2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506612 بازدید | 3009 پست
اگه شوهرتون شبا ازتون فاصله میگیره شبا تو خواب الکی بترسین و یهو تو خواب داد بزنین اونم پامیشه آرومت کنه و بغلتون کنه شما هم عین یه بچه تو بغلش بلرزین و آروم بگیرین و محکم بچسبینش. اونوقت احساس غرور میکنه و هی آرومتون میکنه بعدشم شبا ازتون با فاصله نمیخابه. من راستکی ترسیدم و این تجربه رو بدست آوردم
  عجب!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام_داریم_تا_سلام 🌻 با خودم قرار گذاشتم که دیگه مدل سلام کردن به همسرجان رو عوض کنم. خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بتونم خودم رو راضی کنم که به جای سلام معمولی، یک سلام بلند بالا بهش هدیه بدم ... حتی خودم رو آماده کرده بودم که بزنه توی ذوقم و بگه: حالت خوبه؟! ... یا این دیگه چی بود؟! ... اما به هر حال تصمیم گرفتم انجامش بدم. 🎬 اولین سلام بلند بالا، رو وقتی بهش گفتم که داشتم از صفحه آیفن تصویری صورتش رو میدیدم. وقتی زنگ زد آیفون رو برداشتم و انگار یکی از دوستان دیرینم که روزگاااارانی با هم داشتیم رو پس از مدتها دوری دیده باشم، گفتم: سَََََََلااااام! ... با شنیدن اون سلام یک لحظه خشکش زد. نمیدونست چی بگه. میدونست که آیفنمون تصویریه و محاله من اون رو با کس دیگه ای اشتباه گرفته باشم ... بعد نیشش تا بناگوش باز شد و نشون به اون نشون که وقتی 5 طبقه بالا اومد و در ورودی رو به روش باز کردم، هنوز هم اون نیشش تا بناگوش باز بود! ... و نشون به اون نشون که تمام اون چند ساعتی که توی خونه بود، یه حال خوشی داشت ... یه جور آرامش و خیال راحت. به هر بهانه ای میخندید و مدام با من شوخی میکرد، درست مثل اون موقعها که نامزد بودیم و میومد خونه بابا اینها، و تمام حواسش به من و خوشحال کردن من بود! ... و شک ندارم که اگر به خاطر کارش مجبور نبود، دیگه از خونه بیرون نمیرفت. من انگیزه پیدا کردم و این سلااااامهای بلند بالا، روزهای بعد هم ادامه پیدا کرد. و همسرجان هر روز از روز قبل خوشحالتر! ... دیشب تصمیم گرفتم مطابق توصیه های مهتابی برای این که عادتش نشه، برای یک دفعه سلامم رو عادی کنم. و هم برای اینکه بفهمم اصلاً نوع سلام من براش فرقی میکنه؟  ... خلاصه وقتی همسرجان اومد بهش یه سلام معمولی مایل به خوب کردم. مثل قبلاً ها ... و بعد هم رفتم توی آشپزخانه برای آماده کردن شام ... قشنگ معلوم بود که جا خورده، اما از شدت غرورش به روی خودش نیاورد، و بدون اینکه چیزی بگه رفت توی اتاق لباسش رو عوض کرد و همونجا سرش به خانوم کوچولو گرم شد. من هم با اندوه پیش خودم فکر کردم، دیگه موضوع یادش رفته. و حتی شک کردم که در تمام این مدت از سلامهای پر آب و تاب من ذوقی کرده باشه ... 