2777
2789
عنوان

سوکل سادات هستی کارمهم

547 بازدید | 8 پست
سلام دوست جون توماه رمضون خابم بهم ریخته اوایل بعدنمازصب میخابیدم کمکمشد هفت هشت الانم شایدیازده دوازده بشه مغزم خابش میادجشمهام بسته عصبی وکیجم اماخاب نمیرم همه فکریم میادتوذهنم توروخدایک ذکربهم بکوبرای اینکخوبشم
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
سلام سوگل منم ازینجا رد میشدم این دوستمون خوابه ولی بیداره مغزش خوابش میاد ولی خوابش نمیبره میخواد راحت بخوابه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سوگل اومدی نیشتو نشون بدی خوب ج بنده خدا رو بده
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
اره سوکل میخام بخابم اماخاب نمیرم درحالیکه جشمام بستس امامغزم داره کارمیکنه راست میکه سوکل جواب ندادی باکلاس شدی
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
صلوات خیلی خیلی خوبه...من گاهی تا ساعت سه بیدارم اینقدر صلوات می فرستم تا بالاخره چشمام سنگین می شه خوابم می بره باید زبونت حرکت کنه نه تو دلت بگی
توکل یعنی اجازه بدهی خداوند خودش تصمیم بگیرد تو فقط دعا کن و پیشاپیش شاد باش و ایمان داشته باش که خداوند دعایـت را بــــــــــــــــــزودی مســــــــتجاب میکند چون خداوند نه به اندازه آرزویت که به اندازه امــــــــــــــید و اطـــــــــمینان توست که میبخشد