2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506610 بازدید | 3009 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعطیل نمیشه نگار جون جلوی شوشو باباشو بیشتر از بابای خودتون تحویل بگیرین بزارین خوشحال بشه وسورپرا ...

اینجوری بابای خودمون بهش برمیخوره که

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
اگه شوهرتون شبا ازتون فاصله میگیره شبا تو خواب الکی بترسین و یهو تو خواب داد بزنین اونم پامیشه آرومت ...

من خواب ترسناک دیدم از خواب پا شد گفت پاشو خواب دیدی!😐همین..نه بغلی نه بوسی..هیچی..😐

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.

مثلا وقتی تخمه مرغ درست میکنیدیکم سرشو ی کم بازکنیدبشوریدخشک کنیدداخلش زرورق رنگی بریزیذشوهرتون کاراومدبزنیدبه سقف خونتون بترکه روسرش وبعدبغلش کنید

♡،ـــاللـٰهُم عَجِْل لِوَلــیـــِڪْٰ الفَرَجْٓ،ـــ♡

یااینکه ی نامه زیبابنویسیدوبریدبه نزدیک ترین پست وادرس خونه خودتون روبدیدواسم شوهرتون روبگین ک بدن بهش وزمانی ک پست اوردبریذ دسشویی جاایی تانباشید واون بادیدنش متعجب بشه ک یعنی کی موتونه باشه وکلی هیجان زده شه

♡،ـــاللـٰهُم عَجِْل لِوَلــیـــِڪْٰ الفَرَجْٓ،ـــ♡

همه ایده ها عالی بودن 

اما من چندتا مشکل دارم

خجالت میکشم بعضی کارا بکنم اصلا روم نمیشه 

بچه کوچیک دارم 

همسرمم اهل ذوق کردن و ذوق زده شدن نیست 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
همیشه به همسرم میگم حموم که میره لباساشو نبره. این که صدا بزنه من براش ببرم و یه دونه یه دونه بدم دس ...

خدا خیرت بده گلم از اینکه واسه ما هم ایده هاتو میگی ..همه ایده هاتو کپی کردم تو روخدا برام دعا کن عزیزم 

2810