وقتی داماده یا دخترش بیان میره صداش میزنه میارش .من سیاست اصلا ندارم و همش تو گوش دخترش هم میخونه که بگو ما نداریم در صورتی همش مسافرت و تفریح . من از دورویی هاشون نارحت میشم

سمیا اسپرت

1392/4/18 9:09 ق.ظ

عزیزم بگو شما مادر و پسرید خودتون با هم کنار بیایین.
من تو مسائل شما دخالت نمی‌کنم.
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
عزیزم من جدیدا سیاست خرم سلطان رو پیش گرفتم! که عجیییییب جواب میده.اصلا خودتو بدخواه جلوه نده.چون اینطوری هم نیستی مسلما . خیلی سنگین بگو مامان جان من باهاش صحبت میکنم و .... اما از اون طرف دلیلی نداره به شوهرت زیادی اصرار کنی که روابط صمیمانه ای از سر بگیره.البته بهتره همیشه در ظاهر حرمتا حفظ بشه اما رفت و آمدتون و نوع برخورد باهاشون رو سنگین تر کنید.
اسمم *باران* هستش دوستای نازنینم

مرسی دوستای گلم . اگه خواست بیا خونمون چون بعضی وقتا سرزده میاد و شوهرم میگه نمیخواد من اشتی نمیکنم چی بگم که نیاد