2777
2789
من تا ارشد قبول شدم حامله شدم. ترم دوم را مرخصی گرفتم. چون با همسرم در یک شهر غریب هستیم که هیچکس را نداریم . برای زایمان رفتم تهران پیش مادرم.
خداییش برای من خیلی سخت بود چون هیچکس نبود دخترم را نگه داره با این حال معدل ارشدم شده 17.60
من پسرم 5/2 است،دانشجوی ارشد صنایع غذایی هستم.شبا وقتی بچم می خوابه من بیدارم،از صبح زود بیدار میشم،فقط یه کوچولو عصرها استراحت می کنم،در ضمن شاغل هم هستم.انصافا خیلی زحمت میکشم،شاگرد اول کلاس هم هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا روزا درس نمیخونم شبا وقتی بینار خوابید میخونم ودرسو جمع نمیکنم که فقط شب امتحان بخونم هر روز دو ساعت نکاه میکنم اکه خدا ناکرده شب امتحان بینار مریض شد یه جیزی بلد باشم تا درسو باس کنم
پینار..قیزم .سنه یاخچلاری ایستیرم سنسیز هستاد الله دان ایستمیرم
اگه میخوای راحت بخونی فکر پیام نور رو از سرت خارج کن درسته که حضور در کلاسهای غیر عملیش اجباری نیست ولی امتحان از کل کتابه و خیلی سخته پاس کردن دروس
من خودم هم شاغلم هم یه دختر 3 ساله دارم و هم باردارم و نینی دومم شهریور میاد دانشگاه ازاد مهندسی صنایع غذایی میخونم معدلم هم تا حالا زیر 16 نشده چون دانشگاه ازاده و کلی حذفیات داریم و استادامم همشون اشنان باهام راه میان البته خودم هم میخونم
اگه میخوای هم به خونت برسی هم به بچت هم درست رو ادامه بدی زیاد کمالگرا نباش
من خودم 5 سال بچه نداشتم و رشته ای که علاقه داشتم تو شهرمون نبود نخوندم اگه همون موقع اقدام کرده بودم الان دکترامم گرفته بودم
باور کن بعد از گرفتن مدرک کسی ازت نمیپرسه دانشگاه شریف خوندی یا یه شهرستان پرت و...
نه سه روز نمیرفتم این ترم ولی مابقی رو صبح سر کار میرفتم و عصر دانشگاه بعضی استادا میبینن خانم شاغلی و بچه داری راه میان باهات میگن سر کلاس نیا ولی بعضی نه
باور کن من طول ترم یه خط هم نمیخونم فقط شب امتحان و فرجه میخونم چون کلاسارو یک در میون میرم فقط در حال جمع کردن جزوه ام هفته اخر ترم