2777
2789
عنوان

غده های چربی زیر پوست (لیپوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 61720 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام

من هم این مشکل رو داشتم و خدا رو شکر رفع شد.

شما ویتامین e  و امگا ۳ رو با وعده غذایی نهار میل کنید.

این ویتامین ها چربی بد رو از بدنتان خارج میکنن.

شب قبل از خواب ترکیب ۱ قاشق غذا خوری سرکه سیب + دو قاشق غذا خوری عرق نعنا+ یک قاشق چایخوری عسل رو در آب ولرم داخل لیوان ترکیب کرده بخورید تا عملکرد کبدتون رو بهبود ببخشه.

امیدوارم شما هم مثل من بهتر بشید.

سلام من هم این مشکل رو داشتم و خدا رو شکر رفع شد. شما ویتامین e  و امگا ۳ رو با وعده غذایی نه ...

میشه، در مورد مشکلات توضیحات کامل تری بدی، شرایطت چطوری بود، لیپوم ها چندتا بودند و کجاها و چند وقته لیپوم ها آب شدند و الان کامل مشکل ت حل شده!؟

منم یه دونه بزرگش رو دارم پشت کمرم زیر سوتین درد نداره ولی حرکت میکنه فکر کنم ارثیه چون خاله ام هم دقیقا یه دونه همین قسمت بدنش داشت البته خیلی بزرگتر , من میترسم عملش کنم برام مشکل ساز نشه یه موقع

من یدونه تو ساق پام داشتم با آرد خمیر و روغن سیاه تخلیه اش کردم

سلام لطفا روش تخلیه اش را بگید من هم دوتا دارم یکی در ران و یکی در مچ دستم بزرگن قد یک تخم بلدرچین ثتیتن و درد دارند دکتر چندسال قبل گفت تا درد نکنند جراحی نمیکنیم من میترسم از سرطان و جراحی مدتیه درد هم میکنه

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
من عکس غده چربی زیر پوست لیپوم م دارم که تخلیه کردم تو خونه خواستی روش تخلیه ش رو بهتون میگم

سلام لطفا روش تخلیه لیپوم رو به من توضیح می‌دید؟
من  چنتا غده چربی اندازه فندق پشت پام دارم

عزیزم میشه روش تخلیشو بگی

سلام، من یک غده در ساق پام داشتم 15 سالی می‌شود، اندازشم قد یه تخم بلدرچین چین میشود

این غده من زیر پوستی بود و راحت تکون می‌خورد...
البته الانم چندتا غده تو ران و کمر و دست دارم، منتها از هم بزرگتر و قابل مشاهده تر همین غده ساق پام بود...

من تو صوتی که از جلسات طب اسلامی استاد.... که اسمش یادم نیست

شنیدم که گفتن برای خارج کردن انواع غده ها از خمیر نیم نمک استفاده کنیم

من نمک و آرد گندم رو به صورت مساوی با آب مخلوط کردم و روی غده گذاشتم

غده کم کم بقول معروف میرسه و با فشار دو انگشت، غده به صورت چرک بیرون میریزه

رسیدن غده بستگی به شرایط غده هر شخص داره و زمانش متفاوت هستش، حداکثر 7 روز کم و یا زیاد، نیاز هست که خمیر نمک رو هر 24 ساعت عوض کنیم...

برای من یک هفته طول کشید
بعد هم که غده رو تخلیه کردم، یک سوراخی بین پوست و گوشت ایجاد میشه...
اول اینکه دقت کنید چرک رو کامل و دقیق خارج کنید و بعد با یک سرنگ توش رو با عسل طبیعی پر کنید تا ترمیم پیدا کنه...

سلام من یه دونه خیلی بزرگ روی سینه م دارم میشه روشش رو بگید

سلام، من یک غده در ساق پام داشتم 15 سالی می‌شود، اندازشم قد یه تخم بلدرچین چین میشود

البته الانم چندتا غده تو ران و کمر و دست دارم، منتها از هم بزرگتر و قابل مشاهده تر همین غده ساق پام بود...

رسیدن غده بستگی به شرایط غده هر شخص داره و زمانش متفاوت هستش، حداکثر 7 روز کم و یا زیاد، نیاز هست که خمیر نمک رو هر 24 ساعت عوض کنیم...

برای من یک هفته طول کشید
اول اینکه دقت کنید چرک رو کامل و دقیق خارج کنید و بعد با یک سرنگ توش رو با عسل طبیعی پر کنید تا ترمیم پیدا کنه...

سلام لطفا روش تخلیه اش را بگید من هم دوتا دارم یکی در ران و یکی در مچ دستم بزرگن قد یک تخم بلدرچین ث ...

برای من یک هفته طول کشید