2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506668 بازدید | 3009 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تولد که همش نباید بزن و بکوب داشته باشهومثلن خواهرشوهرمن 3/4سال تولدش تو محرم و صفربود و زمستون بود ان روز و همه را دعوت میکرد میرفتن پیست آّبعلی و به همه ناهار میداد کادوام میگرفت کلی خوش میگذشت هم به خودش هم به دیگران اما نه بزن و بکوبی بود نه اینکه خیلی بگوبخند شماهم میتونی یه همچین کاری کنی گلم
دوستان من چیکار کنم شوهرم ی کارایی می کنه که من نمیتونم باهاشون کنار بیام و بنظرم هیچ زنی نمی تو نه..بخاطر همین همش روحیه م خرابه و نمیتونم هشقو اونجوری ک می خوام بیارم تو زندگیمون
من نی نی میخوااااااام....لطفا دعام کنین
سلام صبح بارونی همگی بخیر امیدوارم هفته ای پرازنشاط داشته باشید ببخشیدحوریاجون اگه دوست داری میتونی بگی مثلن چه کارهایی انجام میده تا شایدبتونیم راهنمایی ت کنیم گلم؟
سلام حوریا جان بعضی موقع ها فک میکنی کارای شوهرت خیلی عجیبه اما از بقیه میپرسی میبینی اونقدام بد و عجیب نیس، شما شاید بزرگشون میکنی..!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
2810