2777
2789
اره بخدا باورت نميشه ميدونم اما وقتي بياي از نزديك ببيني باورت ميشه دكتر يه تحريك عصب ميكنه بدونه د ...

سلام این دکتری ک میگی نازایی با علت ناشناخته رو هم درمان میکنه؟ما هردو سالم هستیم ولی تا الان بچه دار نشدیم الانم تو سیکل ای وی اف هستم .۱۵ تا جنین فریز دارم دعا کنید مثبت شه

سلام این دکتری ک میگی نازایی با علت ناشناخته رو هم درمان میکنه؟ما هردو سالم هستیم ولی تا الان بچه دا ...

حتما قبلش بيا يه نسخه

خيلي ها اي وي اف كردن و نگرفته 

دكتر ميگه قبلش برن پيشش بچه دار نشدن بعد برن اي وي اف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما قبلش بيا يه نسخه خيلي ها اي وي اف كردن و نگرفته  دكتر ميگه قبلش برن پيشش بچه دار نشدن بع ...

نمیدونم الی جون اخه خیلی ها هم با همین ای وی اف نتیجه گرفتن .حالا اگه ای وی افم منفی شد بعدا میرم فعلا تا ۴ بار میتونم انتقال بدم.دکتر هایی ک با طب سوزنی کار میکنن توی تهران هم خیلی زیاد هستن . دکتر کاویان منش هم تو تهران خیلی تعریفشو میکنن .شاید چون نزدیکه ی سر پیشش رفتم .مشهد رو دیگ میزارم اخرین گزینه . ان شاءالله ک هیمن بار اول مثبت میشم. چون مشکلی ندارم توکل بر خدا

نمیدونم الی جون اخه خیلی ها هم با همین ای وی اف نتیجه گرفتن .حالا اگه ای وی افم منفی شد بعدا میرم فع ...

ان شاءالله به حق سه ساله ي امام حسين 

سال ديگه اين موقع بچت بغلت باشه و خوشحال ترين باشي

2805
عزیزم من اهل تبریزم، واسه خانمها طب سنتی که واسه نارسایی تخمدان جواب بده میشناسی؟

یکی میشناسم تو ۱۷ شهریور بغل بستنی وحید یه عطاری هس، نام عطاری یادم نیس، خودش هم خانم هس آدم راحتتر میتونه ارتباط برقرار کنه، اسمش رو از شوهرم میپرسم میگم. ماهنوز نرفتیم پیش اون ولی همکار شوهرم رفتن پیشش درمان شدن

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

سلام دوستان اصلا از خرنوب استفده نکینید اینها نه تحقیق شده نه چیزی همش الکی و فقط میخوان بفروشن گرون گرون به مردم بعدم که هیچ نتیجه ای نخواهید دید من حداقل از ده نفری که این دارو رو مصرف مردن و دوره درمانشون کامل شده رفتم و پرسیدم

سلام من خیلی افسردگی بعد زایمان دارم با این که شش سال از زایمانم گذشته باز افسردگی دارم چون دیگه نمیتونم باردار بشم خیلی ناراحتم و استراس دارم ممنون میشم یک راه حل واسه مشکلم پیدا شه خیلی استرس واسه یک خانوم عذاب اوره

سلام خانوما تمام این پزشکها تله پول هستن ما هرراهی رو امتحان کردیم سنتی شیمیایی اسلامتی و....هیچکدوم فایده نکرد جز معجزه دستهای بزرگوار دکتر محبوبی عزیز.توروخدا وقتتون رو هدر ندین اگر سوالی دارید و بیشتر میخواهید بهتون ثابت بشه یک سر به این پیج بزنید

Azoesperm@

2810