من پدرم ولم کرد و رفت مادرم باهام فاز رقابتی داشت به قول تتلو جای زبون نیش عقرب و کبرا داشت حالا از شانس بدمخواهر هم ندارم🙂شرایط ازدواج ندارم مادرم یه طرف برادرم یه طرف خودمم شهر دیگه دارم درس میخونم خودمم کار میکنم که خرجمو بدم پدرم هم تو همین شهره ولی تا آلان هزاری بهم نداده حتی نگفته بیا پیشم فقط ماهی۴تومان نفقه که اونم بخشیدم به مامانم احتیاج داره نه خونه دارم نه شغل درست نه چهره خوب پس ازدواجی هم ندارم آلان موندم با کلی نیاز نمیدونم چه کنم......
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
از شنیدن داستانتون خیلی متاسفم. شرایط شما واقعاً سخت و چالشبرانگیز است، و اینکه همچنان ادامه میدهید، نشاندهنده قدرت و استقامت شماست. مهم است که به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید و همیشه میتوانید حمایت و کمک بگیرید. چند نکته که میتواند کمککننده باشد:** 1. حمایت روانی و عاطفی:** - **مشاوره روانشناسی**: مراجعه به یک مشاور یا روانشناس میتواند به شما کمک کند تا با احساسات و مشکلات خود بهتر مواجه شوید. - **حمایت اجتماعی**: سعی کنید با دوستان، همکلاسیها یا حتی گروههای حمایتی در دانشگاه یا محل کار ارتباط برقرار کنید. 2. بهبود وضعیت مالی و کاری:** - **مهارتآموزی**: شرکت در دورههای آموزشی و کارگاههای مرتبط با رشته و شغل مورد علاقهتان میتواند به شما کمک کند تا مهارتهای جدیدی کسب کنید و فرصتهای شغلی بهتری پیدا کنید. - **کار پارهوقت**: جستجوی کارهای پارهوقت مرتبط با رشته تحصیلیتان که میتواند تجربه و درآمد خوبی برای شما فراهم کند. 3. برنامهریزی برای آینده:** - **تعیین هدفها**: هدفهای کوتاهمدت و بلندمدت تعیین کنید و سعی کنید به تدریج به آنها دست یابید. - **پیشرفت تحصیلی**: تمرکز بر روی تحصیلات خود و تلاش برای بهترین عملکرد ممکن میتواند در آینده برای شما فرصتهای بهتری ایجاد کند. 4. مراقبت از خود:** - **ورزش و تغذیه سالم**: ورزش و تغذیه مناسب میتواند به شما کمک کند تا انرژی و روحیه بهتری داشته باشید. - **فعالیتهای آرامشبخش**: فعالیتهایی مانند مدیتیشن، یوگا یا حتی گوش دادن به موسیقی میتواند به کاهش استرس و افزایش آرامش کمک کند.
شما توانایی و پتانسیل این را دارید که از این شرایط سخت عبور کنید و به موفقیتهای بزرگی برسید. به خودتان ایمان داشته باشید و قدم به قدم پیش بروید. اگر نیاز به صحبت بیشتری دارید، من اینجا هستم که به شما گوش بدم و کمک کنم. 🌟❤️