2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506652 بازدید | 3009 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کارایی ک اسی گفته رو من همه شو انجام دادم . نتیجه عالی میده . البته خب ب همون دفعه اول نباید بسنده کرد و باید ادامه داد  ولی اینجوری هم نباشه سالی  ی بار انجامشون داد ک دیگه خیلی   برا مردا قدیمی نشه . هر روزم نباید انجامشون داد ب نظرم هفته ای یکبار البته با تنوع . مثلا خوده من روی دیوار حموم با لبای رژ لبی کلیییی عکس لب گذاشتم و از  سقف حموم کلی شکلات و قلب کاغذی اویزون کردم  . 

یا یکبار تولد دونفره ای گرفتم ک هیچ هزینه ای نداشت واسم .  مثلا با همین خلاقیت ها بهترین تولد هم شد .چون کلی کاغذیای کوچک آماده کرده بودم ک پشت هر وسیله ای داخل خونه زده بودم و اولین کاغذ رو هم روی ایینه . آخه شوهر من عادت داره از بیرون میاد ی نگاه اجمالی توی اینه ب خودش میندازه . خلاصه از روی اینه رفت پشت تلوزیون. و از پشت تلوزیون طبق کاغذ نشانی ک زده شده بود هی رفت و رفت تا رسید  ب یخچال و کیک و کلی خوشحال شد . یا مثلا یکیار واسه سر کارش انار دون کرده بودم  ظرفشم پلاستیکی بود ولی زیر ظرف دیده میشد ی کاغذ کوچولو  رو با چسب نواری ک مضمونش هم این بود « نوش جان» زیرش زده بود ک  خب همونجا از محل کار پیاد داد خیلی خوشم اومد داشتم با همکارم میخوردم ک خب فکشو انداختی دیگه .  و کلی کار دیگه مث نامه نویسی البته قشنگه ک بزاری پشت در وقتی میاد ببینه . اینم بگم نامه باید تأثیر گذار باشه از غم و غصه هاتون ننویسینااا  هی هم نگین دوست دارم دوست دارم . مثلا بنویسید قبض عشق . مبلغ س رابطی توپ در تاریخ فلان و یا بوسع های اتشین ب تعداد سال تولدم و اینا خلاصش کنم هیجان داره واسشون البته بازم میگم شاید ب دقعه اول و دفعه دوم نتونین نتیجه ای کسب کنید 

به نظر ساده می رسد اما همین رفتارهای کوچک تاثیراتی بزرگ دارند . در موردش فکر کنید :شما قبل از خاموش کردن کامپیوتر محل کارتان و حرکت به سمت خانه با دوست و همکارتان خداحافظی می کنید و یا هنگام ورورد به محیط کار اگر مدیر را ببینید سعی می کنید که زودتر از او سلام و صبح بخیر بگویید ، قبول کنید که برای اکثر ما این رفتارها عاداتی است که در بیرون از خانه انها را اجرا می کنیم اما شاید در رابطه با همسر اینگونه نباشیم . همین مورد کوچک باعث می شود که همسرتان حس تکراری بودن و کم اهمیت بودن برایش ایجاد شود و این اصلا خوشایند نیست . پس در همان ابتدای روز با یک لبخند و کلامی ساده روز همسرتان را زیبا کنید.

درست مثل اینکه نمی توانید انتظار داشته باشید که همیشه حالتان خوب باشد و خوشحال باشید، نمی‌توانید از رابطه‌تان هم توقع داشته باشید که همیشه اوضاعش روبه‌راه باشد. وقتی با کسی وارد یک رابطه‌ی متعهد می‌شوید، باید بدانید که مسیر روبه‌رویتان پر از پستی و بلندی است و باید خودتان را برای آن آماده کنید.

محققان دریافته‌اند زوج‌هایی که در زمان صحبت کردن از کلمه‌ی «ما» استفاده می‌کنند، نسبت به آنهایی که از کلمه‌ی «من» استفاده می‌کنند، شادتر، آرام‌تر و به طور کلی از رابطه‌شان راضی‌ترند. کلمه‌ی «ما» بازی را عوض می‌کند. حس صمیمیت را در مغز بیشتر کرده و به جای داشتن ذهنیت «من و تو» شما را وارد ذهنیت مبتنی بر همکاری می‌کند. این ذهنیت همکاری باعث می‌شود در نظر همسرمان دوست‌داشتنی‌تر و سخاوتمند‌تر به نظر برسیم.

