2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506651 بازدید | 3009 پست

۱۱. اگر لباس س ک س ی بخرم چه رنگی دوست داری؟

۱۲. برای رابطه دوست داری از یک عطر استفاده کنم یا اینکه هر شب بوی متفاوت داشته باشه عطرم؟ چه مدل بویی دوست داری؟ خنک / تند/ ملایم/ شیرین/ گرم/ تلخ

۱۳. تو س ک س چه حرفایی بهت بزنم که تحریک بشی؟ یا حرف نزنم؟

۱۴. با کدوم کارم بیشتر حال میکنی که دوست داری خیلی انجامش بدم؟

۱۵. دوست داری با بدنم موقع رابطه چه کارایی کنم؟ یا خودت دوست داری با بدنم چه کاری انجام بدی بیشتر؟

۱۶. کدوم پو زیشن بیشتر تحریکت میکنه؟

۱۷. از تنوع خوشت میاد توی پوزیشنا یا دوست داری هر دفعه یک مدلی که راحتی بیشتر انجام بشه

۱۸. دوست داری بدنتو بخورم؟ صدادار؟‌بی صدا؟

۱۹. دوست داری موقع رابطه محیط چطوری باشه؟ سرد/ گرم/ پرنور/ با موزیک/ بدون موزیک

۲۰. به تمیزی بدنم نمره بده. عالی/ خوب/ متوسط/ ضعیف

۲۱. به اندامم نمره بده. عالی/ خوب/ متوسط/ ضعیف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منکه تنهام چه کنم؟

ایده‌هاشو یادداشت کن حتی خوندنش هم ارومت میکنه یا حتی موقتا میشه روی اعضا خانواده انجامش داد

مثل همین بازی‌های دسته جمعی اینا

یک دفتر بردار یادداشت کن و نت بردار من دوستم تو مجردیش یک دفتر داشت ۴۰ روز عاشقی که وقتی ازدواج کرد انجامش بده.

چقدر عالی  بعضی خانما خیلی روی اعصاب هستن فاز مریم مقدس دارن تو خونه خودشونم افتخار میکنن خجال ...

😂😂😂😂

بسلامتی نقشه های شومتو اجرا کنی😍😂⁦❤️⁩

تازه برا عروسی می‌خوام لباس خواب هم بگیرم

ب شوهرمم گفتم تو خونه با تاب میگردم،شبا هم با لباس زیر یا با لباس خواب می‌خوابم 🙈😅😂خداروشکر اصلا ازش خجالت نمیکشم

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕

حتما برای سوپرایز تولد شوهرتان کادوهایی تهیه کنید که کاربردی باشد و مطابق علاقه او باشد.

• اگر او به عکاسی علاقه‌مند است یک دوربین جدید یا یک وسیله جانبی مربوط به علاقه اش مثل لنز،بند جدید دوربین،فیلتر نور ،سه پایه،کتاب مربوط به عکاسی،یک مجله خاص و… بخرید.
  • اگر شوهرتان یه ساز خاصی علاقه‌مند است و هنوز فرصت نکرده که به دنبال علاقه اش برود با خریدن ساز و ثبت نام او در کلاس موسیقی او را به علاقه اش نزدیکتر کنید.
  • اگر شوهرتان به ورزش خاصی مثل غواصی ، کوهنوردی ، کویر نوردی و… علاقه‌مند است تجهیزات ورزش مورد علاقه اش را برایش تکمیل‌تر کنید.
  • اگر شوهرتان مد را دنبال می‌کند و از برند خاصی استفاده میکند خریدن یک محصول (کیف ،کفش،ساعت،لباس و …) از آن برند میتواند گزینه خوبی باشد.
  • اگر شوهر شما کلکسیونر است تکمیل کردن کلکسیونش برای او خیلی جذاب و دوست داشتنی است.

2810