2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506651 بازدید | 3009 پست
مامان اویس شوهرت پلیسه؟

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

واسه روز معلم هیچ کار خاصی نکردم راستش کلی ترجمه داشتم که باید تحویل استاد میدادم.شوهرمم خونه نبود. میخواستم کیک درست کنم که نکردم شوهرم از بیرون زنگ زد که با دوستاشه و دیرتر میاد خونه. منم از خدا خواسته، نشستم سر ترجمه هام. ولی از اونجایی که یکی از اخلاقای شوهرم اینه که تا میاد خونه میره سر یخچال و بی هدف توشو میگرده، یه استیکر چسبپندم تو یخچال و نوشتم کادوت کنار کنسوله. همینطور چند جا آدرس گذاشتم تا روی آخرین استیکر نوشتم تو کیفت یه کارتی هست فلان رنگ با این شماره...، از توش هر چقدر دوست داری پول بردار واسه خودت یه چیزی بخر.(در واقع آدرس کارت خودشو داده بودم).بعد که اومد تریپ قهر گرفتم که چرا دیر اومده خونه. اونم دنبال کادوش میگشت من رفتم تو اتاق و در رو قفل کردم.شروع کردم به خودم رسیدن. شوهرمم باورش شده بود قهر کردم هی در میزد و میگفت چی شده... چرا قهرم و... تا اینکه بعد یه ربع بیست دقیقه رضایت دادم در رو باز کردم. قیافه مو که دید یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم انداخت و با صدای داش مشتی گفت"خدایا شکرت که این دیوونه رو گذاشتی سر راهم"

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خندیدم حلما .... عجب ذهنی داری دختر
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
فدای تو زنبوری جونم.

اینم واسه زمانی که همسر رو واسه نماز میخوای بیدار کنی و یخورده بد خلقی میکنه قرررری بگو اومدم شما رو دعوت به بیداری اسلامی کنم بیداری اسلامی چیست؟ . . . . بیدار شدن با بوسه های همسر ، برای نماز صبح را "بیداری اسلامی" مینامند.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام یه ایده ی خنده دار قبل از اومدن همسرتون لباسهای کارشو یا حالا لباسهای خودشوبپوشین م منتظر بشین تا بیاد وقتی اومد قایم بشین یهو با لباسای خودش ظاهر بشین جلوش
#اللهم صل علی محمد و ال محمد
حالا من که کار شوهرم لباس مخصوص نداره چی کار کنم؟
یعنی لباس خودشو بپوشم؟ خخخخخ همین جوریشم بهم میگه دیوونه. این یه قلمم انجام بدم از زندگی سیر میشه.

من یکبار زمستون کاپشن و کلاهش رو پوشیدم کلی خندیدیم
من با اینکه قدم بلنده ولی در برابر شوهرم جوجه ام.
یه بارم اینجا تعریف کردم.موهامو کوتاه کرده بودم. نصفه شب، با چسب مو و تافت و هر چی دم دستم بود موهامو سیخ سیخی کردم. لباساشو پوشیدم، با شالش دور دهن و دماغمو بستم رفتم پریدم رو تخت که بترسونمش مثلا. بیدار شد با تعجب نگاه کرد. طبق معمول گفت: تو دیوونه ای ها...
نمیدونم چرا نترسید فقط!

یه ایده خنده داره دیگه دیشب شوهرم اومد داشت بهم یه فهرست میداد تابراش انجام بدم مثلا میگفت درجه هامو بدوز این شلوارمم بدوز منم هی میگفتم خب خب بعد که تموم شد خیلی جدی عین مغازه دارا گفتم میشه 10 تومن روش اونور بود یکدفعه دیدم داره میخنده زیر لبم میگه ای بلا
#اللهم صل علی محمد و ال محمد
دسته چک عشق آپلود عکس کار زیاد سختی نیست ولی وقتی که با شوهرت دعوا میکنی و میخوای آشتی کنی خوبه وداخلش مثلا نوشتم بستانکار:قول می دهم که وقتی کنار خانواده تو هستم بسیار خوش اخلاق وخوشر وباشم آپلود عکس این دسته چک کمک میکنه تا باهمسرت در زندگی و همچنین طریق جدیدی هستش که برای نشان دادن تعهد شما نسبت به همسرت زیاد بشه امید وارم خوب باشه وجواب بده
2810