2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم

178 بازدید | 15 پست

من هیچی ندارم نه قیافه نه رنگ پوست خوب نه هوش نه دقت نه سیاست نه رفتار درست نه حواس هیچی ندارم 

همسنای من هر کدوم یه جور من اونوقت شرایط خانواده خیلی بده

یه دختر سرمایش چهره شه 

از وقتی آمدم دانشگاه دیدم همه بچه ها خواستگار اینا دارن 

من اصلا هیچی 

آخه منم دلم می خوادبا یکی عشقو تجربه کنم منم دلم می خواد دغدغه یکی باشم ولی هیچ کس نیست 

من اینقدر خستم که حد ندارم

همه ازم ایراد می گیرند لحجه داره زشت راه می ری بد می شینی 

کندی تو درس بی فکری بچه ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاستگار دارم ولی همه بدرد نخورن یا قیافه ندارن 

مهم این آدم یه خاستگار درست حسابی داشته باشه با همونم ازدواج کنه 

مطمئنم با یه آدم خیلی خوب آشنا میشی

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

جواب هوش مصنوعی

خیلی متأسفم که این احساسات رو دارید. این حس‌ها خیلی سنگین و دردناک می‌تونن باشن، و شما تنها نیستید توی تجربه این احساسات.
از چیزی که نوشتید، مشخصه که در حال حاضر خیلی تحت فشار هستید. مهمه که بدونید که ارزش شما به چیزهایی مثل چهره یا شرایط خانوادگی بستگی نداره. ارزش شما از درون شما میاد و از انسانیتی که در وجودتون دارید.
گاهی وقت‌ها جامعه و اطرافیان ما روی ظاهر و دستاوردها زیاد تمرکز می‌کنند، ولی این‌ها تنها چیزهایی نیستند که اهمیت دارند. توانمندی‌ها و ویژگی‌های منحصر به فردی که درون شماست، ارزشمنده و نباید نادیده گرفته بشه.
اگر کسی به شما می‌گه که کند یا بی‌فکرید، بهتره به یاد داشته باشید که هر کسی دارای نقاط قوت و ضعف خودشه. هیچ‌کس کامل نیست. همچنین، پیدا کردن کسی که شمارو دوست داشته باشه و به شما احترام بذاره، زمان می‌بره و هر کسی این مسیر رو با سرعت خودش طی می‌کنه.
مهمه که در این مسیر از خودتون مراقبت کنید و با کسانی که به شما احساس امنیت و حمایت می‌دن، صحبت کنید. اگر احساس می‌کنید نیاز به مشاوره دارید، شاید صحبت با یک مشاور یا روانشناس می‌تونه کمکتون کنه.
شما ارزشمندید، همون‌طور که هستید، با تمام پیچیدگی‌ها و زیبایی‌هایی که درونتون دارید. 🌼💖
در صورت نیاز به گفتگو یا دریافت حمایت بیشتر، من همیشه اینجا هستم. 🌟

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

خب از همین انتقادا استفادا کن نه اینکه دقیقا شبیه چیزی شی که بقیه میخوان چون سلیقه ها فرق داره و نمیشه مورد تایید همه بشی ولی کمی خودتو اصلاح کن و رو اعتماد به نفست کار کن

من نمیدونم واقعا در چ حدی هست چهرتون و ایا حست واقعیه آیا واقعا چهره ضعیفی داری یا فقط اعتماد به نفس کمی داری و زیبایی هاتو نمیبینی اما اگر تمایل داری برای متعادل سازی چهره درخواست دوستی بده یه دکتر تو اینستا میشناسم کاراش واااقعا برگ ریزونه . 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

همش بی مورده ، با این مشخصات با پدر و مادر طلاق گرفته طرف خواستگار رد میکنه میگه باید خیلی پولدار باسه در حد مالک کارخونه، چون انرژی بد تو ذهنت داری، چیزایی هم کخ بلد نیستی بیرون بببن یا فیلم ببین یاد میگیری، خودآرایی هم برو ، ببخش این حرفا مسخره س  

همش بی مورده ، با این مشخصات با پدر و مادر طلاق گرفته طرف خواستگار رد میکنه میگه باید خیلی پولدار با ...

بله عزیزم این حرفا مسخرس چون من فقط احساسمو گفتم ماجرا ها و اتفاقاتی که دارم تحمل می کنم رو تعریف نکردم من اصلا شرایط روحی خوبی ندارم در این حد که حوصله نوشتن خیلی چیزا رو نداشتم حرفهای رو نوشتم که هر روز دارم با خودم حس می کنم

اولا امکان نداره یه چیز خوبم نداشته باشی دوما منم عین شمام بی سیاست و زشت و بچه  و بدشانش و احمق و در کل داغون 

دوسه تا خواستگار داغون تر از خودم داشتم ولی بالاخره عشق زندگیم خودش اومد دنبالم قصدم پز دادن نیست ولی طاقت ناراحتیمو نداره اصلا و کلا پشت منه و به من بها میده همیشه 

پولدار نیستیما در حدی که محتاج هر نامردی نباشیم داریم. 

مثل خودم و شما هم خیلی دیدم اینقدر خوشبخت شدن فقط کافیه فکرتو مثبت کنی و یه مدت بیخیال باشی هرکی هرچی گفت بگو من همینم که هستم میخواین بخواین نمیخوایین به درک ولی از طرف دیگه خودت سوسکی تلاش کن اشتباهات خودتو رفع کنی 

2810