داشتن رویکرد قدرشناسی جانی دوباره به زندگی عشقی شما خواهد داد. تحقیقات نشان داده‌اند که با ابراز قدرشناسی، زوج‌ها حس می‌کنند برای همسرشان دوست‌داشتنی‌ترند و احساس آرامش، نشاط و غرور بیشتری می‌کنند. همچنین همسرانشان را افرادی باملاحظه، بامحبت و علاقه‌مندتر می‌بینند و از کیفیت کلی رابطه‌شان احساس رضایت بیشتری می‌کنند. برای اینکه قدرشناسی بیشتری وارد زندگی‌تان کنید، می‌توانید از این برنامه‌ی سه روزه استفاده کنید:

روز اول: سه خصوصیت دلپذیر در همسرتان پیدا کنید و سعی کنید کل روز روی آن سه خصوصیت تمرکز کنید.
روز دوم: سه موضوع ناراحت‌کننده درمورد همسرتان پیدا کنید و سعی کنید او را بخاطر این چیزها ببخشید.
روز سوم: کل روز سعی کنید درمورد همسرتان فقط کلمات محبت‌آمیز به زبان آورید.
به این سه روز به چشم یک برنامه‌ی پاکسازی نگاه کنید که به شما این امکان را می‌دهد احساساتی که باعث خراب شدن رابطه‌تان می‌شود را بیرون بریزید.

در طول روز انواع و اقسام تجربه‌های مثبت و منفی را از سر می‌گذرانیم. در مورد روابط مان هم همینطور است. خیلی‌ها تصور می‌کنند همین که میزان این تجربیات مثبت نسبت به منفی‌ها سنگینی کند همه چیز رو به‌ راه است. ولی اینطور نیست. نسبت مثبت‌ها به منفی‌هاست که اهمیت دارد.
تحقیقات نشان می‌دهد که نسبت جادویی در یک رابطه‌ی فوق‌العاده ۳ به ۱ است. یعنی باید میزان تجربیات مثبتتان نسبت به منفی‌ها سه برابر باشد تا بگوییم که رابطه‌تان یک رابطه‌ی سالم است.

یکی از جنبه‌های مثبت روابط طولانی‌ مدت این است که شناخت خوبی نسبت به هم پیدا می‌کنید. جنبه‌ی منفی آن این است که تازگی رابطه ممکن است از بین برود و انسان‌ها عاشق تازگی هستند. ولی زنده نگه داشتن این تازگی در رابطه راه دارد: سعی کنید همیشه فعالیت‌های جدیدی را در کنار هم تجربه کنید. این باعث ایجاد هیجان و عدم‌قطعیت در رابطه می‌شود، حتا اگر طرفتان را مثل کف دست بشناسید.

همه‌ ما صرف نظر از سن عاشق بازی کردنیم. پس این کار را بکنید: با هم تفریح کنید، با هم مسخره‌بازی درآورید، و وقتی کنار هم هستید همه چیز را فراموش کنید. علاوه بر اینها دفعه‌ی بعد که چیزی گفت که ناراحتتان کرد، به جای اینکه حالت دفاعی بگیرید و بدخلقی کنید، سعی کنید جوابش را با یک جوک بدهید.

آرتور شوپنهاور فیلسوف معروف از جوجه‌تیغی برای توضیح یک دوراهی که اغلب در روابط انسانی پیش می‌آید استفاده کرده است. دو جوجه‌تیغی برای اینکه گرم بمانند به همدیگر نزدیک‌تر می‌شوند. ولی اگر خیلی به هم نزدیک شوند با تیغ‌هایشان همدیگر را زخمی می‌کنند. در روابط انسانی هم همینطور است: ما خواستار نزدیکی هستیم ولی از طرف دیگر فضا هم می‌خواهیم. رمز موفقیت این است که آن نقطه‌ی درست را برای ایستادن در رابطه پیدا کنیم که هم گرمای رابطه را احساس کنیم و هم به همدیگر اجازه بدهیم فضای کافی برای خود داشته باشیم.

مطالعات نشان داده است که محبت فیزیکی فواید بسیار زیادی دارد. باعث ترشح هورمون‌هایی در بدن می‌شود که به ما حس خوب می‌دهند، فشارخون را پایین می‌آورد، به بیرون ریختن استرس کمک می‌کند، روحیه را بهتر می‌کند و رضایت در طرف را از رابطه بالا می‌برد. نشان دادن محبت فیزیکی می‌تواند به سادگی بوسیدن، گرفتن دست‌های همدیگر، در آغوش گرفتن، نوازش کردن و … باشد.

وقتی همسرتان از دست شما ناراحت است، باید از رویکرد ع‌ع‌ع استفاده کنید. یعنی عذرخواهی، عشق‌ورزی و عهد به جبران. این یعنی:

– به همسرتان بگویید که متاسفید که باعث رنجش و ناامیدی‌اش شده‌اید.
– برای ابراز عشقتان رفتاری محبت‌آمیز از خود نشان دهید، مثلاً بوسیدن و بغل کردن.
– قول دهید که برای جبران رفتار اشتباهتان اقدام می‌کنید.

