2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506649 بازدید | 3009 پست
اخه این چه تاپیکیه؟من قصد داشتم براش پاستیل بخرم اخه خیلی دوس داره حالا مجبورم برم کادو بخرم. هوس کردم اخه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بعضی از مردا اهل شوخی و ایده های عاشقانه نیستن مثلا جلو جمع و جلو همکارا دوست نمدارند شما باید ببینی اخلاق همسرت چجوریاست
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاستیل هم بخر تو خونه بهش بده مثلا یک مسابقه تو خونه بزارین که اون برنده بشخه بعد جایزه باشه پاستیل یا مثلا هدیه داخل هدیه تا اخر برسه به پاستیل یا همون ایده که ادرس بزاری هدیه ات فلان جاست تا اخر برسه به پاستیل
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
همسر من خوش مشربه.توی همکاراش هم خیلی اهل شوخی و خنده است . ادم خشکی نیست درکل. حالا ببینم حوصله میکنم برم بیرون یا نه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
اگه اهل شوخیه که عالیه هدیه اش رو بفرست محل کارش
اوهوم ممنون عزیزم وسوسه شدم به شدت
تاپیکت عالیه ممنون.
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
عزیزم متن ها و پیامک های ولنتاین رو در تاپیک پیامک های عاشقانه گذاشتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=861634&T=&postID=51247786 سلام ببخشید پول نداشتم برات خرس و قلب بخرم به مناسبت روز ولنتاین، فقط همین یه اس ام اس رو توسنتم برات بفرستم تا بدونی که همیشه دوستت دارم. امیدوارم این روز، روز ولنتاین برات مبارک و با برکت باشه میدونی ولنتاین یعنی چی؟ یعنی اینکه یادمون باشه یه عاشق واقعی باید فقط به یه نفر دل ببنده و تا آخر عمر هم عاشقانه عاشقش باشه — تقدیم به او که نبود ولی حس بودنش بر من شوق زیستن داد دلم برای کسی تنگ است که آفتاب صداقت را به میهمانی گلهای باغ می آورد و گیسوان بلندش را به باد می داد و دست های سپیدش را به آب می بخشید و شعر های خوشی چون پرنده ها می خواند — می دونستی اشک گاهی از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی اما اشک رو فقط برای کسی می ریزی که نمی خوای از دستش بدی.ولنتاین مبارک — هر کی اومد پیش من یه ذره جاتو نگرفت…هیچ ادایی جای اون نازو اداتو نگرفت…پیش هر نقاشی رفتم تو رو نقاشی کنه، روی هر بومی زدم رنگ چشاتو نگرفت… — میدونی آدما بین الف تا ی قرار دارند. بعضی ها مثل ” ب ” برات میمیرند، مثل ” د ” دوستت دارند، مثل ” ع ” عا شقت میشوند، مثل ” م ” منتظر می مونند تا یه روز مثل ” ی ” یارت بشن. — حرفهایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد و کتاب هایی نیز هست برای ننوشتن و من اکنون رسیده ام به آغاز چنین کتابی… — عمیق ترین درد زندگی مردن نیست بلکه نداشتن کسی است که الفبای دوست داشتن را برایت تکرار کند و تو از او رسم محبت بیاموزی — شبی از شبها تو به من گفتی که شب باش: من که شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به امیدی که تو فانوس شب من باشی — مهر یه چیزیه مهربونی یه چیز دیگه، عشق یه چیزیه عاشق شدن یه چیز دیگه، قلب و دل یه چیزیه اما توی قلب تو جا شدن یه چیز دیگه — آسمونتم می توانی همیشه بارونو تو چشمام ببینی. زمین مال زمین خوارها،فضا مال فضا پیماها، فقط تو مال من — نمیگم دوستت دارم، نمیگم عاشقتم، میگم دیوونتم که اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخیال دیوونست… (روز ولنتاینت مبارک عزیزم) — قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق، مرا در خود کشیدی برمودای من!!! (ولنتاین مبارک — ولنتاین مبارک، همراه یک بغل گل رز، یک سبد ستاره و یک دنیا آرزوی شادباش — عشق تنها دلیل زندگی است، ولنتاین مبارک. — آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت، عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت. روز ولنتاین مبارک — قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق، مرا در خود کشیدی برمودای من!!! (ولنتاین مبارک) — اگه شکلات بودی شیرین ترین بودی، اگه عروسک بودی بغلی ترین بودی، اگه ستاره بودی روشن ترین بودی و تا زمانی که دوست منی عزیز ترینی. روز ولنتاین مبارک مبارک… — همه زندگی فقط ۳روزه: اومدن – بودن – رفتن. من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منم میرم — زندگی زیباست زشتی های آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان می گذرد… آنچه تقدیر من و توست همان می گذرد — مبادا گفته باشی دوستت می دارم دلت را می بویم مبادا شعله ای در آن نهان باشد — گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری — باز در کلبه ی عشق عکس تو مرا ابری کرد. عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک چشم مرا جاری کرد — دبیر فارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودم ثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت — روز اول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرم از دست دادن تو — من بی تو یک بوسه ی فراموش شده ام؛ یک شعر پر از غلط؛ یک پرنده ی بی آسمان؛ یک نسیم سرگردان؛ یک رویای نا تمام — آتشی که عشق روشن می کند بسیار بیشتر از سردی و خاموشی ای است که تنفر به بار می آورد و من هرگز نمی توانم کسی را که به او لبخند نزده ام از ته دل دوست داشته باشم
عسلی جون اول باید نرم افزارش رو دانلود کنی متن رو برات تبدیل به بارکد میکنه و بعد با نرم افزار بارکدخوان که برای اندروید هست همسرت میتونه متن رو بخونه سوالی داشتی بپرس
.
