2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506573 بازدید | 3009 پست
بنظر من تو این دوره زمونه نیاز به این ایده ها خیلی زیاده ...... ایده های عاشقانه زندگی را شیرین تر ...

من پیرمردی 70 ساله هستم تازگی ها پسر کوچک را زن دادم ولی زندگیشان خراب شده وعروس خانم بهانه می اورد که میترسم هاج واج ماندهام میخواهند طلاق بگیرند همسر منهم چندان سوادی ندارد وضع را بیش از پیش مغشوش کرده اگر همراهان چیزی بنظر ایشان می رسد از راهنمایی دریغ نکنند ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشم واسه تولدم انصافا سنگ تموم گذاشت گذاشت.ولی هدیه اش جالب و عحیب بود: یه بعبعی زشت و سیاه که وقت ...

سلام تو یکی کامنتا خودندم نوشته بودین تولدای که خودتون و همسرتون میگیرین خیل خاصه من 28 مرداد تولد خانمم هست میشه منم راهنمایی کنی
با سسپاس

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …

یادش بخیر این تاپیک 😢🌹

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
2805

توروخدا ایده بگیر 

@آسمان۱۳۷۲    

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

از پیج اینستا زئوس آرت یا از سایتش واسش یه هدیه شخصی سازی و جدید بگیر، هدیه ای که ازش تو دنیا یه دونه هست مثل اثر انگشت 

مطمن باش تاحالا نگرفته ، حتما یه سر بهش بزن 😻💕💕💕💕

به نظرم اگه میخواهین عشق تو زندگیتون بیشتر بشه یکی از بهترین کارها اینه سنگ های عشق همراه تون داشته باشین برای من خیلی تاثیر داشته

برای خریدم سایت مانا جم پیشنهاد میدم فقط داخل جستجو محصولات بنویسید عشق کلی سنگ های عشق که باهاشون دستبند و انواع اکسسوری ساخته شده میاره

شما چه جوری میتونینپیاما رو پاک کنین خیلی کنجکاکم 😮

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

@golimau    

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

@درگوشی_عاشقانه000    

@yasiamir1402    

2810