نتیجه‌ مطالعات نشان می‌دهد که زوج‌ها برای خوشحال‌تر بودن به جای تمرکز کردن روی مشکلاتشان، باید روی نقاط مثبت رابطه‌ی خود تمرکز کنند. علاوه بر این، اگر لازم است که از جنبه منفی به رابطه‌تان نگاه کنید، سعی کنید این کار را به صورتی مثبت انجام دهید. مثلاً اگر طرفتان شلخته است، می‌توانید به او بگویید، «اگه بیام خونه و ببینم که خونه مرتبه نمیدونی چقدر خوشحال میشم. وقتی خونه نامرتبه استرس می‌گیرم. به نظرت چکار می‌تونیم براش بکنیم؟»

می‌توانید با طراحی یک مراسم دو‌نفره‌ی مخصوص هم رابطه‌تان را مستحکم‌تر کنید. مثلاً هر پنجشنبه شب را می‌توانید با هم بیرون قرار بگذارید، مثل روزهای اول آشنایی. یا اینکه هر روز صبح قهوه‌تان را با هم بخورید یا هر شب قبل از خواب ده دقیقه با هم حرف بزنید.

زوج‌هایی که از به زبان آوردن هر فکری که وارد ذهنشان می‌شود در مواقع بحث و مشاجره خودداری می‌کنند، شادترین زوج‌ها هستند.

راه‌های زیادی برای حمایت از همسرتان وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آن اشاره می‌کنیم:

– حمایت عاطفی کنید: وقتی ناراحت است و نیاز به حرف زدن دارد، به حرف‌هایش گوش دهید.
– تحسینش کنید.
– اطلاعاتی که لازم دارد را در اختیارش بگذارید.
– وقتی نیاز به کمک دارد، کمکش کنید. مثلاً وقتی باید برای اضافه‌کاری زمان بیشتر در محل‌کار بماند، در کارهای خانه کمکش کنید. به خودتان اجازه دهید که آسیب‌پذیر باشید شجاعت آسیب‌پذیر بودن روش ما را برای زندگی، عشق‌ورزی، بچه‌داری و رهبری تغییر می‌دهد. آسیب‌پذیری کلید صمیمیت عاطفی است. آسیب‌پذیری یعنی درمورد احساستان، ترس‌هایتان و نیازهایتان صادق یاشید. یعنی به خودتان اجازه دهید که توسط همسرتان واقعاً دیده شوید.

با کارهای کوچک و پیش‌ پا افتاده به همسرتان نشان دهید که دوستش دارید. در زیر به چند نمونه از این رفتارهای محبت‌آمیز اشاره می‌کنیم:

– صبح یک روز سرد زودتر بیدار شوید و ماشینش را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
– وقتی از سر کار به خانه می‌آیید از رستوران محبوبش غذا بگیرید.
– پانزده دقیقه قبل از او از خواب بیدار شوید تا وقتی وارد آشپزخانه می‌شود صبحانه آماده باشد.
– وقتی برای خرید بیرون می‌روید برای او یک هدیه سورپرایز بخرید.

اختلاف‌ نظرها نیست که روابط را خراب می‌کند، روش برخورد با این اختلاف‌نظرهاست که باعث ویرانی رابطه‌ها می‌شود. مشاجره و اختلاف‌ نظر همیشه پیش می‌آید. سوال اینحاست که آیا با رویکرد حل مشکل وارد آن می‌شوید یا با رویکرد تسلط یافتن و زورگویی؟ اگر این کار را بکنید مطمئن باشید که هیچوقت برنده نخواهید بود. اگر رابطه‌تان را به یک رقابت تبدیل کنید، یعنی اگر قرار باشد شما برنده شوید طرفتان باید بازنده باشد. رابطه رقابت نیست، مشارکت است.

در زیر به چند مورد از نکات مربوط به جنگ عادلانه اشاره می‌کنیم:

– بدانید که می‌خواهید به چه چیزی برسید.
– دور موضوع بحثتان مرز بکشید تا هر مورد منفی‌ای که در رابطه‌تان اتفاق افتاده را وسط بحث نکشانید.
– از ترور شخصیتی کردن طرفتان خودداری کنید.
– گوش دادن فعال را تمرین کنید. سعی کنید حرف‌های طرفتان را در ذهنتان تکرار کنیدتا مطمئن شوید که حرف‌هایش را خوب فهمیده‌اید و اگر چیزی برایتان گنگ بود حتماً از او سوال کنید.
– محدوده‌ی زمانی تعیین کنید.
– علاقه‌مند به مصالحه باشید.
– درمورد روش حل مشکل به توافق برسید.