گاهی حسادت میکنم به ساعتی که همواره گرمی دستانت را لمس میکند! ♥️ کنار ساعت مچی همسری
ایده قرار شبانه خیلی وقتا پیش اومده که وقتی توخونه با همسری یا بچه ها بودین حوصلتون سر رفته و دنبال کاری میگشتین که دونفره یا خانوادگی انجام بدین. برای اینکار میتونید یه ایده طراحی کنید با اسم ایده قرار شبانه یا date night در واقع برای تفریحتون از قبل هماهنگ میکحید و قرارهاتونو داخل یه شیشه و یا جعبه میذارید و بسته به نوع توافقتون با همسری هفته ای یه برگه از جعبه قرار شبانه برمیدارید و به خودتون فرصت میدین که طی یه هفته اون ایده رو اجراییش کنید. بعضی از زوجا 52(تعداد هفته های یک سال-هرهفته یه برنامه) تا ایده رو داخل جعبه یا شیشه قرارشبانه میذارن بعضیا بیشتر... در ادامه چندتا کار مشترک که میتونید اشتراکی انجام بدین: 1-درست کردن پازل 2-بازی داورنا 3-بازی کامپیوتری(رالی یا بازی مورد علاقه همسری) 4-پخت شام با همکاری همسری 5-انجام یه امر معنوی مشترک(دعا یا نماز خاص) 6-کاراوک(یه آهنگ و اجرا میکنید و صداتونو ضبط میکنید) 7-ماساژ 8-نوشتن یه لیست قدردانی از همدیگه 9-بازی اسم فامیل 10-درست کردن دسر 11-مطالعه یه کتاب یا داستان مورد علاقه اشتراکی 12-پیک نیک 13-دیدن غروب آفتاب 14-تماشا کردن فیلم 15-نیم ساعت یاد خاطرات کنید و هر کی خاطره ای یادش اومد یادداشت کنه و برای هم بخونید. 16-نگاه کردن و مرتب کردن عکس های دیجیتالیتون که توی کامپیوتر یا گوشیتون هست. 17-برنامه ریزی برای مسافرت بعدی در آینده نزدیک 18-بازی دارت 19-درباره رویاهاتون حرف بزنید.تعدادبچه ها،مسافرتایی که دوس دارین برین و... 20-ده تا دلیل که از داشتن همسری خوشحالین.همسری هم این ده دلیلو بنویسه 21-حمام دونفره 22-اولین فیلمی که باهم دیدین رو دوباره باهم ببینید. 23-نگاه کردن به آلبوم عروسی 24- اگه ایده جدیدی به ذهنتون رسید،بگین تا به ادامه لیست اضافه کنم میتونید برنامه هایی که مربوط به خارج از خونه هست رو داخل برگه هایی با رنگ مشخص و برنامه های که داخل خونه قابل انجامه رو توی یه برگه با رنگ دیگه بنویسید.تا وقتی از داخل شیشه یا جعبه میخواید به صورت تصادفی در بیارید...بدونید که برنامه داخل خونه یا خارج از خونه قابل انجام هست یا خیر 😊😍 ♥️
28 بهمن سالگرد عقدمونه. چند تا از عکس های همسرم رو انتخاب کردم بردم دادم عکاسی که بزنه رو تخته شاسی. عکس هاش خیلی رسمی و ... بود و مال 4، سال پیش. اما خب دادم دیگه. قرار شد طراحی کنه فردا صبح برم ببینم اگه خوب بود برام چاپ کنه. دعا کنید قشنگ در بیاد. می خوام با یه منچ یا تخته نرد قشنگ یا فوتبال دستی به همسرم هدیه اش بدم. ما نی نی نداریم. همسرم هم همش سر کاره. می خوام وقتی می آد خونه سرش رو مشغول کنم که هی نره سراغ گوشیش
{اللهم صل علی محمد و آل محمد}
2810