🙏 داشتم سالاد درست میکردم که از اتاق بیرون اومد و کنار اوپن ایستاد و به موجودی موهوم در فضا گفت: "چه دنیایی شده! یه سلام هم به آدم نمیکنن !!!!" ... من که به سختی جلوی خنده ام رو گرفته بودم گفتم: مگه من بهت سلام نکردم؟! ... و او خنده تلخی کرد و گفت: اون که سلام نبود. سلام باید سلام باشه! کف دستهام رو به هم چسبوندم و مثل ژاپنی ها خم شدم و گفتم: لابد باید اینطوری ادای احترام هم بکنم! همسرجان گفت: نه! ... من همون سلااااااامهای خودت رو دوست دارم! و این شد که فهمیدم سلام داریم تا سلام ... و اینکه برای همسر آدم حقیقتاً مهمه که در لحظه ورود چطوری تحویل گرفته بشه ... اونقدر که اگه مزه ش زیر دندونش بره، آدم مغروری مثل همسرجان هم در اعتراض به نبودنش، به حرف میاد! همونطور که داشتم سس سالاد رو آماده میکردم، یادم افتاد که سلام اصولاً چیز مهمیه ... اونقدر مهم که اولین کلام خدا به انسانهای بهشتی، سلامه ... اما نه هر سلامی، سلامی که رایحه رحیمیت (یعنی لطف و محبت ویژه خدا به مومنین) از اون استشمام میشه : سلامٌ قَولاً من ربّ الرحیم ... سلام واژه ایه که اهل بهشت از اون برای ابراز محبت به هم استفاده می کنند : و تَحیّتُهم فیها سَلام سلام ظاهراً یک کلمه ست، که با امواج صوتی و ارتعاشات هوا به سیستم شنوایی طرف مقابل وارد میشه. اما ما میتونیم با نحوه ادا کردنش اون رو به یک بمب انرژی تبدیل کنیم که تا خود قلب نفوذ کنه و اون رو مثل یک دیاپازن با فرکانس بالا به ارتعاش دربیاره ... ارتعاشی که در اون مقاومت هوا صفر در نظر گرفته شده ... دائمی و پایدار، تا سلام بعد، و یک ارتعاش دوباره و اضافه شدن شدت ارتعاش ... یه چیزی که این قدرت رو داشته باشه که جسمهای خسته رو ری استارت کنه ... درست مثل اون سلامهای من که با چشم خودم میدیدم چطور همسرجان خسته رو سر شوق می آورد ... 💞 امروز عصر که اومد دوباره از همون سلااااامهای مهتابی بهش کردم ... چنان گل از گلش شکفت که انگار تمام خستگیهاش یکباره دود شد و به هوا رفت .
  عجب!!!
نامه عاشقانه 👇2⃣ سعی کنید در نوشتن صریح باشید. به او بگویید که دقیقا چه احساسی را در شما ایجاد می کند و چه کاری انجام می دهد که باعث می شود شما یک چنین احساسی داشته باشید. از ضمیر دوم شخص “تو” استفاده کنید تا نامه شما مستقیما او را مخاطب قرار دهد. پیش از اینکه شروع به نوشتن کنید چند لحظه صبر کنید و به محبوب خود فکر کنید. شاید سوالات زیر به شما کمک کند تا بتوانید افکارتان را بهتر به جریان بیندازید: – بهترین توانایی او چیست؟ – متوجه چه چیزی در او شده اید که خودش قبلا از آن خبر نداشته؟ – رمانتیک ترین کاری که او تا به حال برای شما انجام داده چیست؟ – در امور روزمره زندگی چه کاری انجام می دهد که گویای اهمیت او نسبت به شماست؟ – چه موقع عاشق او شدید؟ – کدامیک از خوبی های او شما را شگفت زده می کند؟ – بهترین خاطره مشترکتان چیست؟ – از زمانیکه به هم پیوستید چه تغییراتی در زندگی شما ایجاد شد؟ البته شما می توانید نامه را به هر طریق که مایل بودید شروع کنید فقط کافی است نام او را ذکر کنید. لازم نیست که از همان ابتدا خیلی احساساتی برخورد کنید. یک “عزیزم” ساده کفایت می کند. نامه را با توضیح یکی از خصوصیات ویژه او که آنرا دوست می دارید شروع کنید. سعی کنید در مورد او از جمله های منحصر به فرد استفاده کنید، مثلا “من هیچ گاه در زندگی خود با کسی که به اندازه تو ……. باشد ملاقات نکرده ام.” و یا ” هیچ کس هیچ موقع به اندازه تو باعث نشده بود که من احساس …… کنم.” با یک چنین مقدمه ای به او ثابت می شود که رتبه بندی او در ذهن شما با بقیه فرق می کند و جایگاه او از سایرین بالاتر است.
  عجب!!!