یک تیم دونفره باشید. با هم هدف‌گذاری کنید، هدف‌هایی که برای هر دوی شما مهم باشد، و برای رسیدن به این اهداف در کنار هم تلاش کنید. هدف‌گذاری مشترک فواید زیر را برایتان خواهد داشت:

– مطمئن می‌شوید که هر دو در یک جهت در حال حرکت هستید.
– پیروزی شما پیروزی او خواهد بود.
– می‌توانید بعد از هر پیروزی با هم جشن بگیرید.

مطالعات نشان داده‌اند که یکی از مهم‌ترین مولفه‌های خوشبختی تلاش برای رسیدن اهداف معنادار است. یکی از مهم‌ترین مولفه‌های یک رابطه‌ی شاد هم داشتن اهداف مشترک و تلاش برای رسیدن به آنهاست.

یک ایده خیلی باحال و توپ درست کردن دفتر س ک س ی هست (البته شامل حال متأهل‌ها میشه عقدیارو نمیگم) 

یک دفتر درست کنید بعد توش فانتزیا یا سوالات خاصی میپرسید چندتاشو توی پست بعدی میگم بعد از همسرتون بخواید امتیاز بده و میزان رضایتش اینارو بگه. متقابلاً‌ خودشم هر سوال و خواسته‌ای داره توی دفتر بنویسه و بده شما پاسخ بدید و امتیاز بدید.

گاهی پیش میاد به دلیل حیا یا اینکه نمیدونید چطور سر صحبت باز کنید یا ایشون خواسته‌هاشون مطرح کنن مشکل ایجاد میشه در این زمینه. این یک روش برای زوج‌های خجالتی هست و برای اونایی‌ام که خجالتی نیستن یک روش خوب برای یادآوری هست مثلاً‌ وقتایی که فشار زندگی خسته‌تون کرده یا همسرتون رو این دفتر میتونه یادآور باشه و حس خوب اون روز رو دوباره تداعی کنه برای شما.

یک ایده خیلی باحال و توپ درست کردن دفتر س ک س ی هست (البته شامل حال متأهل‌ها میشه عقدیارو نمیگم)&nbs ...

بین من و شوهرم اصلا حیا وجود ندارد😐😂😂😂 خیلی باهم راحتیم

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕

دفتر س ک س ی

۱. رفتارم حین رابطه چطور باشه؟ سرد/ خشک/ محرک/ گرم/ فعال/ خشن/ حساس/ مجسمه / شیطون

۲. از چه کارایی خوشت میاد انجام بدم؟ از چه کارایی بدت میاد انجام بدم؟

۳. حین رابطه پرحرف یا کم حرف باشم؟ چه حرفایی دوست داری بزنم؟

۴. کاری هست که دوست داری من انجامش بدم و نگفتی؟ یا گفتم انجام بدیم و خوشت اومده باشه؟

۵. چه رفتار و حرفایی تو این مدت حس کردی تحریک شدنت رو از بین برده؟

۶. از کدوم قسمت بدنم بیشتر تحریک می‌شی؟ 

۷. دوست داری چه مدل لباسایی بپوشم؟ تاپ شلوارک؟ شورت و سو تین؟ لباس خواب؟ لباس بدون شورت و سو تین؟ لخت؟

۸. دوست داری مدل موهام چطوری باشه؟ 

باز / بسته / خرگوشی/ دم اسبی/ بافت/ نمدار

مثلاً‌ از حموم اومده باشم نمدار باشه و بوی شامپو تازه بده یا سشوار بکشم؟ یا اتو بکشم شلاقی و صاف بشن؟ یا ویو و فر کنم؟

۹. س ک س خشن دوست داری یا ملایم؟

۱۰. از آرایش موقع رابطه خوشت میاد؟ یا بدون آرایش؟ یا آرایش کم؟ یا آرایش زیاد؟

بین من و شوهرم اصلا حیا وجود ندارد😐😂😂😂 خیلی باهم راحتیم

چقدر عالی 

بعضی خانما خیلی روی اعصاب هستن فاز مریم مقدس دارن تو خونه خودشونم افتخار میکنن خجالت میکشن

عکس لباس خوابی که خریده بودم گذاشته بودم یکی اومده بود توی تاپیک میگفت من انقدر خجالتی هستم چه کارایی میکنید حالا بذار ازدواج کنین بعد ( البته من عشقم هنوز در جریان اینا نیست نقشه‌های شوم اینده‌ست)

2810