سلااااااااااااام دوستان ...
شما تا حالا کاری کردین که همسرتون خیییییلللللیییی خوشحال بشه؟ یک کار جدید و غیر عادی؟
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشن گرفتن در ذهن اکثریت ما به معنی خرج کردن پول هنگفت و خریدن هدیههای گرانقیمت و کیک و …. است. اما تجربه ثابت کرده است که اتفاقا پول در این نوع مراسم در درجه دوم قرار دارد، اصل حس درونی شما نسبت به آن، انگیزه و اشتیاقتان برای انجام کارها و خلاقیت و هنری است که در آن به کار میبرید. با کمی فکر کردن و صبر، هنر و حوصله به خرج دادن میتوانید جشنی به یاد ماندنی و تا ابد خاطره انگیز برای همسرتان ترتیب دهید.
نمیدونم تاپیک کوثر جون را یادتونه یا نه....
میخوام خلاصه تاپیک را براتون بزارم چون الان تاپیکش حذف شده
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من خیلی دوست دارم توی زندگی دو طرف همدیگرو سوپرایز کنن یا کاری کنن که از خمودی و بی حوصلگی زندگیشون دربیاد و زندگی هیجانی بشه در کل زندگی روتین نشه بیاین اگه شما هم میتونین کمک کنیم ایده هایی که به ذهنمون میرسه یا انجامش دادیم بذاریم برای هم که کلا متفاوت باشیم
توی اجرای ایده ها بیش از هرچیزی باید صبور بود توقع نداشته باشید عکس العمل همسرتون ب یک شکل باشه عوامل مختلفی تاثیر داره ،محیطی ک بزرگ شدن، نوع تعاملی ک تا الان باهم داشتین و...همه ی اینها باعث میشه واکنش همسرتون متفاوت باشه
ما اینجاهستیم تا خودمون عشق ورزی و بیاموزیم و تمرین کنیم بیشتر از اینکه واکنش دیگران چی باشه عشق ورزی ما مهمه
"""" دوستان پست های اضافی حذف میشه """""
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.