2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506663 بازدید | 3009 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثنا جون میتونی ی شام سبک ولی باتزیینات قشنک بذاری یابرید بیرون یه استیکرخودت درست کن یا ی کاغذ به حالت قلب براش ی متن قشنگ بنویس بزن روی آینه اتاق خوابتون خوشگل مشگل کن براش یه بادکنک بگیر توش وکادوتوبذار بعد بده بهش
کادوی تولدش رو بذارین زیر تخت اتاق خواب رو تزئین کنین و روی برگه ها بنویسین دوستت دارم و امثالهم در اتاق خواب رو ببندین توی یه جعبه کادوی کوچولو یه تیکه کاغذ بنویسین: تولدت مبارک کادوت توی فلان کابینته! تو همون کابینت یه برگه دیگه بنویسین که کادوت روی بوفه است و........ اینقد تکرار کنین که برسین به اتاق خواب! عااااااااااااااالیه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خانما ایده براخوشبو شدن یه عطر بخرین نه ادکلن عطر بخرین هر بویی که دوست داشتین بعد حمام ،وقتی موهاتون نم هست انتهای موهاتون کمی عطر بزنین همچنین زیر گوشاتون و روی بازوها و وسط سینه اگه بدن یکم نم باشه بهتره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام.بچه هامن تازه عضوشدم تاپیکتون عالیه من میخوام همشواجراکنم.آخه یه مدت به خاطریه سری مسایل بین منوشوهری شکراب بودولی میخوام گذشته روفراموش کنم وعشقوبه زندگیم بیارم. خانمااین استیکرابایدازبیرون خرید؟اسمش چیه؟؟؟
ازگذشته ام سپاسگذارم زیراباعث شدتابرای ساختن آینده ای که گذشته ام جلویش زانوبزند تلاش کنم.... خدایا دوستت دارم دوستم داری...
سلام.بچه ها روز سالگردمون عالی بود.خیلیییییییی.ولی همسر سرمای سدید خورد و برنامه سورپریزی ک واسه شب برا من داشت کنسل شد.هنوزم کادو من رو نداده.الان ب فکر تولدش ک ی ماه دیگ ه است اما دستم به کار نمیره.پارسال ک تازه عروسی کرده بودیم.پدر شوهرمینا و مامانمینا دعوت کردم.و سورپریز شد اونا اصلا اهل تولد و اینا نیستن.من هم خیلی ذوق میکنم تعجب میکنن.بعد پدر شوهرم پارسال گفت دیگه ما تولد خودتون نمیایم.باشه تولد بچه هاتون دیگه.بعد هم اینا کلا تو باغ نیستن.هم دوست ندارم ی وقت سر صحبت راجع ب بچه دار شدن ما باز بشه.به نظرتو ن امسال چ کنم؟
حسین جان(ع) همسرم باشد غلامت، طفل هایم نوکرت.. این شروط ازدواج بچه های هیئتی ست... آغاز محرم تسلیت التماس دعا
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
عاطی جون نباید مقابله به مثل میکردئی وقتی شماازاینکارناراحت شدی باید خیلی اروم و منطقی بهشون توضیح میدادی نه اینکه خودتم ان کاروتکرارکنی امیدوارم این کاروبکنی و نتیجه بگیری موفق باشی
2810