ممنون نگار جان,عالی بودن ایده ها. منم وقتی همسرم سرما میخورن,که به قول مادرشون خیلی هم بدسرمان,تا میتونم بهشون میرسم.انقدر با روشهای سنتی معالجشون میکنم که دو سه روزه سرما یست و نابود میشه.هنوزم مادرشوهرم باورش نمیشه که پسرش انقدر راحت از سرما خوردگی عبور کنه,گویا سابقه داشته دو سه هفته خونه بستری میشده و اصلا نمیتونسته حرکت کنه.بابت این موضوع همیشه ازم کلییییی تشکر میکنن اسمم گذاشتن خانوم دکتر و اینکه تو اون مدت انقدر باهاشون شوخی و خنده میکنم نمیذارم کسل و بیحال بشن. در مورد سلام کردن هم موافقم,خیلی تاثیر میذاره تو روحیشون.من همیشه از دوران عقد چه حضوری چه تلفنیببا تناژ وی آی پی بهشون سلام کردم.همیشه هم کلی کیف میکنن,از چهرشون کامل مشخصه,و حتی از صداشون.خودشونم همینطورن.یعنی هرسری که از سر کار برمیگردن جوری سلام احوالپرسی میکنیم,انگار مدتهاست همو ندیدیم. یه اخلاقی دارن که رسما منو دیوونه کرده و اونم کم اشتهاییشونه,و اینکه اصن انگار حوصله ندارن واسه خوردن.به خودشون باشه یه چی میخورن که بتونن برن سرکار,هیچوقت نه دنبال میوه نه آجیل نه تنقلات نیستن.فقط میخرن میارن خونه انتظار دارن همشو خودم بخورم.اگه من نیارم جلوشون نذارم یبار نمیگن خانوم میوه بخوریم یا آجیل بخوریم...تمهیدی که من اندیشیدم.واسه این اخلاقشون اینه که روزانه ظرف میوه و آجیل براشون آماده میکنم به سبک کودکان.یجوری تزیینش میکنم که اول تا چند دقیقه با تزییناتش مشغوله و سر ذوق میاد واسه خوردنش. هر روز یه سورپرایز. یه روز بشقاب میوه یروز کاسه آجیل الان تو این فصلم بیشتر شیر موز, ظرف لبو,شلغم,کدو حلوایی حلوا شیرازی کاچی و.... از این قبیل چیزا مث یه پسر کوچولو هم ذوق میکنن
ای جان حلما چه باحوصله
منم بد سرما میخورم چیکال میکنی خوب میشن
من خیلی شیطنت میکنم ولی کم حرف میزنم
یباری پسر داداشم ازین جوجه رنگیا گرفته بود یدونه زردشو لاک زده بودم بعدش به همسر گفتم واست چلو جوجه پختم بعدش جوجه رنگی رو گذاشتم وسط یکم برنج تو بشقاب آوردم براش. هنوزم که چند ماه ازش گذشته یادش میوفته قهقهه میزنه😅😅😅
آقایون عاشق دخترای شیطونن
  عجب!!!
خانوما اینو از یجایی کپی کردم آخه من خیلی دوس دارم لوند باشم میذارم اینجا شاید لازم خانوما بشه قبلش معذرت میخام اگه بد باشه من وشوهرم هردو چون عاشق همدیگه هستیم وبودیم از همون ابتدای زندگی قربون صدقه هم می رفتیم. شوهرم ده سال ازم بزرگتره ومن سوگولیشم! و از هر فرصتی برای دلبری کردن واسه شوهرم استفاده میکنم. اونم حسابی خریدارمه. مثلا وقتی سرکاره بهش زنگ میزنم با ناز وعشوه وکرشمه بهش میگم جیگرم نمیدونم چرا دلم برات خیلی تنگ شده ! اونم بلافاصله میگه باشه عسلم امروز زود میام خونه. بعد دوباره با ناز میگم عزیزم واسم شکلات خوشمزه میخری؟! عزیز دلم بلافاصله میگه چرا که ناناز خودم! البته این رو هم بگم که من صدای فوق العاده ظریف،س ک س ی وزیبایی دارم طوری که خیلی وقتا فقط باصدام شوهرم و پشت تلفن یا توماشین یا حتی تو مهمونی حسابی تحریکش میکنم. تو ماشین موقع رانندگی اونقدر واسش ناز وعشوه میریزم که مجبور میشه یه جای پرت ماشین ونگه داره و منو ناز کنه ماساژ بده وحتی کاربه جای باریک میکشه !! ما هردو به شدت داغ و س ک س ی هستیم و از هم سیر نمیشیم. راستی تو رختخواب هم تو گوشش با ناز حرف میزنم وواسش دلبری میکنم طوریکه محکم بهم میچسبه تا صدامو با تمام وجودش بشنو... بهش میگم امیدم عسلم جیگرم عزیزم عزیزم عزیزم میخوامت میخوامت میخوامت و...اگه بخوام بنویسم خیلی زیاد میشه.. امیدوارم یه کوچولو حرفام مفید واقع بشه. بچه ها دوستون دارم. انشاالله همتون خوشبخت باشین.
