2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر ندارم با هم درد و دل کنیم و زار بزنیم بچه کوچیک دارم که نمیزاره گریه کنم. بابام هم تنها شده و دل نازک تو این 5 ماه از جونش گذاشت تا مامانم سختی نکشه اینا همه باعث شده نتونم خوب گریه کنم و زار بزنم دلم داره میترکه همش به یه جا خیره ام و تو فکرم
میدونی دلتنگی یعنی چی؟ دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت با مادرت فکر کنی .. اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت .. ولی چند لحظه بعد ... شوری اشکهای لعنتی ، شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند
ممنونم دوستای گلم انشاله همیشه سلامت باشین خدا پدر و مادر تون رو براتون حفظ کنه
میدونی دلتنگی یعنی چی؟ دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت با مادرت فکر کنی .. اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت .. ولی چند لحظه بعد ... شوری اشکهای لعنتی ، شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند
قدر لحظه لحظه زندگی باهاشون رو بدونین که دیگه بر نمیگرده
سلام سخنی با شما دوست عزیز : دیروز به مادرم زنگ زدم بعد از مرگش تلفن ثابت خانه اش را جمع نکردیم نمی خواهم ارتباطمان قطع شود هر وقت دلم هوایش را میکند بهش زنگ میزنم تلفنش بوق میزند بوق میزند بوق میزند وقتی جواب نمیدهد با خودم فکر میکنم یا برای خرید رفته بیرون یا خانه همسایه است الان سه سال میشود هر وقت دلم هوایش را میکند دوباره زنگ میزنم شماره بیرون را هم ندارم زنگ بزنم بگویم " به مادرم بگید بیاد خونه اش دلم براش تنگ شده " دوست من اگر مادر تو هنوز خانه است و نرفته بیرون امروز بهش زنگ بزن برو پیشش باهاش حرف بزن یک عالمه بوسش کن صورتتو بچسبون به صورتش محکم بغلش کن بگو که دوستش داری و گرنه وقتی بره بیرون خیلی باید دنبالش بگردی باور کنید بیرون شماره ندارد...