2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506654 بازدید | 3009 پست
ﺳﻼﻡ ،ﺧﺪﺍ ﻗﻮﺕ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ.ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎﺣﺎﻝ ﻭ ﺧﻼﻗﯿﻦ .ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﺷﻮﻫﺮﺍﺗﻮﻥ

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

خاله ریزه جون تو خصوصی پاسخ دادم و ارسال کردم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایده متن بامزه این متن رو یهویی به همسرتون بفرستید و یکم شیطونی کنید وبا احساساتش بازی کنید سلام . میخوام یه حرفی بزنم اما نه حال و حوصله ی دعوا دارم نه میخوام بحثی پیش بیاد فقط خودت بدون و یادت نره ! با این که هرچند دوس ندارم لحن تند و تهدید آمیزی داشته باشم ولی تکرار این کار باعث میشه که واست دردسر درست بشه منم مجبور میشم طور دیگه برخورد کنم و این بحث رو واسه همیشه جمع کنم اصلا چه دلیلی داره مثلا واسه چی اینکار رو میکنی ها میخوای چی رو ثابت کنی بااین کارت بخدا درست نیست والا صحیح نیست عواقبش خوب نیست ! اومدی توی قلب و ذهنم نشستی بلندم نمیشی! نه میذاری به کارام برسم نه به زندگیم واقعا که!!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من همین الان فرستادم ببینم چی جواب میده.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

اون ایدهه بود، کوپن عشق... اونو درست کنید واسه شوهراتون، ولی با یه شرط. میتونه شرطش جور کردن پازل هزار تیکه باشه.یه پازل هزارتیکه بخرین و با این کوپن بهش هدیه بدین.بعد یه زمان محدود دو روزه هم واسه کوپنتون بذارین.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

کوپن عشق چه ایده های داری حلما اینقدر همسرت رو اذیت نکن بعدا بچه ها بیان همه باهم توطئه میکنن و اذیتت میکنن 0تجربه شخصیمو گفتم)
حرفم,حرف ساده ایست؛ امشب مرایادکن درهر"الغوث" که میگویى, شایدبه حق"یارب" گفتنت"خلصنا"یت براى من هم مستجاب شود... التماس دعا...
سلام زنبوری جون. ببخشید خیلی مزاحمت میشم. اما پیامی واسه من نیومده واقعا واسه این سایت متاسفم اینقدر خدماتش افتضاحه
گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
زنبوری نصف اذیتهای خودشو فقط،دارم جواب میدم... اتفاقا همیشه میگه صبر کنم پسرمون به دنیا بیاد دوتایی با هم حالمو میگیرن

سلام ایده من واسه تولد،من این کاروکردمپارسال،ازصبح عینه خیالم نبودکه تولدشه نه اسمسی نه چیزی عصرهم امدخونه هیچ...... خسش بود خوابی ،منم همه چیزوآماده کرده بودم،فقط تا خواب بودتزیین کردم ورفتم کیک رو اوردم،وسره یک ساعت که ازخواب بلندمیخواست بشه چراغایه پذیرایی خاموش کردم ،وقتی اومد روشن کرد سوپرایزززززززززززز البته ممیتونی کلی مهمونم دعوت کنیدمن حوصله کسی رونداشتم ابن بار دفعه هایه قبل مهمهونم دعوت میکردم این بارتولدش 1مهرهست مبخوام یه جوردیگه سوپرایزش کنم یه سفره 3 الی4 روزه شاید نمیدونم دلم میخواد شور وشوقه بهش بدم نمیدونم چی بهتره
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
امین جون با بچه چه طوره؟ آب بازی و آب پاشی سه -چهار نفره به نظر من که عالیهههههههه البته توحیاط یا پارکینگ شاید بهتر باشه
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
آب بازی خیلی حال میده ولی سردی میاره روهم آب بریزیم،چندبار ما آب بازی کردیم کلی حال داده،استخر ودریا هم با همسری بری کلی حال میده ماکه هروقت میریم همش میرم رو کمره شوهرم واذیتش میکنم توآب اونم ذوق مرگ میشه خخخخخ
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
بچه ها اینم نمیدونم ایده باشه ولی میگم لوندی هستش واسه من عملی وباحاله وتحریک کننده واسه همسری وقتی میرم مومک ممنوعه دامن کوتاه میپوشم زیرشم هیچی نمیپوشم روزایه بعدشم تا تمیزه شورتایه توری وبندی میپوشم که همسری رو خیلی تحریک میکنه وبا اینکه آدمه لوسی نیست هی میزنه توباسنم خخخ ومیگه چرا چیزی نپوشیدی
2810