  عجب!!!
اینم بقیش عزیزم بذار یه مطلب اساسی در ارتباط با زندگی زیر یه سقف اونهم با همسرت که عاشقش هستی، بهت بگم. واونم اینکه این تفکر که مردها صرفا بصری هستن،کاملا اشتباهه. نه مردها کاملا بصری هستن ونه زن ها کاملا سمعی. بلکه هردو سمعی - بصری هستند! منتها با نسبت های متفاوت. بعضی مردها حتی به شدت سمعی هستند. نمونه اش همسر خودم که خیلی وقتها ازم میخواد براش حرف بزنم وعشوه بریزم. موقع حرف زدنم اونقدر ساکت میشه که گاهی تعجب میکنم وبهش میگم جیگرم حواست پیش منه؟! میدونید چه جوابی بهم میده؟ نه نمیدونید! جیگرم بهم میگه: عزیزم تو اینقدر قشنگ حرف میزنی که من دوست دارم فقط صدای تورو بشنوم. وقتی از ته دلت وبا ظرافت هرچه تمامتر بهم میگی: عزیزم دوست دارم.. عزیزم دوست دارم.. عزیزم دوست دارم.. منو دیوونه میکنی! ومن مطمئنم که کاملا راست میگه. چون من اصلا براش نقش بازی نمیکنم وهرچی بهش میگم از ته دلمه. حالا یه چیز جالب تر بگم واستون. من همیشه ودر همه حال قربون صدقه همسرم نمیرم. گاهی اوقات که عصبانیم کرده باشه با مشت میزنم رو سینه اش وبهش با بغص میگم برو برو برو نمیخوامت نمیخوامت.. نمیخوامت..والبته چون از ته دلم میخوامش فقط اون موقع نمی خوامش! باز نخواستنم رو هم با ظرافت ودلبری خاص تموم میکنم. یعنی درست زمانیکه داره رو به افسردگی میره! بهش میگم نمیخوامت عسلم.. نمیخوامت جیگرم.. نمیخوامت امیدم.. واین درحالیه که اشکم پی مشکم جاری شده . اون وقته که شوهرم اشکامو لیس میزنه وبهم میگه ولی من میخوامت عشق شیرین زبون من ! درس امروزمون تموم شد! یاد بگیریم با همسرمون زیبا وبا ظرافت وبامحبت قلبی حرف بزنیم و نه زمخت ومردانه بی روح! آ خه ناسلامتی ما زن هستیم. حتی اگه اون اصلا بلد نباشه عکس العمل درست نشون بده. که فرمودند: الانسان عبید الاحسان انسان بنده احسانه. مطمئن باشین شوهرتون اونقدر دانا وباهوش هست که یه جور خاص دلبریهای شما رو تلافی کنه . حتی اگه هیچ وقت عکس العملش زبانی نباشه که این از نظر من که تجربه اش رو دارم، غیر ممکنه.
  عجب!!!
روش_صحیح_بیدار_کردن روش صحیح بیدار کردن افراد از خواب بر روابط و خلق و خوی آنها تاثیر خواهد گذاشت و اگر مناسب باشه تنش در روابط رو در طول روز به حداقل میرسونه. 🍁 خیلی آروم کنارش بشین؛ آهسته پشت یا سینه ش رو نوازش کن؛ (بدون اینکه صداش کنی) 🍁 کم کم به آرومی ماساژش بده (یعنی با کمی فشار همراه بشه) 🍁تا زمانیکه فرد خوابیده چشمهاش رو باز نکرده، گفتن هر چیزی ممنوع! 🍁 وقتی که فرد یه کم تکون خورد شروع به نوازش سر و موها کرده و شروع کن به قربون صدقه رفتن "عزیز دلم" "قربونت برم" "جیگر من" "نفس من" (طبیعتا جمله های شما نسبت به افراد مختلف باید متفاوت باشه) ولی کلمه ای در مورد بیدار شدن و ... نباید گفته بشه. فقط قربون صدقه! 🍁 وقتیکه فرد چشمش رو باز کرد بگو "عزیزم وقت بیدار شدنه"و... 🍁 در مرحله ی آخر یه مقدار دستها و سرشونه های فرد رو با کمی فشار ماساژ بدید تا سرحال بشه. 👌اگه هر کس رو به این روش از خواب بیدار کنی، متوجه میشی که چه قدر با انرژی و شاد از جاش بلند میشه.
  عجب!!!
2810